Bre vremea a fost destul de rece si mai ales capricioasa . am lasat banul sa hotarasca unde mergem si a cazut pe tratorie.Mircea Ardelean wrote: Deci v-ati retras la caldurica...Imi pare rau ca n-am putut veni![]()
In afara de mine si plastec -cel cu barba ceilalti au baut : apa plata,ice tea si bere fara alcoolRUDY wrote: Bravo baieti,dar cam prea seriosi dupa fetze...sau ati discutat probleme serioase ,legate de forum?![]()
![]()
Mai mult de atat nea Irimescu cred ca a fost jurat sa nu se atinga de nici un fel de licoare ( doar de TIGARI sa le arda focu" }
Nu am avut timp sa discutam foarte multe deoarece PLASTEC noul nostru coleg forumist ne-a cam redus la tacere .
Am crezut pana sa-l vedem ca vrea sa ne dea cu ceva aburi pe la Greeri cu : Tatra Kolos, fumuri de Kraz si brize de salupe purtatoare de Java si ARouri .Se pare ca este un baiat serios , si curajos. Pe aceasta cale imi permit sa il felicit si sa -i urez spor in toate.
O mare bila pentru SCHUMInger care a avut iarasi treaba , nu ne-a anuntat si eu ca un mare NATARAU am venit fara aparatul de pozat ! Am discutata cei drept si oarece despre o eventuala iesire prin imprejurimile Bucurestiului ,dar asta o voi detalia in alta parte .
La plecare cand sa imi iau scaunul in primire aripa tanara a forumistilor au reperat un ARO rosu. Imediat s-a luat hotararea de al atrage in mrejele clubului nostru .Apoi tiptil ne-am insinuat catre victima care habar nu avea ce o asteapta . Ca nejte lupi am dat tarcoale masini si am dat si de apropitar care abordat direct a recunoscut spasit ca ar vrea sa o vanda, ca ar costa prea mult reparatia caroseriei, ca are un consum prea mare si ...
Da ce motor ai frate !/
- De FORD 2300 110cp
Capota sus sa vedem bijuteria . Am avut ce vedea ! Motorul chiar prafuit arata ca este intr-o stare f buna , iar sunetul ce sa mai zic MELODIE.
Nu am lungit-o cu discutia ,i-am inmanat 2 stikere si l-am invitat joia viitoare la intalnire si pe la noi pe forum
In linii mari cam asat a fost .
ADIELC acu" e bine ?