"Urmariti, prindeti, arestati!"

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

myke
Membru legendar
Membru legendar

Re: "Urmariti, prindeti, arestati!"

Post by myke »

Bine ai venit printre noi
Fa te rog o prezentare a monstrului la prezentare masini sa salivam si noi ;D
Image

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Eu sunt curios cum de s-a putut inmatricula .......  sau daca a fost usor la inmatriculare si ce demersuri s-au facut.......cat a costat inmatricularea si omologarea?    eventual mai multe poze si filmulete cu masina in actiune ar fi perfect.
manolo
Incepator
Incepator

Post by manolo »

Stau la 200 m de Dealu'-Targului ,ma uit bine pe strada sa nu fie "aglomerata"si tzusti pe deal ,apoi dupa ce am ajuns... orizontul mi se deschide si gata incepe distractia, iar la intoarcere procedez in sens invers. Referitor la "tzantar "va povestesc pe scurt istoria lui:In 2000 am luat un IMS de pe la Calarasi cu gandul sa-mi fac un 4x4 de teren,dupa accea am cumparat o" RASTURNATA " Maverik pentru jenti sa pun pe IMS ,punand IMS-ul langa Maverik am constatat ca ies la pensie si nu o mai termin,asa ca m-am reorientat schimband strategia , am pastrat ce a fost bun de pe Maverick, am luat un sasiu lung de Terrano pe care l-am taiat si l-am scurtat dupa dimensiunile unui Aro 10, IMS-ul l-am vandut. Patriot din fire fiind am vrut sa modific o masina de teren Romaneasca, si asa a inceput proiectul Aro 10, lucram pe am cam 30-40 de zile pana ma plictiseam, anul urmator la fel iar telul meu era sa merg la raliuri in CNR, in 2005 am achizitionat un Aro10 "acte, numere, etc." cu stare tecnica pana in 2007 (asa ca acuma am starea tehnica expirata). la Targu-Jiu sa format un grup de baieti pasionati de off-road, si cum acasa ma plictisesc duminica am hotarat in ianuarie 2009 sa termin proiectul inceput in 2000, in 28 feb a fost gata si a fost prima iesire cu baietii care aveau masini "imperialiste" la inceput vazand k seamana cu un Aro toti zambeau in "coltu' gurii" si eram subiect de ras!!! iesind in teren lucrurile s-au schimbat radical si de atunci "tzantarul" a inceput sa faca legea si a impus respect. nu sunt laudaros dar este o panta pe munte la Dobrita    http://www.youtube.com/watch?v=86LLr7WCs5E    pe care unul singur a incercat si restul grupului au zis toti k este imposibil de urcat cu masina,greu fiind si pentru atv-isti si endur-isti,
Ca sa fiu mai explicit pasiunea curselor mi-a ramas in sange dar bugetul de austeritarte ma facut sa ma apuc de acest nou sport care se face cu un buget mai restrans si iti aduce satisfactii potolindu-mi intr-o anumita masura setea de adrenalina. Cam asta este istoria tzantarului iar daca mai sunt ceva intrebari la care eu nu am raspuns pe forum va voi raspunde...Sa auzim numai de bine !
-prima iesire  http://www.youtube.com/watch?v=Dbl18Z6FIwo
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Din cite am inteles sasiu+punti+transmisie-terano motor-ford
Caroserie aro10
Deci ai sudat pe sasiul de terano suporturile de caroserie de aro10...
Image

manolo
Incepator
Incepator

Post by manolo »

nu am sudat caroseria de sasiu ,este pe tampoane de caucic ,am folosit  podeaua de maverik in prinderile originale.
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

manolo wrote: nu am sudat caroseria de sasiu ,este pe tampoane de caucic ,am folosit  podeaua de maverik in prinderile originale.
Nu m-ai inteles...intrebam daca ai sudat SUPORTURILE de caroserie ale sasiului pentru aro10...
Deci ai taiat podeaua de la maverick si ai sudoat-o pe aro 10?Sau ai resudat prinderile de maverick pe sasiu?
Image

Post Reply