ROMAN/DAC
-
dragospetres
- Membru legendar

Re: ROMAN de acum
-autospeciala cu utilaj dezapezire ,mentionata in noua pagina web,presupune reluarea programului UNIMOG ROMANESC?
-
costy84
- Moderator

cred ca la asta se refera
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- sefumic
- Membru

Acest vehicul este deja in fabricatie. Imi pare rau dar nu e vorba de asa ceva ... 
-
dragospetres
- Membru legendar

-sefumic,de ce sa ne para rau?ne pare bine,inseamna ca va fi ceva nou!
-
eurocopter
- Incepator

sefumic, cam care e situatia cu comenzile din 2011 a uzinei?
-
costy84
- Moderator

ma refeream la autospeciala cu utilaj dezapezire ,mentionata in noua pagina web de care intreba dl dragospetres cand am pus imagineasefumic wrote:Acest vehicul este deja in fabricatie. Imi pare rau dar nu e vorba de asa ceva ...
- alex4wd2001
- Aro Club Romania

va rog sa ma scuzati ca dau cu reply-ul desincronizat, dar nu am prea putut sa stau pe net in ultimul timp. Totusi, va rog sa ma lamuriti (cine stie) ce e acela albastru de langa Raptor? Mie imi pare a fi un "truck" usor, de genul unui Ford F150 de-acum multe generatii. S-a facut pe la Brasov vreun fel de "var" al lui ARO 242?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Treaba cea mai grea e ganditu'
-
costy84
- Moderator

date despre el gasiti la subiectul: SR - Autocamioanele Steagul Roşu
-
costy84
- Moderator

sefumic, firma (asocierea) de care se pomeneste in articolul urmator a produs ceva la BRASOV?
http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/rom ... iere~niqt0
http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/rom ... iere~niqt0
- sefumic
- Membru

Comenzi sunt si au inceput si livrarile.Nu sunt spectaculoase dar sunt foarte complexe si la ce numar de angajati este... sunt bune ( oricand este loc de mai bineeurocopter wrote:sefumic, cam care e situatia cu comenzile din 2011 a uzinei?
Articolul despre IKARUS - Roman are o vechime de 13 ani; acel proiect sa concretizat prin realizarea unei serii de autobuze dintr-e care cateva au ajuns si in Romania. Va pun o poza de pe un alt site ( automobileromanesti.ro ) si promit ca voi reveni cu alte poze.
Last edited by sefumic on 17 Apr 2011, 19:50, edited 1 time in total.
- sefumic
- Membru

-
costy84
- Moderator

SEFUMIC gand da gand cu bucurie cum se spune, chiar de acel autobuz vroiam sa te intreb (am trimis imaginea si la AUTOMOBILEROMANESTI decupata din imaginea urmatoare de pe site-ul ROMAN de acum cativa ani), care e treaba cu autobuzul a ramas prototip si daca nu unde a fost vandut?
dar camionul galben mai exista?
dar camionul galben mai exista?
Last edited by costy84 on 17 Apr 2011, 20:33, edited 1 time in total.
- sefumic
- Membru

Nici nu sti cat am cautat imaginea asta....costy84 wrote:SEFUMIC gand da gand cu bucurie cum se spune chiar de acel autobuz vroiam sa te intreb ca eu am trimis imaginea si la AUTOMOBILEROMANESTI decupata din imaginea urmatoare de pe site-ul ROMAN de acum cativa ani, care e treaba cu autobuzul a ramas prototip si daca nu unde a fost vandut?
dar camionul asta mai exista?
-
costy84
- Moderator

SEFUMIC de ROMAN nu s-a interesat nici un mare constructor de camioane de cand l-a luat "PATRONUL".(niciun zvon prin uzina?) 
-
dragospetres
- Membru legendar

-nu crezi ca am avut suficiente experimente cu asa-numitii"investitori strategici"?costy84 wrote:SEFUMIC de ROMAN nu s-a interesat nici un mare constructor de camioane de cand l-a luat "PATRONUL".(niciun zvon prin uzina?)