cativa dintre colegii de pe dtrn au inceput o campanie de proteste "pajnice" contra impozitelor auto
http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=2905&start=15
parerea mea ar fi ca nu strica deloc o actiune comuna a tuturor comunitatilor auto indiferent de divergentele mai mult sau mai putin justificate pe care le-am avut pana acum
"Protest" contra impozitelor
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

"Protest" contra impozitelor
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- pantelimon
- Membru legendar

Raspuns: "Protest" contra impozitelor
eu am fost bre duminica trecuta cu M-ul meu erau 5 masini.
CE CACAT SA FACI CU CINCI MASINI CUM SA SCHIMBI CEVA MAI ALES CAND E VORBA DE TAXE SI IMPOZITE DACA AM FI 100-200 ALTA TREABA
CE CACAT SA FACI CU CINCI MASINI CUM SA SCHIMBI CEVA MAI ALES CAND E VORBA DE TAXE SI IMPOZITE DACA AM FI 100-200 ALTA TREABA
-
SERGHEI
- Banat

Ahaaaaaaaaaa.... deci acolo te grabeai tu...nu acasa ca te omoara nevasta, cum ziceai......George,George....

- George
- Administrator

cu o saptamana inainte,bre...cand a stat cu noi nea george,au fost numa' 2 la victorieiSERGHEI wrote: Ahaaaaaaaaaa.... deci acolo te grabeai tu...nu acasa ca te omoara nevasta, cum ziceai......George,George....![]()
![]()
![]()
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Scuze atunci...eu am lipsit motivat...(nu aveam de unde sa stiu).....Keo wrote:cu o saptamana inainte,bre...cand a stat cu noi nea george,au fost numa' 2 la victorieiSERGHEI wrote: Ahaaaaaaaaaa.... deci acolo te grabeai tu...nu acasa ca te omoara nevasta, cum ziceai......George,George....![]()
![]()
![]()
- tarzy
- Membru legendar

pai ... poate saptamana asta ii ajutam si noiKeo wrote:cu o saptamana inainte,bre...cand a stat cu noi nea george,au fost numa' 2 la victorieiSERGHEI wrote: Ahaaaaaaaaaa.... deci acolo te grabeai tu...nu acasa ca te omoara nevasta, cum ziceai......George,George....![]()
![]()
![]()
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- pantelimon
- Membru legendar

da domle haidati poate schimbam ceva da numai veniti tot cu alea de alaltaieri.
si nu mai arunca cu piatra bre nea din asa repede, stai de gandeste pitroceste si dupa aia ca uite te ia lumea la ochi de guraliv si pacii pa forumu asta
si nu mai arunca cu piatra bre nea din asa repede, stai de gandeste pitroceste si dupa aia ca uite te ia lumea la ochi de guraliv si pacii pa forumu asta
-
SERGHEI
- Banat

Pai ajutam...nici o problema......tarzy wrote:pai ... poate saptamana asta ii ajutam si noiKeo wrote:cu o saptamana inainte,bre...cand a stat cu noi nea george,au fost numa' 2 la victorieiSERGHEI wrote: Ahaaaaaaaaaa.... deci acolo te grabeai tu...nu acasa ca te omoara nevasta, cum ziceai......George,George....![]()
![]()
![]()
Nea George ,pai nu pentru ca sunt ,,guraliv" am fost primit aici.....ia-te repede de mine...ca ma vazu-si cu antecedente...
Tarzy...ia da-i un BAN lui Pantelimon...........da vezi sa fie in bancnote mari.....
- tarzy
- Membru legendar

am vrut eu ... da ... nu a vrut sa primeasca, era ocupat cu alte aleaSERGHEI wrote:...tarzy wrote:pai ... poate saptamana asta ii ajutam si noiKeo wrote: cu o saptamana inainte,bre...cand a stat cu noi nea george,au fost numa' 2 la victoriei
Tarzy...ia da-i un BAN lui Pantelimon...........da vezi sa fie in bancnote mari.....![]()
pantelimon wrote: da domle haidati poate schimbam ceva da numai veniti tot cu alea de alaltaieri.
...........
pai ... cu ce altceva nea George, ca alea de le vrei matale sunt plecate cu sorcova pe meleaguri straine
Last edited by tarzy on 20 Feb 2007, 21:46, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)