Sesiune foto langa Iezer

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

George
Administrator
Administrator

Re: Sesiune foto langa Iezer

Post by George »

si aici nu?! vezi ca avem sectiune pe site, de stiri despre aro... ;D
ARO CLUB ROMANIA

alex4wd2001
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by alex4wd2001 »

facem si aici, pe site. Cred ca va fi ceva de genul "making of". Insa am nevoie de un mic delay, deoarece, daca apare ceva pe subiect in alta parte inainte de a aparitia in AB pot sa-mi iau leapsa de la publisheru nostru pe tema conflict de interese (si tin sa-mi iau salariile compensatorii, daca tot se incheie la finele lunii publicarea AB sub Edipresse).
Treaba cea mai grea e ganditu'
George
Administrator
Administrator

Post by George »

eeei...nu vroiam avanpremiere. avem rabdare, sa stii. ;D
ARO CLUB ROMANIA
alex4wd2001
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by alex4wd2001 »

Am folosit poze de atunci (alte cadre decat cele publicate in Auto Bild) la un nou articol, pe blogul meu. Bineinteles, vor mai urma acolo destule articole apropo de ARO... :)>-
www.autoagenda.blogspot.com

costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

BESTIAL ARO-ul dar pentru acest articol nu ar fi mers mai bine un ARO 11.4?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

bestiala sugestia, dar pentru asta, nu crezi ca trebuia s-o si aiba? ;D
cate 11.4 in starea lui 10.4 ai vazut tu pe strada? ca eu n-am vazut niciuna. gandeste-te ca nu poti pune un gunoi intr-o revista ca autobild.
ARO CLUB ROMANIA
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

George wrote:bestiala sugestia, dar pentru asta, nu crezi ca trebuia s-o si aiba? ;D
cate 11.4 in starea lui 10.4 ai vazut tu pe strada? ca eu n-am vazut niciuna. gandeste-te ca nu poti pune un gunoi intr-o revista ca autobild.
din PACATE trebuie sa va dau dreptate :-\
alex4wd2001
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by alex4wd2001 »

Si ar mai fi ceva: cel mai bine ar fi mers acel 10 cu 4 usi care n-a existat decat in stare de macheta 1/8 (l-am postat recent la "prototip ARO de dinainte de 89"). Dar, cum ziceau promotorii fostei oranduiri (in fond, pe vremea lor s-a facut ARO): "astia este, cu astia defilam". Tot e mai bine decat sa sedem si sa ne uitam cum defileaza altii... :)
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

astazi am cautat revista in mangalia si in constanta din pacate nu am gasit-o (am cautat-o doar pentru articolul dumneavoastra pentru ca in rest nu prea ma incanta dupa teapa cu `primele informatii despre DACIA DUSTER `din nr 2/2008) si tin sa va felicit pentru initiativa dumneavoastra (se pare unica in presa auto din romania).
pe viitor poate aveti ocazia sa scoateti macar ca supliment la vre-o revisa cu ISTORIA ARO (date cronologice modele si modificari ale acestora in ordinea aparitiilor lor si date tehnice) mai mult ca sigur administratorii ,moderatorii si membrii avizati ai clubului var ajuta cu placere.(nu de altceva dar mult timp nu am avut internet si vanam revistele auto doar pentru pentru un articol cat de mic despre ARO si cred ca mai sunt si alti in situatia in care am fost eu.)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

mergi la intalnire cu gajka de acolo, sorin, cosmin...si iti arata ei revista. voi trimite una lui sorin zilele urmatoare.
ARO CLUB ROMANIA

Post Reply