Intalnire in IASI

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Intalnire in IASI

Post by vstef_is »

Si desigur in bunul spirit al traditiei, numarul de inmatriculare...  ;D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Munci agricole...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Masca fatza "tunata" si furtum de aerisire grup fatza. (cam singurul furtum dincolo de alea de racire care a mai ramas intreg)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Ultimul tip de suport de roata de rezerva pe plafon - nu e pont. L-am dat jos.

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Intr-un moment de studiere a imbinarii intre aripa si masca fatza - in scopuri educative.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Si din nou munci agricole.
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

vstef_is wrote: Ultimul tip de suport de roata de rezerva pe plafon - nu e pont. L-am dat jos.
vezi cum faci sa stranga ca lumea fara sa influenteze usa.
apoi iei furtun subtire fara intaritura, il tai in bucatele mici, sectionezi pe generatoare si pui bucatelele de furtun intre suport si rama
si nu mai troncane si nici nu se desface.
la tine era libertate totala, aveai un surub pe fata stanga liber.
nu-i de mirare ca ti-a plecat. bine ca nu ti-a spart parbrizul. ;D
happily mending an Aro 320 D127
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

stefule cu roatili aleaaa  ;D  pe noroi cam o iei in toate directiile,numai inainte nu  :D
vezi cand pui caucioace asa doar de dragul de a pune  ::)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Acuma nea George, sa fiu sincer... nu-s asa de rele cauciucurile... Au vreo cateva avantaje, precum ar fi... garda la sol mai mare, suprafata de contact mai mare, profilul e standard MT, viteza pe sosea mai mare, si unde cu 41/11 nu trag deloc bine, cu 33/8 merg super super ok...

Nu inseamna ca nu ramai niciodata impotmolit, daca o cauti cu lumanarea cum facem noi, insa cel putin azi noapte, a fost o situatie in care daca erau mai mici, nu treceam. Am iesit si azi noapte, si a fost "totala" treaba.... Mai povestim ceva mai tarziu.

@alex - ai dreptate cu ce zici, dar l-am dat jos de tot si sanatate. Suruburile le mai strangeam cateodata, am pus si grovere si tot degeaba... Si mi-a plecat nu din proprie initiativa... in cazu in care asa s-o inteles... ci pentru ca nenea copacu o raschetat toata masina, inclusiv suportu care so agatzat bine de tot si s-o mutat...
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

fioros incepe sa arate 243 lui Stef ;D 8)
vad ca ca tineti numai de plimbari \:D/
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Intr-un final s-au recuperat toate masinile, in stare intreaga si pe rotile lor, am impacat si taranii carora le-am calcat lucerna, si eu mi-am spalat masina chiar  ;D
nÉ
myronutu
Membru legendar
Membru legendar

Post by myronutu »

bravo voua.imi place de voi ca suntewti uniti si iesit multi.mortala iesire si ce ati facut cu ele.cu aripa acolo cum faci?spor la multe iesiri.
ARO 243, an 2000, motorizare TDX
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Fratilor pot sa zic ca faceti cinste aroului.la mai multe iesiri deastea...
10-le avea tractoare pe 14? :-??
Image
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Aripa se decupeaza, sudeaza, chituieste, vopseste, repara frumos... Si masca la fel. Distrugem distrugem, da mai si reparam ca sa avem ce distruge si data viitoare  ;D

10/11-le avea tractoare pe 15. Totusi destul de mici - ca vrea mai mari omu' - insa s-au comportat.... ca niste tractoare! Adica super bine!

Si eu sunt extrem de incantat cand trec cu ARO prin orice... sincer, daca as avea alta masina de teren nu as fi la fel de mandru... O faza frumoasa a fost cand trebuia sa iesim din padure... si nu stiam pe unde, ca nu existau drumuri, mergeam de bezmetici pe acolo... si am iesit asa... pur si simplu, prin si peste niste copaci mai mici pe care i-am culcat... privelistea a fost superba... marginea padurii, copaci mai mici dar desi, deodata culcati la pamant si ARO iesind de acolo, mandru si semetz...

Si iarasi ceea ce ma incanta in mod deosebit este ca nimeni nu a rupt nimic - bine decat eu oglinda dreapta, aripa si masca - dar asta e doar tabla. Insa tehnic, toate masinile au ajuns fara stricaciuni acasa. Chiar daca am cules multe crengi pe sub masina, leam scos, am rectificat, continuat, si in rest... ma declar foarte incantat de masini... Mai ales ca a mea e din 1978 si acum iam scos MRLurile si pus cuplaj direct, merge cu 80 pe sosea si cu cat poate in teren, planetarele se invart tot timpul si n-au nici pe naiba... bine, e drept ca noi le gresam inainte de iesiri, si avem grija de ele, dar sper ca si de acum inainte sa nu cedeze nimic...

Ah si Brasoavele sunt foarte frumoase... Iubesc motoarele astea... Ieri am fost trei Brasoave - Alcool cu albastreanu brasovecanu, Ama cu 243 verde inchis si eu cu 243 militar, toate cu Brasov... o minunatie, ce mai... Care mai de care scoatea mai mult fum decat celelalte  ;D dar de tras nu avem ce reprosa - trag! Dupa multe aventuri, si dormit o noapte in AROuri, pentru mine cel mai frumos sentiment a fost atunci cand dimineata, fiind in mocirla pana in gat, si in imposibilitatea de A MAi iesi, ma trezesc cand se ingana ziua cu noaptea... si mi se face asa un dor de Brasov. Tin Bujia, si desi se lasase frig si vant puternic pe afara, pleaca in 2 secunde... si apoi duduie bland si molcom... In momentul ala cand Brasovul a prins viata si mergea incet si calm in legea lui deja aveam alta inima - eram mult mai fericit si nu mai eram suparat, nu mai simteam frigul pana la os, si ma simteam bine! Brasovul era acolo si mergea! Bine ca tot nu am iesit de acolo prin forte proprii... dar... motorul mergea! Era acolo langa mine! E greu de explicat, dar eu eram foarte fericit!

Sa vedem daca gasim ceva poze cu ultima aventura...
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

vstef_is wrote: ....
10/11-le avea tractoare pe 15. Totusi destul de mici - ca vrea mai mari omu' - insa s-au comportat.... ca niste tractoare! Adica super bine!

.....
Hmmm...arata ca alea de carut de butelii...adica imi par foarte mici.Ce talon aveau?
Image

Locked