Despagubiri RCA

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

costy84
Moderator
Moderator

Re: Despagubiri RCA

Post by costy84 »

Sincer din alternativele pe care le-a propus inspectorul cea mai convenabila pentru noi ar fi aia cu masina dusa in service-ul agreat de ei si sa se ocupe ei de tot, pentru ca reparatia pe banii nostrii in acest moment este imposibila deoarece nu dispunem de suma necesara, si chiar daca am dispune cred ca oricum nu am mai vedea banii inapoi deoarece vor incepe cu interpretari de genu ca masina este veche si dam doar .... din valoare si alte tampenii de genu. Acum asteptam ziua de luni sa vina de la asigurari sa evalueze daunele si sa vedem la ce suma ajung ei!

florian
Membru legendar
Membru legendar

Post by florian »

Dupa 10 zile calendaristice ar trebui sa intre banii in contul serviceului

vorbe....

dar dupa 10 luni, ce parere aveti ?
kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Post by kosfunny »

Se poate si dupa 10 luni, daca se sta cu mainile in san. Daca va proceda cum am spus eu are sanse 100 % de reusita !
florian
Membru legendar
Membru legendar

Post by florian »

te invit la o cafea la mine . la Ploiesti.

nicusor84
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by nicusor84 »

florian wrote:Dupa 10 zile calendaristice ar trebui sa intre banii in contul serviceului

vorbe....

dar dupa 10 luni, ce parere aveti ?
salut si dupa 10 luni e bine dar daca iti spun ca sunt dosare de incasat din 2009 de la euroins , carpatica si altii ce parere ai? au fost cei de la televiziune sa faca un reportaj la un service unde am relatii si patronul a spus reporterilor ca se va merge pe lucru de CANTITATE nu de CALITATE deoarece asiguratorii platesc foarte foarte greu plus ca dau cu barda in devize si atunci te pui in postura de platitor de piese de vopsele de materiale si bineinteles trebuie sa platesti si oamenii iar in conditiile in care asiguratoru iti da banii la 10 luni -un an si mai bine de un an in unele cazuri. in ceea ce priveste problema ta costi du masina la service-ul agreat de ei ptr ca nu ai de ales momentan vezi care din cele 3 e mai rasarit eu le stiu cam pe toate din cta dar macar in felu asta vei face masina
florian
Membru legendar
Membru legendar

Post by florian »

cunosc foarte bine situatia platilor intarziate de catre asiguratori.
in ceea ce priveste problema colegului nostru, eu as proceda in felul urmator . avand in vedere ca asiguratorul plateste pentru aceasta reparatie doar 30% din valoarea calculata in deviz AUDATEX, undeva trebuie sa ai o reducere . si pentru ca la materiale de vopsitorie nu poti aplica aceste reduceri, automat trebuie sa te orientezi la piesele de schimb.adica piese ieftine. si atunci ori cauti un furnizor ieftin ori te orienezi pentru piese SH. de multe ori , piesele SH sunt calitativ mult mai bune decat ale unui producator, de regula de culoare galbena.
kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Post by kosfunny »

Mare dreptate ai , chiar nu stiu de ce fuge lumea de piesele sh . La unele repere chiar e de dorit o inlocuire cu un sh original decat cu o "noutate galbena" ca sa pastrez expresia . :)

Post Reply