Acest Topic este mai ales destinat pasionatilor de muzica , cunoscatorilor cat si ascultatorilor sau amatorilor.
As dori ca fiecare forumist sa ne dezvaluie :
1) Ce genuri de muzica prefera;
2) Daca vreun forumist canta la vreun instrument muzical. Si la ce canta;
3) Ce Radio asculta , sau ce radio prefera.
+ Argumentare.
Pentru ca eu am venit cu ideea
1) Prefer toate genurile de muzica inafara de Manele ( Dupa parerea mea , manelele ar trebui ascultate numai la petreceri. Dar asta depinde de gusturile populatiei ) . In special prefer muzica House , gen : Iyaz - Replay , Jason Derulo - Whatcha Say , Edward Maya - This is my life , Inna - 10 minutes , Guess Who - Locul potrivit , Deepcentral - In love , Starchild vs. Sunrise INC - Lick shot , ETC. Mai prefer si muzica lautareasca.
2) Vreau sa va dezvalui ca pe langa pasiunea pentru ARO , eu cant si la instrumentul muzical ACORDEON. Am terminat SCOALA POPULARA DE ARTA ( care a durat 4 ani , cu media 10 ) , situata pe langa Budapesta ( Unirii ). As dori sa intemeiez o formatie dar nu am cu cine. Daca as avea una , V-as canta cate o lautareasca. Pe langa ARO si ACORDEON , Mai fac si DANS SPORTIV , la clubul Sportul Studentesc , coordonat de Florentina Mihaiu. Fac acest sport de 6 ani si ma pot lauda cu rezultate bune in concursuri aici in Tara cat si in Alte Tari. Am castigat la Cupe si Medalii de nu le mai stiu numarul...
3) De ascultat , ascult in multe ore dintr-o zi Radio ZU. Pe acesta il si Prefer. Imi place ca toti DJ sunt de treaba Si imi mai place ca se dau la radio toate genurile de muzica ( Exclus manele ) Si numai muzica buna.
Acum pun cate o poza din fiecare activitate de-a mea :
POZA 1 : Acordeonul meu;
POZA 2 : O poza de acum 1 an de la un concurs international. Nu am poza mai recente.
ROG SERIOZITATE.
As dori ca sa nu luati Acest subiect in Ras. Multumesc.
Cu Respect
Catalin(Aro).