ARO 10 vs 24

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: ARO 10 vs 24

Post by vstef_is »

florin75 wrote: Gresesti Stefan! Daca iti ia talonul in urma verificarii RAR de pe sosea, nu te duci sa repeti ITP-ul, faci RAR-ul si stii ca la RAR nu trec masini adevarate. Fii sigur ca nu se vor limita sa constate ca OK, motorul nu scoate noxe, iti vor verifica la sange absolut toata masina!
Din "auzite" iti anulau doar ITPul si trebuia refacut ITP... Nu stiu exact... dar tu zici ca trebuiefacut "RAR"-ul... ce intelegi prin asta? Ca nu faci autentificarea certificatii si certificarea autenticitatii la masina, faci re-omologare? sau? Poa sa mi-o ia si la sange si la alte chestii din partea mea, ca tot in Romania traim, si cu Nea Grigorescu tot o rezolvi... asta pe langa clasicele PCR Pile-Cunostinte-Relatii....

Si tot nu am inteles de ce tu stai cu stres, pentru ca sincer eu nu-ti gasesc nici un motiv! Ai o masina EXCELENTA, ar avea mai mari sanse sa gaseasca nod in papura decat hiba tehnica la masina ta....!

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

1-Vad ca deja incepeti sa denigrati aceasta masina (fie el 10 sau 24x).....Ajunge,gata,stop,oprea.......
2-Daca te opreste RAR-ul ....se procedeaza astfel: ei verifica iar politia iti retine talonul.ITP-UL SE FACE LA O STATIE AUTORIZATA.La RAR se face altceva.
3-Nici un ARO nu va fi oprit de Politie pt control RAR (pt csa numai politia te poate opri) daca masina arata bine si nu scoate fum ca o locomotiva.
5- cine s-a saturat de ARO este liber sa aleaga din diversitatea de masini straine sau autohtone incepand de la 6000 euro.

Si eu treceam aproape zilnic cu ARO pe langa RAR (echipajul postat in fata Patinoarului)..si ...uite ca nu m-au oprit.

PS-Vad ca deja incepeti sa denigrati aceasta masina (fie el 10 sau 24x).....Ajunge,gata,stop,oprea.
  -Vad ca deja incepeti sa denigrati aceasta masina (fie el 10 sau 24x).....Ajunge,gata,stop,oprea.
  -Vad ca deja incepeti sa denigrati aceasta masina (fie el 10 sau 24x).....Ajunge,gata,stop,oprea.

Imi pare hilar sa aud discutii de genul ,,nevasta mea este cea mai proasta,copilul prost si urat,masina este de cacat iar EU sunt cel mai mare PROST ca l-e accept pe toate"....

Acest topic  nu poate genera decat ,,certuri"iar daca se continua in stilul asta ma voi vedea nevoit sa-l ,,STERG"....Aro vs ARO nu are ce cauta pe acest forum care urmareste ..PROMOVAREA SI SALVAREA acestor masini ...in nici un caz criticarea lor.Pt acest lucru va rog sa frecventati si sa postati pe alte forumuri cu ,,traditie".Multumesc.
Last edited by SERGHEI on 31 Oct 2007, 14:23, edited 1 time in total.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Keo, cati km faci tu pe an cu Aro? Si unde vrei sa te opreasca, pe forestier in Piatra Craiului?
5 mii anul asta,si am bagat autostrada la greu,mers in buc si pe nationale destul!  ;D
sincer(si nu ma mandresc cu asta),masina mea a vazut mai multa autostrada decat forestier. d'asta din urma a vazut putin si "concentrat"  :P

serghei: bine tu!  :-j :-j
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Keo wrote:
florin75 wrote: Keo, cati km faci tu pe an cu Aro? Si unde vrei sa te opreasca, pe forestier in Piatra Craiului?
5 mii anul asta,si am bagat autostrada la greu,mers in buc si pe nationale destul!  ;D
sincer(si nu ma mandresc cu asta),masina mea a vazut mai multa autostrada decat forestier. d'asta din urma a vazut putin si "concentrat"  :P

serghei: bine tu!  :-j :-j
Ma deranjeaza faptu ca ,,indirect" sunt facut posesor de harb. Am dat 3000 euro pe 10-le rosu......am dat 7400 euro pe 244 cand de banii astia puteam sa imi iau un 4x4  de marca ...in stare foarte buna.E,eu am preferat ARO si toata viatza mea ,in parcare, voi avea cel putin unul.Pentru ca asa sunt eu ,adun ,,rable" si imi este frica sa merg cu ele pe strada.

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

SERGHEI wrote:
2-Daca te opreste RAR-ul ....se procedeaza astfel: ei verifica iar politia iti retine talonul.ITP-UL SE FACE LA O STATIE AUTORIZATA.La RAR se face altceva.
3-Nici un ARO nu va fi oprit de Politie pt control RAR (pt csa numai politia te poate opri) daca masina arata bine si nu scoate fum ca o locomotiva.
2-Asa e politia retine talonul! Daca se constata defectiuni grave la directie si sistemul de franare poate retine si numerele. Pleci de acolo pe platforma, oriunde ar fi acel "acolo".
3-Garantezi pt asta? Inseamna ca asta-vara masina mea nu arata prea bine si scotea fum!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ai fost tu ghinionist.De ce nu vrei tu sa o vinzi sa scapi de stres??? Fa si tu ca mine,cumpara-ti o ,,capitalista"si stai cu ea pe bara cate 2-3 saptamani sa vina piesele,e???
Pe tine te-a oprit pt ca politistul te-a mirosit de la distanta ca esti cu frica in san,crede-ma ,sunt vulpi batrane...unii chiar te citesc din pozitia la volan ca ai bube.

In fine,vad ca ARO vs aro si-a atins scopul iar subiectele s-au cam terminat pe tema asta .Cred ca putem inchide ,da?Se poate deschide ceva de genul asemanari,diferente....fara probleme.AICI PE FORUM TOATE TIPURILE DE ARO SUNT EGALE.....pe strada sau in teren este numai si numai treaba voastra cat criticati.
Last edited by SERGHEI on 31 Oct 2007, 14:48, edited 1 time in total.
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Care-i mai tare? 10-le sau 24x?

Post by Schumy »

M-am tot gandit ca daca o sa se organizeze vre-o intrunire d-asta simandicoasa cu aro-isti si se gasesc 2 sau 3 cu 24x sa se dea prin cine stie ce mlastini o sa mi-se faca mila de 10-le meu si o sa ma fac de ras.....Asa ca m-am gandit sa vad daca sunt diferente intre 24x si 10 clare. In cazul in care acest topic mai exista undeva rog moderatorii sa ma scuze si sa stearga topicul pt asta....
Sunt curios daca sunt diferente intre  aceste 2 modele in teren accidentat la intretinere si la exploatare....
Ca fapt divers astazi am carat aproape 2 paletzi de 1.5 tone cu aro-ul din dotare....si de specificat ca am facut asta doar cu treapta 1 si 3 ca a 2 a a picat......
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Care-i mai tare? 10-le sau 24x?

Post by tarzy »

subiectul a fost discutat aici http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,828.0.html

poate nu prin cea mai adecvata tonalitate ... dar cu ceva rabdare se pot extrage cateva informatii utile

daca doresti sa afli mai multe ... il poti ruga pe Serghei sa redeschida topicul

eu sunt ptr redeschiderea lui
Last edited by tarzy on 27 Feb 2008, 20:45, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Si eu sunt pentru redeschidere, insa mai degraba sunt pentru o INTALNIRE undeva la un noroi... :D  >:/
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

In mod cert 24 e mai fiabil si mai solid construit. La offroad cred ca face fata si un 10 echipat corespunzator, insa sunt sanse mai mari sa se strice ceva cand ti-e lumea mai draga.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Plus ca 24 poate fi modificat mult mai mult/bine...

Cauciucurile ar fi doar un exemplu
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

BAI Schumy n-ai avut de lucru de ne-ai dat iar de lucru !? Habar nu ai ce ai facut, dar iti spun eu : ai deschis ceva similar cu ,CUTIA PANDOREI. vei vedea !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Pai nu off road-ul  e  principalul.....am zis si fiabilitate........am zis si costuri raportate la exploatare.....am citit topicul celalalt dar mi-se pare  ca a ramas in pom........plus ca intentia nu e sa ne rupem in figuri......intentia e sa vedem puncte tari si puncte slabe.....cei care nu se pot abtine mai bine incearca alt topic .....n-are nici un rost polemici de genul al meu e mai marfa ca e pe persoana fizica.....Asa a degenerat si discutia cu Ungurii Vs Romanii....care s-a sfarsit urat.......asa dar V-asi ruga fie inchidem topicul asta fie il redeschideti pe cel vechi dar e interesant  sa stiu daca  senzatia mea ca 10-le e mai convenabil raportat la pretz si la intretinere sau si 24x merita pt ca are si el punctele lui forte........dar s-o facem argumentat sau cel putin incercand sa fim cat se poate de impartiali....Va multumesc
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Sa-si spuna parerea cei care au avut si 10 si 24x argumentat  daca se poate.......
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Am fost pe Arges cu vecinul meu care are un Suzuki Vitara ,La o panta sustinuta numai din nisip 244 meu a urcat si Suzuki nu a putut sa urce,amandoua masinile functionau perfect, el avea anvelope mult mai bune ca mine, cred ca nu a urcat din cauza care o greutate mai mica masina lui.. Imi place mai mult caroseria de Aro 10 ,dar am inteles ca nu este prea fiabil, asta am auzit.

Post Reply