Razboi Romaniei

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Razboi Romaniei

Post by tarzy »

florin75 wrote: Haide bre, ma lasi cu Ilascu? Asta-i buna acum, il iei in brate pe Ilascu, tu si cu Vaccin!  :P
Tu esti constient ce probleme ar aduce dupa ei moldovenii? Asta ne mai lipsea, racheti moldoveni! In rest avem de toate!
In 2003 am iesit si eu in vest, si nu m-a umilit nimeni la nici o vama, pasaportul si atat, nici un control la bagaje! Nu zic ca nu a fost cum spui tu, da' depinde ce impresie le-ai facut vamesilor!
mha ... stiu ca Ilascu nu e prea popular la noi .... de ce oare?
poate ca din cauza ca suntem intradevar un popor de lasi .... de struti .... ne place sa bagam capul in nisip si sa ne facem ca nu am vazut nimic, nu prea ne pasa ca ne ramane afara o parte a corpului pasibila de "sodomizare".

parerea mea ,.... ca ar trebui sa ne fie rusine la toti .... cu Iliescu in frunte ca l-am lasat pe acel om de izbeliste. dar deh ... noi aveam alte pbe .... trebuia sa "parazitam" propia tara ... nu avea rost sa ne mai incurcam si cu alta.

dar .... din fericire nu toti suntem asa .... poate ca nu sunt multi care gandesc ca mine .... dar .... macar noi astia avem mai multa verticalitate ....

care ar fi problemele alea existentiale aduse de racheti? ,.... altele care nu le avem (sau le-am avut) deja? am mai spus ... avem politie, paza de coasta, brigada antitero .... SRI, SIE si-o gramada de alte "servicii" .... poate ca macar asa isui justifica si ei existenta si salariile.

nu stiu ce impresie sa le fi facut vamesilor .... ca pe vremea aia nu putam ochelari .... si nici barba prea deasa nu aveam ...
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Daca ii dati apa la moara, florin 75
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

amicul wrote: Daca ii dati apa la moara, florin 75
Florin75 ce? Tu ce te bagi? Amice, invata intai sa scrii si p'orma mai vorbim!
Tarzy, vezi ca-l enervezi pe Serghei daca mai zici ca suntem popor de lasi si struti!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

florin75 wrote:
amicul wrote: Daca ii dati apa la moara, florin 75
Florin75 ce? Tu ce te bagi? Amice, invata intai sa scrii si p'orma mai vorbim!
Tarzy, vezi ca-l enervezi pe Serghei daca mai zici ca suntem popor de lasi si struti!
Florine ... din cate stiu eu ... atat dreptul la opinie cat si de a activa pe acest forum ... nu este dat de nota de la gramatica. nu ca as fi de acord ca pe aici sa umble toti analfabeti ... dar totusi acolo un punct, o cratima ... nu-i o crima

apropo ... Amice ... corect se scrie oficati-va. daca-l rogi frumos pe maiden sigur iti va explica si de ce. stie si Florin ... da asta e prea nervos sa piarda vremea cu explicatul ... prefera sa se "racoreasca" in alt mod

Serghei stioe foarte bine ca ... avem printre noi si lasi si struti ... nu cred ca-l enerveaza "EVIDENTA". mai degraba bag mana-n foc ca-l seaca faptul ca nu incercam sa depasim aceasta tara ... ne tinem unii pe altii in aceasta mocirla ... decat sa punem mana de la mana ptr a construi ... preferam sa facem acelasi efort ptr ai da la gioalea aluia de vrea sa iasa din rand
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Ms. :P
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

;D Tarzy, nu sunt nervos, din cate vaz io altii sunt nervosi p'aici, au si rubrica speciala! Pe cand si un zid de dat cu capul in el?

Ce bine ca ziua asta nu a trecut degeaba! Pe cati am enervat? 1, 2, 3, 4...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

nice avatar
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

breee nea florineee...iar faci impotriva vantului? ai matale asa,o placere deosebita de a fi dizident? creca te-ai nascut mai tarziu pt treaba asta,ca s-a dus momentu'...aci nu se dau certefecate de revolutionar.  ;))

cat despre problema cu moldova...o judeci gresit,parerea (si) a mea!
intr-adevar,ilascu a fost uitat acolo si a facut atata bulau numai ca a vrut sa fie roman. tu te vezi in stare de asa ceva? iar singura persoana din RO care i-a dat o mana de ajutor (indiferent din ce motive),a fost Vadim! stiu ca nu-ti place,dar asta e realitatea.

si de ce ti-e frica de unire? de raketi? scuza-ma...dar aia daca vor,vin si cu mama vizei! gandeste-te ca mafia rusa e prezenta in statele unite,unde nici musca nu intra daca nu are viza.
viza reprezinta o problema pentru oamenii cinstiti,sa stii! e ca treaba aia cu lacatul...care tot pt oameni cinstiti este. si ma mir ca tocmai tu asociezi fratii nostri romani,pana la urma,cu raketii si alte chestii de gen,care ar fi trebuit sa intelegi cel mai bine si sa faci diferenta...doar stii cum e sa fii privit ca neam de tigani,nu? abia s-a stins scandalul cu italienii...
ARO CLUB ROMANIA
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

sunt imprisionat, 1. la noi descoperirea infratiunilor e la 98 la suta si noi avem 150000 de romi da voi 7000000(nu am nimic contra lor da autoritatea lor e cu un pas innaintea lor.
2. nu cred ca pe cei 180000 mult ii ajuta cetatenia romana nu mai mult ca pe voi(de la nastere)
3 eu liber pot circula in toata lumea si pentru ca sa zbor cu aveonul nu am nevoie de cet romama da de banii eu si sotia suntem procurori si plecam usor unde vrem una ca trebuie de solicitat viza da nui mortal!
4. RUSA da o stiu la perfectie franceza o stiu putina engleza - ce am supt lapte la trei popoare sotia mea stie romana rusa ucraineana, engleza, franceza, italiana, potugeza, japoneza la perfectie putina araba. si cind eu eram mic cu romana nici piine nu puteai cumpara.
5. eu imi stiu arborile geniologic de la petru schiopu sec.xv de atuncea sunt roman si 1918 pe mine nu ma intrebat nimeni ce cet. doresc si in 1989 nu ma solicitat nimeni, alta ca in moldova sunt interese strategice (ca si-n 1945) sunt depozitate strategice a armatei rosii pentru frontul sud-vest(posibilul)armamente si munitii care ar ajunge sa desfacem paminul in doua si unirea romaniei si moldovei nu putea fi no admitea nici sua atita armament in minele un nui stat tinar si sarac. de aici transnistria. daca pe cineva interiseaza gagauzia sa ma intrebe si voi spune ca am fost procuror si acolo.
6. despre bisnes mda....  pe parintii mei in 1994 tot ea dres de 300 dollari si ce romanii toti sunt hoti(ei nu erau milionari)?

ori cum pe noi no sa ne intrebe ce politica sa faca statul, si cui din politicieni din moldova ii trebu romania? ca sa le verifice capitalurile sau UE? structure federale control financiar? legalizarea bisnesurilor, declaratii de venit, dari de seama? cui pentru ce? ei au milioane lor nu le trebuie cet. romana nici cet.UE macar ca ei au tot ce vor!

asa ca noi cei cu inima romana putem sa ne certam sa ne scuipam sa turnam gunoi unul peste altul cit vrem da istoria no sa o scimbam nici odata!

bine eu o sa fiu moldovan va e mai usor?
nu iutati de cei din ucraina! pe noi moldovenii neau despartit, pe cei din trilater si bucovina eau cadonat ucrainenilor ca pe un ........

nu iutati de cele 10285 de familii de moldoveni care au fost ridicati in fundul siberiei doar ca etrau gospodari si romani multi au murit acolo da romani o murit!

da acum magheri si bulgarii va sunt frati mai aproape aceasi istorie aceleasi razboaie poate si turci va sunt frati ei to degraba vor fi in ue?

ok! noi nu meritat, da pentru ce merite? vorbesc depopor nu de cei care conduc tara.
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

mai este o anecdota (nu stiu cum exact se cheama in romana) 

excursie in iad dracul ferbe natiile in cazane, turistul se intereseaza de ce pe diferite cazane sunt lacate diferite? pe primul cu engleji capac lacat si multe petre mari, francezi lacat si citeva petre ect ............ da la urma la cazanul cu romani si moldoveni nici lacat nici capac? dracu - la ei numai da unul sa easa ceilati il trag innapoi!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

fain bancul ... si din pacate "inca" adevarat

dar nu-ti face mari pbe Virgiliu .... o sa trecem si peste astea

parerea mea ... ca vreti sau nu vreti ... in urmatorii 5 ani o sa fiti si voi in UE. din pacate in acelasi val cu Ucraina si nu cu noi asa cum ar fi trebuit.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Greutatea cu care Virgil se exprima in limba romana in scris imi releva mie ce limba foloseste el mai des! Trist dar adevarat!
Aaa, ieri Voronin ne-a mai tras noua un sut in fund! P'asta cine l-a votat? Cumva io? Sau mai degraba poporul moldovean!
Eu nu zic sa nu refacem Romania Mare! Dar sa-si rezolve mai intai problemele grave pe care le au! Ma tem ca acest lucru nu este posibil! Acolo e o gaura neagra a istoriei!
Sa avem mai degraba gija de teritoriul actual al Romaniei, e in pericol, chestia aia cu autonomia va spune ceva?

PS Virgil, nu puteai fi roman din sec XV, pe vremea aia termenul nu exista, erau vlahi si moldoveni!
Ce optimist esti, Tarzy!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Florine .... sa nu uitam ca si noi astia mai destepti l-am votat pe Iliescu .... de vre-o 3 ori chiar.

iar despre exprimat in lba romana .... nu stiu cum sa spun .... dar chiar si aici pe forum sunt unii care se pot lua la intrecere cu Virgiliu ... nu cred ca daca vorbesti super corect gramatical limba romana te face mai roman.

si ... prefer sa aberez in optimism decat sa cad in patima deziluziei totale, asa cu optimism poate poate mai facem ceva .... dar daca lasam garda jos ... cu greu se va gasi altcineva sa ne poarte interesul

nu vad de ce amestecam aici autonomia .... bine ca nu punem in discutie si pba ETA.
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Aaa, ieri Voronin ne-a mai tras noua un sut in fund! P'asta cine l-a votat? Cumva io?
nu Florine,nu tu...ca tu erai ocupat sa-l votezi pe base...care tot tie iti trage suturi,si nu moldovenilor...  ;D ;D
ARO CLUB ROMANIA
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Apropo de ce zice Florin.....de sutul dat de Voronin.....is mai multe suturi. Cica bradul din piata lor d-acolo, sa se puna dupa 25, ca nu e timp sa gaseasca un brad adevarat, si mare, inainte de aceasta data. Ca deh, ei sarbatoresc Craciunul pe stil vechi, ce treaba are el cu ashtia de stiu ca pe 25 e Craciunul ?!?!

Sigur, fiecare are opinia sa, si poate sa spuna aici ce crede....da' nu va certati ca va dau afara! ;)

:>-
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !

Post Reply