INTALNIREA DE JOI

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: INTALNIREA DE JOI

Post by baciudibaciu »

Mircea Ardelean wrote: Deci v-ati retras la caldurica...Imi pare rau ca n-am putut veni :-[
  Bre vremea  a fost destul de rece si mai ales capricioasa . am lasat banul sa hotarasca unde mergem  si a cazut  pe tratorie.
RUDY wrote: Bravo baieti,dar cam prea seriosi dupa fetze...sau ati discutat probleme serioase ,legate de forum? ;D :>-
  In afara de mine si plastec -cel cu barba  ceilalti au baut : apa plata,ice tea si bere fara  alcool  ;D. Si apoi se intreaba de ce fac pipi  rosu    Pai cum sa nu fie rosu daca bei APA ? APA rugineste in instalatie si iese rosu  ;D  Noi care am baut SILVA  NEAGRA  am limpezit  rapid problema . ;D
Mai mult de atat nea Irimescu cred ca a fost jurat sa nu se atinga de nici un fel de licoare  ( doar de TIGARI  sa le arda focu" }  :)>-
Nu am avut timp sa discutam foarte multe deoarece PLASTEC noul nostru coleg forumist ne-a cam redus la tacere  .
Am crezut pana sa-l  vedem ca vrea sa ne dea cu ceva aburi pe la Greeri cu : Tatra Kolos, fumuri de Kraz si brize de salupe  purtatoare de Java si ARouri .Se pare ca este un baiat serios , si curajos. Pe aceasta cale imi permit sa il felicit si sa -i urez spor in toate.
O mare bila                  pentru SCHUMInger care  a avut iarasi treaba , nu ne-a anuntat si eu ca un mare NATARAU  am venit fara aparatul de pozat ! Am discutata cei drept si oarece despre o eventuala iesire prin imprejurimile Bucurestiului ,dar asta o voi detalia in alta parte .
La plecare cand sa imi iau scaunul in primire aripa tanara a forumistilor au reperat un ARO rosu. Imediat  s-a luat hotararea de al atrage in mrejele  clubului nostru  .Apoi tiptil ne-am insinuat catre victima  care habar nu avea ce o asteapta  . Ca nejte lupi am dat tarcoale masini si am dat  si de apropitar  care abordat direct a recunoscut spasit ca ar vrea sa o vanda, ca ar costa prea mult reparatia caroseriei, ca are un consum prea mare si ...
Da ce motor ai frate !/
- De FORD 2300 110cp
  Capota sus  sa vedem bijuteria . Am avut ce vedea ! Motorul chiar prafuit  arata ca este intr-o stare f buna , iar sunetul  ce sa mai zic  MELODIE.
Nu am lungit-o  cu discutia ,i-am inmanat 2 stikere si l-am invitat joia viitoare la intalnire si pe la noi pe forum
In linii mari cam asat a fost .

ADIELC acu" e bine ?
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Daca vine omu, cu ARO ala cu motor de Ford - va rog faceti o poza la motor si una la utilaj (din nou nu pot veni :-[)!
Va multumesc!!!!!(dau o bere ca-s dator vandut..)
Stima si respect!
"Life is short... drink the good wine first"
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Daca-l prindem pe acolo cu mare placere -i  facem si poze !

Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Zmeu
Banat
Banat

Post by Zmeu »

maine ne strangem?

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Ar fi cazul sa ne strangem si sa strangem randurile ,mai ales ca nea Tarzy are de  povestit  despre tarzmobilul recent luat in primire , nenea Dan despre al lui SHREK VERZULIU , Costi despre iesirea de la Comana ,nenea Plastec-iulian  despre Kolos si Kraz 
  In ce ma priveste sunt prezent ! :)>-

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

;D

deabia astept sa scot tarzmobilul la plimbare

si sa va aud comentariile, ca or sa fie multe si foarte probabil savuroase
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

scoti tarzmobilu' la vanzare? ;D
happily mending an Aro 320 D127
George
Administrator
Administrator

Post by George »

alex wrote: scoti tarzmobilu' la vanzare? ;D
il scoate sa-l faca de ras. deci...nu poci lipsi.  :-j
ARO CLUB ROMANIA
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

Suspans total... pe aici http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,46.135.html nu s-a mai scris nimic, nu s-au mai pus poze...

Ceva se intampla..
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

nu s-au pus poze ptr ca deocamdata nu prea merita facute poze
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

arata f bine masina. sanatoasa.
mici amanunte picante, dar nimic serios.
aro tapan de pus la munca. ;))
happily mending an Aro 320 D127
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Prezent.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO244
Junior
Junior

Post by ARO244 »

Eu o sa vin de la Sirnea maine sa va aduc cd-ul cu manualul de reparatie, lasati-mi va rog un nr. de telefon ca in cazul in care nu ajung la farfurie sa vin dupa voi acolo unde v-ati strans ca sa va pot da cd-ul!
Un nr.de telefon de la un participant care vine maine sigur! Multam!
Seful de santie se adreseaza Mesterului Manole:..Pe bune Manole nu-ti mai aduci aminte unde ai zidit-o?!!...Ca toti banii muncitorilor erau la ea....

Daca ai ambitie, poti muta muntii din loc!! Daca ai minte-i lasi acolo, ca nu te deranjeaza cu nimic...
adielec
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by adielec »

Desi poate e cam tarziu nr meu 0721254906.

Mai vine careva?
Pasiunea pentru Aro ne uneste pe toti. Asa trebuie sa fie pentru ca altfel nu avem nici o sansa.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

normal. cei ce vin in mod frecvent, nu mai posteaza pe aci... deja ne vedem saptamanal de multa vreme, bre nea adi...
ARO CLUB ROMANIA

Locked