Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
costy84
Moderator
Moderator

Re: TV-ul..

Post by costy84 »

dragospetres wrote:-totusi TV apare sub numele FIAT, deci ceva s-a intamplat ,iar ARO nu.Mare deosebire.

Pe masina se vede emblema TV si CIEMME , cel mai probabil apare sub numele FIAT deoarece in anunt se spune ca are motor de FIAT si asa spera sa agate un eventual client. (Daca a fost serie limitata cine ar da 6000 euro pe o masina necunoscuta , asa daca dai impresia ca este o serie limitata FIAT adica marca nationala poate mai agati pe cineva)

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Da, TVul are motor Fiat! Fabricat sub licenta la Brasov! ;D ARO s-a vândut în Italia sub denumirea de Ciemme, Ischia si Superischia. Ischia si Superischia au fost în parteneriat cu Volkswagen. Guardate qui: http://www.youtube.com/watch?v=_B3Uo86-j_0 ;D
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

TV fabricat în Portugalia, sub denumirea TAGUS, de vânzare. Au fost montate, ca si Portaro, cu motoare Daihatsu Diesel.

http://www.custojusto.pt/Setubal/Todo-o ... 274730.htm
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Werner wrote:Da, TVul are motor Fiat! Fabricat sub licenta la Brasov! ;D
Pai si ARO vindea la export ARO 10 cu motoare RENAULT fabricate sub liceenta la Pitesti . ;D

gabriel90cl
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by gabriel90cl »

Werner wrote:Asa arata masinuta asta acu vreo 2 ani.....! Poza este facuta de Mari.
Doamne...nu imi vine sa cred cat de bine arata...pacat de el:( nu inteleg dece nu a putut avea putin grija de el. ???
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

A carat cu masina. Întretinere zero! Vopsita peste stratul vechi, conservare tot zero, asa se întâmpla!
BRobert
Junior
Junior

Post by BRobert »

Acesta este un TV 105/15CD 4x4 Double cab, denumirea am luat-o dintr-un pliant Rocar, nu stiu daca este corect pentru ca nu este chiar identic cu cel din pliant, oricum este un model mai rar.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Mie imi pare ca e taiat o duba TV si pusa lada in spate...
Dar cine stie..
cred ca am mai postat tv-ul asta pe aici...l-am vazut si azi, circula des, este cam obosit dar omul inca isi face treaba cu el
Image
paul
Membru legendar
Membru legendar

Post by paul »

TV_DSC01091.JPG
TV_DSC01090.JPG
UAZ_DSC01111.JPG
TV si UAZ uitate de armata.....(poze de mai sus si cea de jos,sunt de pe forumul de modelism Cartula).
Last edited by paul on 16 Mar 2012, 22:07, edited 1 time in total.
UBI BENE IBI PATRIA
paul
Membru legendar
Membru legendar

Post by paul »

TV.JPG
UBI BENE IBI PATRIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Vai ce buna mi-ar sta TVul ala de armata! Eu stau sa ma chinui sa repar o caroserie coapta complet, iar acolo zace un din care se mai poate scoate o linie super! Masca aia e întreaga, alte elemente de caroserie sunt brici, eu nu mai am nici o masca buna! :'(
mrs78
Membru de elita
Membru de elita

Post by mrs78 »

Fotografii-0284.jpg

unu care rugineste
paul
Membru legendar
Membru legendar

Post by paul »

Werner wrote:Vai ce buna mi-ar sta TVul ala de armata! Eu stau sa ma chinui sa repar o caroserie coapta complet, iar acolo zace un din care se mai poate scoate o linie super! Masca aia e întreaga, alte elemente de caroserie sunt brici, eu nu mai am nici o masca buna! :'(
Werner,TV-ul abandonat din poze,zacea la muzeul aviatiei din Buc.,zona Pipera...se pare ca suprafata muzeului se restrange si unele "exponate"in starea TV-ului,s-ar putea sa nu-si mai gaseasca locul si restauratorii si sa fie duse la Remat,din pacate.
UBI BENE IBI PATRIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Le dau mai mult cât iau ei de la Remat, cel putin am o caroserie din care pot face ceva! :( Sau, ma dau cu crema de ghete pe fata si vin noaptea cu carutza si-l duc de acolo! ;D Poate nu observa nimeni lipsa...... ::)
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

Pozele cu Tv-ul de armata le stiu de ceva timp,oare mai exista masina ?
Cred ca slabe sanse..
Image

Post Reply