Sunt de acord cu tine dar si acest prototip este interesant si cred ca daca ar fi existat acest model in gama Rocar in anii `90 altele ar fi fost cifrele vanzarilor !
dragospetres wrote:-si eu am asteptat aparitia in serie, macar limitata,a prototipului cu semi-capota tv-35,dar am impresia ca unele realizari se faceau numai ptr. expozitii.
Probabil nu au existat comenzi de export , ca si in cazul TV-ului cap-tractor de semiremorci .
Iar pentru piata interna de dinainte de ´89 la ce sa-si mai bata capul cu cheltuieli de lansare in fabricatie , inerente boli ale copilariei , stocuri de piese de schimb cand...mergea si asa ?
Cand au vrut sa-l lanseze pe Rocar 35 Avant era deja prea tarziu .
dragospetres wrote:-si eu am asteptat aparitia in serie, macar limitata,a prototipului cu semi-capota tv-35,dar am impresia ca unele realizari se faceau numai ptr. expozitii.
Probabil nu au existat comenzi de export , ca si in cazul TV-ului cap-tractor de semiremorci .
Iar pentru piata interna de dinainte de ´89 la ce sa-si mai bata capul cu cheltuieli de lansare in fabricatie , inerente boli ale copilariei , stocuri de piese de schimb cand...mergea si asa ?
Cand au vrut sa-l lanseze pe Rocar 35 Avant era deja prea tarziu .
Nu numai ca era prea tarziu dar parerea mea este ca prototipul nici nu era gata ! Rocar-ul si Aro au prezentat prototipurile sub forma de pick-up-uri dar pana la realizarea furgonetei mai era ceva de munca pe cand prototipul TV 35 este prezentat direct furgoneta!
Si totusi intre TV 35 si Rocar 35c Avant au mai avut o incercare de a trece la motor amplasat in fata!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-primul TV-35 este mai reusit ca design,cred ca fost mentionat prin 1987-1988.Si lansarile fortate in serie nu sunt bune,sa ne gandim la cata tehnica noua s-a casat din cauza defectiunilor.
In Italia Aro s-a comercializat sub numele de Ischia.Am gasit de vanzare acum 2-3 luni un 243 pe un site italian cu numele Ischia muscel costa 700 euro ruginit de cadea singur.
lica_lkw wrote:In Italia Aro s-a comercializat sub numele de Ischia.Am gasit de vanzare acum 2-3 luni un 243 pe un site italian cu numele Ischia muscel costa 700 euro ruginit de cadea singur.
Aici se spune ca modelul fabricat in Italia de ALI CIEMME se numea ACM Enduro x4 dar se vindea in paralel si modelul fabricat in Romania sub numele ARO Superischia http://www.dacia-forum.org/viewtopic.php?t=870
Questo modello (Aro 10) e stato prodotto in Italia dalla ALI CIEMME con il nome ACM Enduro x4 con motori Volkswagen 1.6 benzina e diesel fino al 1993 circa. Nello stesso tempo in Italia si vendeva anche il modello prodotto in Romania con il nome ARO Superischia ma con motori Dacia 1.4 benzina con prezzi molto bassi
Esta posibil ca TV-urile sa fi fost asamblate in serie mica (ceva gen Dacia D6 (Estafette) ) sau au fost un test de piata si de aia nu se pomeneste pe nicaieri de ele !!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.