am avut o revelatie azi. sunt un potential ucigas! In intersectia d-na ghica, o masina cu numar de provincie a oprit la culoarea galbena a
semaforului. in spatele ei, intr-un audi negru, o blonda gen " pisoias,vreau si eu o masinuta. imi cumperi si mie gigugigugigugigugigu o
masinutica?" a inceput sa claxoneze indignata, injurand ata de tare, incat se auzea de afara. si claxona, si claxona, si claxona !!!
facea un ditai halimaiul si genera o stare generala de stress.si claxona, si injura...
masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic. si, pt cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura.
din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transforma premonitiile in realitate, un tigan i-a dat
un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly: "hooo, faaa! poate vrei sa te fut!"
magie!
sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din "idei in dialog" (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui dan c. mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei.
a tacut, si ea si claxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, claxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit
privind fix inainte.a fost unul din acele "the magic moments" din bucuresti.
lumea a inceput sa se hlizeasca, masina cu nr de provincie a plecat,neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in audi a plecat cu a
doua de pe loc, si dusa a fost.tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului:
"hai vrea tu, faaa, asta!"
Revelatie...
Moderator: costy84
- George
- Administrator

Revelatie...
ARO CLUB ROMANIA
-
georgenis
- Membru de elita

Re: Revelatie...
Bine ia facut, daca eram cu Aro cu carlig mai dadeam si un pic in spate in Audiul ei ca sa se invete minte.