Va deranjez oare daca va impartasesc colectia Revista Autoturism ACR ? Am facut rost de cateva numere (vreo 80 - poate mai multe) pe care le-am fotografiat (scaner nu permite decat max A4). Deja eu le-am incarcat pe forumul trabantistilor.
Dupa ce am studiat materialul , mi-am dat seama ca sunt multe info despre ARO (fiind marca nationala) si cred ca v-ar place sa le vedeti si voi.
Daca cumva incalc regulile forumului vostru .... sa fie sterse ,
Asadar ele sunt incrcate pe un alt server(imagebam) , si NU pe forumul ARO. dati click save si next si .... etc. sunt Jpeg
In viitor o sa fac si arhive ,.... acum ... asta am , asta va ofer CU DRAG. RESPECT de la gusteru trabantistu
Din pacate vad ca la voi nu deschide in feresatra noua imaginile ... e un pic mai ... fiindca trebuie sa vii back toate pozele ... dar ... nu'i stress . deschizi in alt browser-ferestra si descarci si revii in topic din prima pagina.
Continui incarcarea la voi cu ce am eu la mine deocamdata. FIECARE revistra trebuie fotografiata ... crop,resize, incarcata bla bla..
=============================================================================================
1969/08 - REVISTA AUTOTURISM
1972 - REVISTA AUTOTURISM - Automobil Clubul Roman
1972/12 - REVISTA AUTOTURISM
1975 - REVISTA AUTOTURISM - Automobil Clubul Roman
1975/04 - REVISTA AUTOTURISM
1975/09 - REVISTA AUTOTURISM
1975/11 - REVISTA AUTOTURISM