dragospetres wrote:-totusi TV apare sub numele FIAT, deci ceva s-a intamplat ,iar ARO nu.Mare deosebire.
Pe masina se vede emblema TV si CIEMME , cel mai probabil apare sub numele FIAT deoarece in anunt se spune ca are motor de FIAT si asa spera sa agate un eventual client. (Daca a fost serie limitata cine ar da 6000 euro pe o masina necunoscuta , asa daca dai impresia ca este o serie limitata FIAT adica marca nationala poate mai agati pe cineva)
Da, TVul are motor Fiat! Fabricat sub licenta la Brasov! ARO s-a vândut în Italia sub denumirea de Ciemme, Ischia si Superischia. Ischia si Superischia au fost în parteneriat cu Volkswagen. Guardate qui: http://www.youtube.com/watch?v=_B3Uo86-j_0
Acesta este un TV 105/15CD 4x4 Double cab, denumirea am luat-o dintr-un pliant Rocar, nu stiu daca este corect pentru ca nu este chiar identic cu cel din pliant, oricum este un model mai rar.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mie imi pare ca e taiat o duba TV si pusa lada in spate...
Dar cine stie..
cred ca am mai postat tv-ul asta pe aici...l-am vazut si azi, circula des, este cam obosit dar omul inca isi face treaba cu el
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vai ce buna mi-ar sta TVul ala de armata! Eu stau sa ma chinui sa repar o caroserie coapta complet, iar acolo zace un din care se mai poate scoate o linie super! Masca aia e întreaga, alte elemente de caroserie sunt brici, eu nu mai am nici o masca buna!
Werner wrote:Vai ce buna mi-ar sta TVul ala de armata! Eu stau sa ma chinui sa repar o caroserie coapta complet, iar acolo zace un din care se mai poate scoate o linie super! Masca aia e întreaga, alte elemente de caroserie sunt brici, eu nu mai am nici o masca buna!
Werner,TV-ul abandonat din poze,zacea la muzeul aviatiei din Buc.,zona Pipera...se pare ca suprafata muzeului se restrange si unele "exponate"in starea TV-ului,s-ar putea sa nu-si mai gaseasca locul si restauratorii si sa fie duse la Remat,din pacate.
Le dau mai mult cât iau ei de la Remat, cel putin am o caroserie din care pot face ceva! Sau, ma dau cu crema de ghete pe fata si vin noaptea cu carutza si-l duc de acolo! Poate nu observa nimeni lipsa......