protest impozit majorat
Moderator: costy84
- sorin
- Membru legendar

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: protest impozit majorat
Ati citit si comentariile la articol?
De aia suntem unde suntem si nu se poate face nimic ca lumea in tara asta...
De aia suntem unde suntem si nu se poate face nimic ca lumea in tara asta...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Zmeu
- Banat

eu nu inteleg de ce se ajunge la protest.oare cand cineva face o lege, nu se gandeste la toate posibilatile, la faptul ca-l avantajeaza sau dezavantajeaza pe unu sau pe altul ?? are consilieri doar pe statul de plata?
nu se face treaba pentru ca nu sunt in stare sa faca treaba cei de la putere, nu pt ca vasile si cu ionel niste contribuabili, unu pieton si altu sofer, nu-s in stare sa se uneasca la un protest...
Pana cand conducatorii nu-si schimba telurile -totul pt ei- nu se va face treaba....
e valabil pt toate domeniile
nu se face treaba pentru ca nu sunt in stare sa faca treaba cei de la putere, nu pt ca vasile si cu ionel niste contribuabili, unu pieton si altu sofer, nu-s in stare sa se uneasca la un protest...
Pana cand conducatorii nu-si schimba telurile -totul pt ei- nu se va face treaba....
e valabil pt toate domeniile
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Oriunde, in lumea asta, cei care sunt la putere tind sa se gandesca mai intai la ei si mai apoi la interesul general. Aia care sunt patrioti sau altruisti sunt raritati. Motivul pentru care lucrurile merg mai bine in unele parti si mai prost in altele este in presiunea constanta si coerenta generata de opinia publica.
Noi nu suntem capabili sa fim nici constanti, nici coerenti si nici capabili sa lasam la o parte orgoliile si interesul personal pentru a urmari un bine comun. In fiecare zi mi se confirma ca acesta este adevarul neplacut.
Noi nu suntem capabili sa fim nici constanti, nici coerenti si nici capabili sa lasam la o parte orgoliile si interesul personal pentru a urmari un bine comun. In fiecare zi mi se confirma ca acesta este adevarul neplacut.
- Zmeu
- Banat

Multumesc foarte mult pentru lectia de cultura civica, imi aduc aminte cu drag de clasa a VII-a si a VIII-a.
insa tocmai faptul ca tindem sa adoptam aceasta doctrina, ca asa-i oriunde, ne face sa ne resemnam in fata unor legi si reglementari aberante ca impozitul pe masina, pensiile militare, scaderea salariilor...ca oriunde este criza financiara.
Ma intreb cati au inteles, cu adevarat, gestul lui Adrian Sobaru....oriunde in lumea asta nu a mai fost un astfel de caz.
insa tocmai faptul ca tindem sa adoptam aceasta doctrina, ca asa-i oriunde, ne face sa ne resemnam in fata unor legi si reglementari aberante ca impozitul pe masina, pensiile militare, scaderea salariilor...ca oriunde este criza financiara.
Ma intreb cati au inteles, cu adevarat, gestul lui Adrian Sobaru....oriunde in lumea asta nu a mai fost un astfel de caz.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

guvernul a pus o lege speciala pt aro care a functionat si functioneaza inca in unele parti. la un moment dat au venit de la UE si au zis ca tre sa ne supunem legislatiei europene unde nu este tolerat impozitul diferentiat. faptul ca unele primarii inca mai merg pe inmpozitul pe vehicule de teren de productie interna e un semn de toleranta si arata ca nu ai nostrii sunt de vina. mai exact ce ati vrea sa faca guvenantii in postura asta?
offtopic: nu va impiedica nimeni sa donati masinile clubului si sa aveti impozit 0 si rovigneta 36 lei. a... dar nu mai puteti sa le vindeti dupa aia.
offtopic: nu va impiedica nimeni sa donati masinile clubului si sa aveti impozit 0 si rovigneta 36 lei. a... dar nu mai puteti sa le vindeti dupa aia.
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Zmeu, nu as vrea sa intram intr-o polemica sterila, dar mi se pare ca cele doua interventii ale tale se contrazic un pic.
Pe de alta parte, poate nu am fost eu destul de clar, mesajul meu nu este unul de resemnare mioritica, ci unul de revolta amestecata cu oarece tristete si dezamagire.
Nu cred ca putem avea mari pretentii de la guvernanti, parlamentari, presedinti si de la mai stiu eu cine, cata vreme nu ne ocupam, mai intai, de noi insine.
In ceea ce priveste cultura civica: cu placere, oricand.
Pe de alta parte, poate nu am fost eu destul de clar, mesajul meu nu este unul de resemnare mioritica, ci unul de revolta amestecata cu oarece tristete si dezamagire.
Nu cred ca putem avea mari pretentii de la guvernanti, parlamentari, presedinti si de la mai stiu eu cine, cata vreme nu ne ocupam, mai intai, de noi insine.
In ceea ce priveste cultura civica: cu placere, oricand.
- Zmeu
- Banat

ai dreptate nea Dan.