Cu ARO in Siberia, la Magadan
Moderator: costy84
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

Re: Cu ARO in Siberia, la Magadan
sire, prin Alpi cu motorul dadeam ture inainte sa ma nasc...intre timp s-au inventat rute mai serioase. Eventual bagam un nord extrem pe la august, cand aici se coace lumea in suc propriu. Si apoi, sa nu uiti ceva maroc in martie viitor, sa fie racoare si placut...cu iveco de asistenta, remorca, huzur, etc
- mleo
- Membru

ha ha pentru aducere aminte
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- deluca
- Membru de elita

civilizat, au tomberoane separate pentru hartie, plastic, etc.
- mleo
- Membru

poza e facuta undeva in Austria, la vreo 20km de Elvetia......da..civilizatie..deluca wrote:civilizat, au tomberoane separate pentru hartie, plastic, etc.
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

reiau cererea pentru un parbriz. Cine, unde, cat?
- George
- Administrator

mi-a venit o idee. propun colegilor de forum sa donam cate 5 lei de caciula pentru un parbriz, si anume parbrizul lui Catalin. din suta pe care o cere, lasa si el 5 lei, plus 5 lei pe care ii doneaza, deci obtine 90 de lei. pentru asta ne trebuie 18 persoane. eu sunt prima persoana care doneaza 5 lei. asadar, urmatorii 17?
viewtopic.php?f=95&t=7936&start=30
si uite asa, ajutam 2 colegi de forum. hai ca se poate!
urmatorul?
viewtopic.php?f=95&t=7936&start=30
si uite asa, ajutam 2 colegi de forum. hai ca se poate!
urmatorul?
ARO CLUB ROMANIA
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

se pare ca am gasit parbriz, mai stati un pic
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

am gasit parbriz, multumesc foarte mult., daca stie/ are cineva posibilitate transport de la tg. Jiu la Bucuresti. Multumesc.
- paul
- Membru legendar

Drum bun! Probabil Aro va fi mai fiabil decat tovarasul lui de suferinta.....Dan Popescu wrote:sa ma intrebi despre ARo cand m-ai vedea la Otopeni, intors, si cu drumul parcurs. Sper sa nu-l trag tot drumul...12500 km...hai sa nu o luam de la capat...daca aveam bani plecam si eu cu o masina...dar n-am...vorba lui Lenin, asta avem, cu asta defilam.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
UBI BENE IBI PATRIA
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

in aceasta seara, la Romania TV - RTV la ora 22.00 va fi prezentata expeditia noastra in Siberia. Vizionare placuta
- Werner
- Aro Club Romania

Da, ciuciu! Vad ca se cearta, ca pe toate canalele TV românesti! 
- tudop
- Membru de elita

Am prins o bucatica din reportaj, strecurat aleator prin "gargara" distinsilor invitati...
Intre timp, am vazut ceva, intr-un topic al unor colegi rusi care au fost anul trecut la Magadan cu masinile: (scrolati 5-6 poze mai jos de pozitia link-ului)
http://www.land-cruiser.ru/index.php?sh ... &p=1532874
Intre timp, am vazut ceva, intr-un topic al unor colegi rusi care au fost anul trecut la Magadan cu masinile: (scrolati 5-6 poze mai jos de pozitia link-ului)
http://www.land-cruiser.ru/index.php?sh ... &p=1532874
- ydaniel
- Membru legendar

A fost intre 22.42 si 22.52 ;a fost un reportaj scurt ma asteptam sa fie mai mult,dar eu am inteles esenta;cati romani s-or fi nascut saracii departe de tara,chinuti de ideologiii straine-uitati de politicieni.

Interesante pozele din linkul lui tudop-apare si acolo placuta memoriala+steagul pus de Dan POpescu.
Interesante pozele din linkul lui tudop-apare si acolo placuta memoriala+steagul pus de Dan POpescu.
-
Dan Popescu
- Membru Devotat

sunt foarte bucuros ca cel putin prima iarna nu a afectat nici placheta si nici steagul. Pozele trebuie ca sunt facute in vara lui 2011, dar eu le-am pus in august/septembrie 2010. Sper ca nici iarna 2011/2012 sa nu afecttat aceasta dovada minima de romanism. iata ca romanii in Siberia pot fi si altceva decat deportati sau prizonieri de razboi.
Pe de alta parte, astazi aducem Ambulanta intr-o hala sa-l vopsim un pic la exterior, si sa-l facem ceva mai prezentabil. Un voluntar ne-a anuntat ca ne poate ajuta la verificarile si gresajele pe care trebuie sa le facem.
Pe de alta parte, astazi aducem Ambulanta intr-o hala sa-l vopsim un pic la exterior, si sa-l facem ceva mai prezentabil. Un voluntar ne-a anuntat ca ne poate ajuta la verificarile si gresajele pe care trebuie sa le facem.
- mleo
- Membru

ne vedem joi in bucuresti sa-ti aduc niste piese pe care le-am mai gasit pe rafturi prin hala...un ambreiaj complet (si doua daca trebuie..dar trebuie sa verifice cineva daca se "pupa" pe model..eu stiu ca da, ) seturi de saboti de frana ...etc...etc... si mai ales o aeroterma ca lumea (pe vremuri, pe primul meu Aro a fost extraordinar de buna...si modificarea este minima la masina...)...Mai vad ce mai gasesc pina atunci..