Constantin wrote:Costy,ai zis paralele...
Paralele?Pe care j se pune accentul sau pe care litera?
Doua sensuri?
Primul sens(paralele)=bani.
Al doilea sens(paralele)=doua linii care nu se vor atinge niciodata(adica nu au nimic in comun).
Un numitor comun exista la toate...
"paralele" in sensul de comparatii in paralel (in cazul de fata numitorul comun este ca vorbim de camioane si ROMAN cumpara motoarele din vest daca dumneavoastra mai vedeti altul sa mi-l spuneti si mie ca eu nu stiu nici un producator mare de camioane "cumparat" de "pungasi locali".)
Last edited by costy84 on 09 May 2011, 09:54, edited 1 time in total.
legat de VACA CARE DA LAPTE de care pomenea SEFUMIC mai devreme sa nu uitam cazul SEMANATOAREA care atunci cand au venit italienii sa o cumpere "bunii" directori i-au convins pe muncitori ca italienii o sa-i dea afara pe toti si o sa foloseasca roboti. romanii aparandu-si glia i-au alergat pe italieni cu pietre si bate (la propriu) de au fugit aia pana in polonia unde au deschis una dintre cele mai mari fabrici de combine si tractoare din centrul si estul EUROPEI . bineinteles SEMANATOAREA a fost achizitionata de o firma a fostilor directori ai SEMANATOAREA cu ION RADULEA in frunte. PATRONU din cazul SEMANATOAREA (ca si cel de la ROMAN bineinteles ca ei au facut asta din patriotism) a dus uzina pe "culmile dezvoltarii" chiar au scos noi produse http://www.sfin.ro/articol_7797/rombel_ ... mania.html care nu prea s-au fabricat (gen tractorul pe care il prezenta PATRONU de la ROMAN ca o mare realizare a lui) si acum se pare ca VACA SEMANATOAREA NU mai da lapte si o asteapta abatorul intr-o forma original romaneasca http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 33766.html asa ca SEFUMIC cam are dreptate dar sa speram ca ROMAN o sa aiba mai mult noroc ca vorba aia doar speranta a mai ramas.
sefumic o intrebare: pe noul site roman la tractorul u650 optionale se specifica "Cabina de rezistenta cu sistem de incalzire" sa inteleg ca i-au facut cabina pana la urma? http://www.roman.ro/produse/tractoare/t ... col%20u650
vineri, pe dn1 inainte de intrarea in bv am vazut un roman precum cel albastru, insa era rosu si cu cabina dubla, plus girofar rosu. masina era autosasiu, probabil urma sa devina masina de pompieri. avea numere rosii sau de probe, n-am apucat sa vad bine...ca a trecut cam repede pe langa mine. poate sefumic ne zice incotro se indrepta.
Am dat si eu de o poza cu o basculanta ROMAN portocalie cu cabina noua pe santierul autostrazii Arad-Timisoara. Poza e facuta de curand, iar din pacate nu pot sa-mi dau seama cui apartine.
George wrote:vineri, pe dn1 inainte de intrarea in bv am vazut un roman precum cel albastru, insa era rosu si cu cabina dubla, plus girofar rosu. masina era autosasiu, probabil urma sa devina masina de pompieri. avea numere rosii sau de probe, n-am apucat sa vad bine...ca a trecut cam repede pe langa mine. poate sefumic ne zice incotro se indrepta.
Se afla in probe ... este cu motor euro 5 si da , va fi o autospeciala de pompieri.