caseta directie aro 10.4 servo
- amb13
- Membru legendar

Re: caseta directie aro 10.4 servo
Cealalta caseta va pleca luni la Constanta, ce desi pachetul este facut, n-am avut timpul necesar sa ajung la posta. Razvy, uite poza cum vin tevile in caseta.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- razvy
- Membru legendar

multumesc frumos pt poze
- ydaniel
- Membru legendar

Caseta noua cu servo au si la garcea,1000lei,dar nu stiu sigur daca este noua.
- offroad m461
- Membru de elita

Mai stie cineva vreo pompa servo pt aro 10
As fi interesat .
- amb13
- Membru legendar

Pompa sau caseta? Sint doua lucruri diferite.
- offroad m461
- Membru de elita

Caseta de directie servo plus pompa aferenta, eventual de la ce s.ar potrivi o pompa servo pentru caseta de aro 10, eu am motor pe benzina 1.4 si am inteles ca s.ar potrivi pompa servo electrica de logan, As vrea sa montez servo pe masina deoarece o sa.i montez niste cauciucuri mai mari si atunci o sa fie mai greu cu directia, la fel si amortizorul de directie daca se impaca servo cu un amortizor de directie compatibil aro 10x 
- amb13
- Membru legendar

Caseta de directie s-ar putea sa mai gasim la Jiet, dar nu noua, dar vezi , ia legatura cu Sorin si Razvy, montarea unei casete cu servo implica niste modificari la prinderea pe sasiu. Si eu vreau sa adaptez tot o pompa electrica la a mea, cele de Renault nu sint prea fiabile, tatal lui Doinel a schimbat vreo trei deja in citiva ani.
Ne uitam miine de o caseta la Jiet, poate ai noroc.
Ne uitam miine de o caseta la Jiet, poate ai noroc.
- razvy
- Membru legendar

Eu inca nu am apucat sa montez caseta dar urmeaza curand
- Soryn
- Membru legendar

la 1.4 e slab motoru la 100 NM daca ii mai pui si servo,. il gatuie de tot , + trebuile alternator de putere mai mare. dar na cum vrea fiecare. 
- offroad m461
- Membru de elita

Da, am vazut in mare modificarea pe sasiu si nu ar fi asta o problema majora, cu un aparat de sudura si ceva pricepere se adapteaza, dar nu ar mai strica poze mai in detaliu, razvy cand o so montezi te rog fa niste poze in detaliu te rugam sunt sigur ca ne va fi de folos, iti multumim anticipat.
Iar cu pompa servo electrica, obligatoriu alternator de cel putin 100A, altfel nu o sa mai ai curent pe masina, ca sa nu mai zic daca dai drumu la GMV.u, stergatoare, aeroterma faruri, proiectoare, statie , casetofon, lucruri pe care orice posesor si le doreste pe un Aro. Trebuie sa gandim pozitiv, sa ne unim fortele si sa facem din aro o masina pregatita pentru orice teren, asa cum fac altii din alte cluburi ( daca pe suzuki sau pe alta straineza mere de ce sa nu mearga si pe aro care pe multe le lasa in urma si la ora actuala ) vorbesc de echipamente care se poate adapta.
Despre alternator am gasit un topic mai vechi care te lamureste fara batai de cap, valabil doar pentru motoarele pe benzina de dacie, si solutiile sunt multe
viewtopic.php?f=70&t=1199
Baieti daca aflati ceva in legatura cu castetele de directie, dati de veste sunt si eu interesat
Iar cu pompa servo electrica, obligatoriu alternator de cel putin 100A, altfel nu o sa mai ai curent pe masina, ca sa nu mai zic daca dai drumu la GMV.u, stergatoare, aeroterma faruri, proiectoare, statie , casetofon, lucruri pe care orice posesor si le doreste pe un Aro. Trebuie sa gandim pozitiv, sa ne unim fortele si sa facem din aro o masina pregatita pentru orice teren, asa cum fac altii din alte cluburi ( daca pe suzuki sau pe alta straineza mere de ce sa nu mearga si pe aro care pe multe le lasa in urma si la ora actuala ) vorbesc de echipamente care se poate adapta.
Despre alternator am gasit un topic mai vechi care te lamureste fara batai de cap, valabil doar pentru motoarele pe benzina de dacie, si solutiile sunt multe
viewtopic.php?f=70&t=1199
Baieti daca aflati ceva in legatura cu castetele de directie, dati de veste sunt si eu interesat
- Soryn
- Membru legendar

is curios cat de inventiv vei fi la cureaua alternatorului.cea simpla trapezoidala nu prea o sa faca fata 
la consumul de benzina teai gandit?
la consumul de benzina teai gandit?
- offroad m461
- Membru de elita

Te referi la alternator, eu inca nu mi.am pus dar sunt optimist, trebuie sa mearga, am vazut pe cateva daci si mergea foarte bine cu alternator de straineze 
- offroad m461
- Membru de elita

Singura modificare la sasiu este demontarea vechiului suport si date 2 gauri in sasiu dupa care montarea a 2 bucsi,( diametrul gauri bucsilor sa fie la cota gauri de la caseta de directie ), care sa strabata grosimea sasiului, dupa care sudura la bucsi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- amb13
- Membru legendar

Se gaseste la Jiet,o caseta de directie pentru servo, noua, ramasa de la un proiect la care sa renuntat, si inca una second .Pretul la cea noua este cel de anul trecut, adica 500 de lei,cea second 300 de lei.
- offroad m461
- Membru de elita

Multumim pt informatie amb, dar cum pot lua legatura cu cineva de acolo.