Tudor Vladimirescu/Autobuzul/Rocar
- Werner
- Aro Club Romania

Re: TV-ul..
Multumesc! Mai trebuie sa-l înmatriculez ca sa pot umbla cu el.
- gabriel90cl
- Membru Devotat

nu ai o curte mai mare asa,ca sa te poti plimba si fara inmatriculare?Werner wrote:Multumesc! Mai trebuie sa-l înmatriculez ca sa pot umbla cu el.
apropo...in germania este dificil sa inmatriculezi un TV?
In romania....vinzi casa pentru a inmatricula (prima inmatriculare) un TV cu motor de brasov...
presupun ca al tau este benzinar,nu?
- gabriel90cl
- Membru Devotat

ca tot suntem la rubrica TV,trebuie sa ii pun si eu pe "Niculina"(TV-ul unchiului Tapalan),dar si pe "Tudor" al meu 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gabriel90cl
- Membru Devotat

O cheama Niculina,deoarece cand ii vine lui unchiu bazdacii,o calca pe coada,iar in timp ce ea oracaie,oracaie si unchiu..."Hai Niculinoooooo!!!!" 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gabriel90cl
- Membru Devotat

cateva poze cu interiorul 
- gabriel90cl
- Membru Devotat

altele
- gabriel90cl
- Membru Devotat

Aici il avem pe Tudor.
In momentele lui de glorie ...
In momentele lui de glorie ...
- gabriel90cl
- Membru Devotat

alte clipe frumoase...
- gabriel90cl
- Membru Devotat

Ohhh.....o dorinta arzatoare am
la toamna,cand ma reintorc din anglia sa pot repune in circulatie TV-ul vietii mele(inca nu e radiat,ii trebuie doar verificarea si asigurarea)si sa facem o excursie din nou,la Iesechioi,impreuna cu Niculina,cu unchimiu....cu majorittea prietenilor si a verilor mei.
sa ne duca unchiu la cariera de piatra de acolo,la padure,sa fcem gratarele in aer liber si sa ne simtim maxim bine
o-m trai si o-m vedea...
sa ne duca unchiu la cariera de piatra de acolo,la padure,sa fcem gratarele in aer liber si sa ne simtim maxim bine
o-m trai si o-m vedea...
- Werner
- Aro Club Romania

Orice motorizare ar avea, nu exista "taxa de prima înmatriculare". Aia este o inventie româneasca. Se plateste decât o verificare totala (§21), care costa în jur de 200€, iar cartea de identitate, care trebuie facuta de la zero, costa în jur de 300€. Mai ieftin era, daca aveam o carte nemteasca, ca model, dupa care sa copieze datele. Dar, în Germania nu mai exista nici un TV 41 (51 nici nu a fost importat).gabriel90cl wrote: apropo...in germania este dificil sa inmatriculezi un TV?
- gabriel90cl
- Membru Devotat

inteleg.multumesc de informatiiWerner wrote:Orice motorizare ar avea, nu exista "taxa de prima înmatriculare". Aia este o inventie româneasca. Se plateste decât o verificare totala (§21), care costa în jur de 200€, iar cartea de identitate, care trebuie facuta de la zero, costa în jur de 300€. Mai ieftin era, daca aveam o carte nemteasca, ca model, dupa care sa copieze datele. Dar, în Germania nu mai exista nici un TV 41 (51 nici nu a fost importat).gabriel90cl wrote: apropo...in germania este dificil sa inmatriculezi un TV?Impozitul la o masina mai veche de 30 de ani, de la data primei înmatriculari, este de 168€, daca este înmatriculat ca automobil istoric. Indiferent de capacitatea cilindrica.
- YoKoMy
- Membru legendar

credeti ca asta are fatza de dat la remat?
ce stiu despre el - are bena basculabila, punte dubla..etc...ideala pentru carat pe la sat una alta..

ce stiu despre el - are bena basculabila, punte dubla..etc...ideala pentru carat pe la sat una alta..

- Werner
- Aro Club Romania

Poze de pe net. Un TV 12 frumos! Oare mai exista? Poza este din 2009. Teatrul Municipal Focsani.
- Werner
- Aro Club Romania

Tot de pe net! 
- gabriel90cl
- Membru Devotat

frumos tare 12-le
ieri am avut o cursa pana la bacau.a trebuit sa imi iau permisul de munca.de obicei,la curse lungi imi fug ochii prin curtile oamenilor de la tara sa vad ARO ,TV si IMS,dar...nu a fost sa fie decat un tv camioneta si cateva aro.in rest nimic.
chiar am trecut prin Focsani,dar...nimic
ieri am avut o cursa pana la bacau.a trebuit sa imi iau permisul de munca.de obicei,la curse lungi imi fug ochii prin curtile oamenilor de la tara sa vad ARO ,TV si IMS,dar...nu a fost sa fie decat un tv camioneta si cateva aro.in rest nimic.
chiar am trecut prin Focsani,dar...nimic