Cupla electrica pt remorca

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Cupla electrica pt remorca

Post by tudop »

Are cineva vreo schema de la "priza" electrica pt remorca? Am cirligul cu priza originala cred, dar totusi ceva nu e in regula, nu reusesc sa conectez triplele de la remorca sa se aprinda normal.
Cind aprind pozitiile, am tensiune pe vreo 3 fire, daca bag semnalizare clipeste si pozitia si semnalizare impreuna... nu reusesc sa-i dau de capat  >:(
p.s. Am mai vazut fenomene de astea paranormale la Logane, clipea stopul de frina o data cu semnalizarea si prostii de astea

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Cupla electrica pt remorca

Post by vstef_is »

Verifica masa...
Ionut
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ionut »

Eu asa am legat priza... de pe net am luat schema. N-am verificat niciodata la o remorca sa vad de-i bine sau nu.
Bafta!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Stand or die.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Mersi, m-am prins de problema, cumva aroiul meu ii da curent si pentru becurile de ceata si pozitii in acelasi timp, si eu am legat aiurea, bineinteles  :-[

cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

exact asa si la al meu, dar al meu nu are fir separat de ceata, ci se dubleaza firul de pozitii, nici buton nu am si becul este de 5w
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

Post Reply