ARO a murit?!
-
RomanTrucks
- Junior

Re: Aro NU a disparut !!!
Da .. nu te contrazic .. am aruncat o privire pe acolo .. acelasi lucru se intampla la ROMAN Olaru se cearta cu Nicolaie print tribunale iar de uzina au uitat . Daca as putea as cumpara marca ARO de la cehii si as incerca sa le construiesc din nou la Campulung.
-
costy84
- Moderator

Re: Aro NU a disparut !!!
Nu ai cum să o cumperi de la cehi pentru că nu le apartine, intr-un timp se spunea că ii apartine lui Ratiu, mai nou se pare că nu i-ar apartine nici lui, ci statului roman, oricum nu se stie exact cui ii mai apartine brand-ul!
-
RomanTrucks
- Junior

ROMAN/DAC
OFF-TOPIC
Dupa ce am vrut sa va ajut cu cevva informatii despre ARO am facut un topic dar a fost sters . Spuneata ca cehii au renuntat la ARO demult... eu nu cred
"Ultimul ARO nou din istorie
Azi, la patru ani de la știrea de mai sus, care a făcut înconjurul presei românești, același Miroslav Vejman (retras între timp din firma menționată) ne-a făcut cunoscut că inevitabilul s-a întâmplat. “Ultimul șasiu nou de ARO 24 l-am putut cumpăra în primăvara lui 2013. Altele nu am mai găsit nicăieri. Se pare că stocurile de CKD-uri de ARO s-au epuizat. Așa că foștii mei colegi de la Auto Max Czech au fost siliți să oprească producția de ARO noi. Efectiv, nu mai au piesele și subansamblele necesare ca să facă în continuare mașini noi. Cele pe care le-am putut asambla le-am vândut pe toate. Asta e… probabil că la noi, în Cehia, a fost produs anul trecut ultimul ARO nou-nouț din istoria mărcii. Cât am lucrat la Auto Max știu că s-au depus eforturi mari de a se achiziționa marca ARO, însă, din păcate, nu am reușit, din cauză că e neclar și azi a cui e marca: a firmei Landmark Management (cumpărătorul fostei platforme ARO – n.r.), a statului român? Am fi cumpărat marca și drepturile de comercializare, dar nu am avut de la cine. Mai mult, ni s-a spus că nu mai există disponibilă nici documentația de fabricație. Așa că, una peste alta, a trebuit să renunțăm, chiar dacă, în proiectul renașterii ARO, aveam sprijinul unui investitor puternic financiar din Orientul Mijlociu”, a declarat dl Vejman pentru “Argeșul”. "
Si in poza de jos aveti ultimul ARO produs.. cu un motor EURO 5 din cate am aflat.
Dupa ce am vrut sa va ajut cu cevva informatii despre ARO am facut un topic dar a fost sters . Spuneata ca cehii au renuntat la ARO demult... eu nu cred
"Ultimul ARO nou din istorie
Azi, la patru ani de la știrea de mai sus, care a făcut înconjurul presei românești, același Miroslav Vejman (retras între timp din firma menționată) ne-a făcut cunoscut că inevitabilul s-a întâmplat. “Ultimul șasiu nou de ARO 24 l-am putut cumpăra în primăvara lui 2013. Altele nu am mai găsit nicăieri. Se pare că stocurile de CKD-uri de ARO s-au epuizat. Așa că foștii mei colegi de la Auto Max Czech au fost siliți să oprească producția de ARO noi. Efectiv, nu mai au piesele și subansamblele necesare ca să facă în continuare mașini noi. Cele pe care le-am putut asambla le-am vândut pe toate. Asta e… probabil că la noi, în Cehia, a fost produs anul trecut ultimul ARO nou-nouț din istoria mărcii. Cât am lucrat la Auto Max știu că s-au depus eforturi mari de a se achiziționa marca ARO, însă, din păcate, nu am reușit, din cauză că e neclar și azi a cui e marca: a firmei Landmark Management (cumpărătorul fostei platforme ARO – n.r.), a statului român? Am fi cumpărat marca și drepturile de comercializare, dar nu am avut de la cine. Mai mult, ni s-a spus că nu mai există disponibilă nici documentația de fabricație. Așa că, una peste alta, a trebuit să renunțăm, chiar dacă, în proiectul renașterii ARO, aveam sprijinul unui investitor puternic financiar din Orientul Mijlociu”, a declarat dl Vejman pentru “Argeșul”. "
Si in poza de jos aveti ultimul ARO produs.. cu un motor EURO 5 din cate am aflat.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

Re: ROMAN/DAC
In 2010 nu cred ca era euro5 http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php ... 3&start=60
-
RomanTrucks
- Junior

Re: ROMAN/DAC
Mda... acum nu stau sa ma contrazic... in articol scrie asa “Ultimul șasiu nou de ARO 24 l-am putut cumpăra în primăvara lui 2013. " De la 2013 nu stiu unde ati ajuns la 2010..
-
costy84
- Moderator

Re: ARO a murit?!
Foarte simplu, ai afirmat ca aia din imagine este ultima masina "produsă" de cehi, eu ti-am aratat link-ul ăla in care vei gasi imaginea aia postată pe forum in 2010. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

Domnu' romantrucks, daca ati fi citit doar topicul asta de la inceput, fara sa mai zic de altele, ati fi aflat mult mai multe treburi reale, decat credeti dvs ca stiti si incercati sa "ne luminati" si pe noi. Dealtfel, e o regula de baza a forumurilor aceea de a citi, inainte de a posta. Ceea ce dvs nu prea faceti. Nu va mai grabiti cu afirmatii, inainte de a va asigura ca sunt reale, si ca nu au mai fost postate. 
ARO CLUB ROMANIA
-
costy84
- Moderator

Apropo, are cineva idee, "vechiul prieten" al lui Mircea Diaconu a mai ajuns la Breuxelles sau la REMAT?
-
niku111
- Membru legendar

Poate este pus la pastrare pt. urmatoarele alegeri.
-
costy84
- Moderator

- Werner
- Aro Club Romania

Acuma se trezesc???
Perez a avut voie sa vânda în SUA, avea derogare de la legea "airbag-ului".
-
costy84
- Moderator

-
costy84
- Moderator

Din capitolul:"Mare Ţi-e grădina Doamne" ,revine liderul de sindicat de la Aro!
Exclusiv! Anul 2015 sub zodia proceselor! „Salvaţi Muscelul” vrea să ceară statului să construiască o minifabrică în schimbul distrugerii ARO
http://www.ziarulprofit.ro/index.php/ex ... gerii-aro/
Ăsta chiar e tare, vrea să scoată 3 deodată:
"proiecte pentru:
- maşină de transport marfă
- minitractor rutier
- maşină agricolă. "

Exclusiv! Anul 2015 sub zodia proceselor! „Salvaţi Muscelul” vrea să ceară statului să construiască o minifabrică în schimbul distrugerii ARO
http://www.ziarulprofit.ro/index.php/ex ... gerii-aro/
Ăsta chiar e tare, vrea să scoată 3 deodată:
"proiecte pentru:
- maşină de transport marfă
- minitractor rutier
- maşină agricolă. "
-
dragospetres
- Membru legendar

Oamenii sa nu mai astepte nimic de la stat si sa cheltuiasca inutil banii pe avocati. Da,au ramas fara un loc de munca ,dar meseria invatata in uzina nu le-a luat-o nimeni.Daca urmareau cu atentie forumul nostru, le venea si ideia ce sa faca in atelierul de care pomenesc:reconstructia,remodelarea,chiar caroserii unice,comenzi individuale pe sasiuri de ARO sau GAZ etc..
-
costy84
- Moderator

Decât să astepte de la stat mai bine incearcă treaba cu donatul din anii 2000 că au mai multe şanse de izbândă!