ARO 10 vs 24

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
hudemas
Junior
Junior

ARO 10 vs 24

Post by hudemas »

ba 24 ;D ;D

florin75
Membru de elita
Membru de elita

ARO 10 vs 24

Post by florin75 »

mihai aro wrote:   bine ai venit!  si sper sa alegi 24 ca 10 sunt prea multe  ;D  ;D  ;D  :-@  :-@
De ce Mihai, inca mai simti rasuflarea rece a lui A10 in ceafa?  ;D Stiu ca asta-vara te-a urmarit un exemplar prin Cindrel!  ~:>

Bine ai venit Sorine!
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

ARO 10 vs 24

Post by kato »

tare as vrea sa vad un 10 dupa 24 -ul meu dar cred ca este posibil doar la sufa !!!! :-@ \:D/ :-"
florin75
Membru de elita
Membru de elita

ARO 10 vs 24

Post by florin75 »

kato wrote: tare as vrea sa vad un 10 dupa 24 -ul meu dar cred ca este posibil doar la sufa !!!! :-@ \:D/ :-"
Dupa ce-ti trece supararea, la vara, poate o sa vezi! Dar hai sa nu stricam topicul omului, eventual rugam moderatorii sa deschida un topic separat de 10 vs 24!

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: ARO 10 vs 24

Post by tarzy »

faca-se voia lui Florinb

cu toate ca .... e cam copilareasca comparatia asta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by kato »

lasa Trazy sa ne mai descretim si noi fruntile !

co doar no fi forum de maicute !! :-"
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

tarzy wrote: faca-se voia lui Florinb

De ce e copilareasca? Argumente, nu vorbe!
Eu sunt mic copil, recunosc, dar sunt destui pe aici care se dau cu A10 si fac off la modul serios! Ma gandesc la Suparici, la Georgenis si or mai fi!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pai este copilaresc ptr ca aceste masini sunt din clase si au fost facute ptr destinatii diferite

au mase diferite, au caracteristici tehnice diferite, au gabarite diferite, etc

daca vrei sa comparam ca si performante in off road .... atunci nu pe forum e cel mai potrivit loc  ;D

daca vrei sa comparam gradul de pasiune al posesorilor ... atunci trebuie sa recunosc, voi astia cu aro 10 sunteti mai sburdalnici  ^:)^

florin75 wrote:
tarzy wrote: faca-se voia lui Florinb

De ce e copilareasca? Argumente, nu vorbe!
Eu sunt mic copil, recunosc, dar sunt destui pe aici care se dau cu A10 si fac off la modul serios! Ma gandesc la Suparici, la Georgenis si or mai fi!
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Pe sosea rareori ma depaseste un 24, in general d-alea noi cu motoare straine! Pe teren doar Aroul lui Mihai m-a impresionat! dar cred ca 80% din impresie a fost data de sofer, asa cum in cazul meu, la iesirea respectiva, 80% a fost vorba de erori de pilotaj (a II-a in loc de a I-a, ezitari, etc).

Tarzy, sa inteleg ca esti dornic sa iesim in teren cu Arourile, sa vedem care, ce si cum? Zi repede, pana nu da zapada!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

da ce ... pe zapada ti-e frica?  :o3

bre Florine ... eu-s de felul meu mai nebataios ... si chiar nu-mi place sa ma bag in concursuri deastea de genul "ba a mea-i mai mare" .... nu de alta dar ... apoi imi pare rau de aia de pleaca pleostiti

iar daca chiar vrei sa compari performantele masini ... pai solutia nu e sa merg eu cu masina mea si tu cu a ta ... ci acelasi sofer cu ambele masini, pe rand bine'nteles, nu de alta dar in treaba asta soferul poate face diferenta

PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie  ;D %-(
Last edited by tarzy on 30 Oct 2007, 00:03, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

tarzy wrote: da ce ... pe zapada ti-e frica?  :o3

bre Florine ... eu-s de felul meu mai nebataios ... si chiar nu-mi place sa ma bag in concursuri deastea de genul "ba a mea-i mai mare" .... nu de alta dar ... apoi imi pare rau de aia de pleaca pleostiti

iar daca chiar vrei sa compari performantele masini ... pai solutia nu e sa merg eu cu masina mea si tu cu a ta ... ci acelasi sofer cu ambele masini, pe rand bine'nteles, nu de alta dar in treaba asta soferul poate face diferenta

PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie  ;D %-(

Ma indoiesc ca ai vazut-o in retrovizoare, eram pe sosea oricum, si eu am ramas in urma sa bag benzina! Si daca tot m-ai provocat, parca un A244 alb nu putea sa urce o panta minuscula la intrarea in padure si a venit la vale inapoi!

PS N-am nimic cu zapada, macar sa vii tu la munte!
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

sa intelegem ca acel 244 a ramas de bolovan acolo ... sau aala de era intre scaun si volan si-a tras singur 2 palme a cuplat 4x4 si apoi a urcat panta fluierand  ;D

matale crezi ca eu spus degeaba ca ptr o comparatie pertintenta trebuie musai elimenam factorul sofer?

florin75 wrote:
tarzy wrote: da ce ... pe zapada ti-e frica?  :o3

Ma indoiesc ca ai vazut-o in retrovizoare, eram pe sosea oricum, si eu am ramas in urma sa bag benzina! Si daca tot m-ai provocat, parca un A244 alb nu putea sa urce o panta minuscula la intrarea in padure si a venit la vale inapoi!

PS N-am nimic cu zapada, macar sa vii tu la munte!
(Winston Churchill)
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

He, he, he, vad ca topicul debuteaza in forta.
Imi aduc aminte ca un astfel de subiect am deschis eu pe DTRN acum vre-o doi ani. Cu ocazia aia s-au cam incins niste spirite. Cred ca unii isi mai amintesc...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Eu sincer merg cu Aro 10 al meu dupa un 24 (nu stiu daca merge 24 dupa mine... ;D). Sunt gata oricand de test. Eu stiu pe unde am ajuns cu 10 si 24 nu cred ca ajungea pe acolo, din cauza greutatii si gabaritului.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

deci ... asa cum am mai spus .... e o copilarie sa facem astfel de comparatii
(Winston Churchill)

Post Reply