ROMAN/DAC
-
alex26
- Membru

Re: ROMAN de acum
sefumic acum o saptamana timp de cateva zile cred ca am vazut cam 15 tir-uri care transportau camioane Roman, erau de culoare verde inchis. Unde le duc? Si-a dat drumu productia?
- claus4fly
- Membru Devotat

a fost un reportaj pe TVR1 cu nicolae (patronul) care zicea ca-i comanda pentru US Army...pentru Irak daca nu ma insel ! frumoase scule...
-
costy84
- Moderator

o frumusete pentru pompieri
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

in prima imagine camionul are cam multe rezerve sus langa furtune, le e frica sa nu faca pana la interventii? 
- George
- Administrator

sunt anvelope noi, se vede eticheta pe una. probabil asa s-a livrat masina, cu anvelope de schimb. nici nu cred ca a avut vreo interventie pana la momentul pozei. 
ARO CLUB ROMANIA
-
costy84
- Moderator

dupa profilul anvelopelor par a fi anvelope de iarna ceea ce ar fi o premiera in M.A.I . 
- George
- Administrator

personal n-am vazut si nici n-am auzit de anvelope de iarna la camioane, insa alea din poza pot sa te asigur ca au profil de tractiune, pentru montat pe puntile spate.
ARO CLUB ROMANIA
-
BRobert
- Junior

Iata cateva poze cu autocamioanele de armata de care vorbea alex26, pozele sunt facute in luna februarie 2011!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
eurocopter
- Incepator

Si ce armata a cumparat camioanele acelea? Culoarea de camuflaj mi se pare cam aiurea...
-
costy84
- Moderator

domn GEORGE se vede ca nu va uitati iarna la televizor. dumneavoastra nu ati vazut ce declara "organul statului" atunci cand ramane un tir inzapezit ca nu sunt de vina drumarii care au vandut motorina in loc sa faca ture sa dezapezeasca ci soferul ca nu are TIR-ul echipat cu anvelope de iarna (chiar daca are lanturi), deci dumneavoastra contraziceti "organul"???George wrote:personal n-am vazut si nici n-am auzit de anvelope de iarna la camioane, insa alea din poza pot sa te asigur ca au profil de tractiune, pentru montat pe puntile spate.
- claus4fly
- Membru Devotat

raspunsul l-am dat eu pe pagina anterioara : armata americana !eurocopter wrote:Si ce armata a cumparat camioanele acelea? Culoarea de camuflaj mi se pare cam aiurea...
-
costy84
- Moderator

interesant este unde vor sa le foloseasca americanii deoarece culoarea asta nu este utilizata in zonele de desert gen irak, afganistan. poate sunt cadou pentru georgieni ca nu ar fi prima data cand americanii dau roman-uri georgienilor.(aceasta culoare dar putin mai deschisa era folosita la noi in anii 90 la noi de catre graniceri.)claus4fly wrote:raspunsul l-am dat eu pe pagina anterioara : armata americana !eurocopter wrote:Si ce armata a cumparat camioanele acelea? Culoarea de camuflaj mi se pare cam aiurea...
-
eurocopter
- Incepator

Aproape sigur nu sunt folosite direct de US Army. Ori sunt folosite de subcontractori privati (deoarece contractul de achizitie al camionelor e prin departamentul de stat), ori vor fi donate.claus4fly wrote:raspunsul l-am dat eu pe pagina anterioara : armata americana !eurocopter wrote:Si ce armata a cumparat camioanele acelea? Culoarea de camuflaj mi se pare cam aiurea...
-
costy84
- Moderator

SEFUMIC se mai aude ceva de produsul ala militar de care se pomenea pe site-ul roman ca il scoate anul asta?
-
Piniuli
- Incepator

Niste poze proaspete din zona uzinei Roman
Pt. necunoscatori, camioneta rosie si Unimog-ul sunt prototipuri ale uzinei.
(dati clic dreapta si Oprn IMage sau View Image daca nu vedeti imag intreaga
)

Pt. necunoscatori, camioneta rosie si Unimog-ul sunt prototipuri ale uzinei.
(dati clic dreapta si Oprn IMage sau View Image daca nu vedeti imag intreaga