ROMAN/DAC
- sefumic
- Membru

Re: ROMAN de acum
Cap tractor cu motorizare Renault in 1993.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- sefumic
- Membru

-
dac444t
- Incepator

Salutare la toata lumea sunt nou pe acest forum pe care l am descoperit intamplator,si ca un mare iubitor al camioanelor dac anul trecut am inceput constructia unei machete de dac 444t este gata in proportie de 70% dar din pacate nu pot continua din lipsa documentatiei ,m ar ajuta foarte mult niste poze ,daca are cineva?

- sefumic
- Membru

Revin cu doua poze cu doua prototipuri Roman ceva mai vechi. Primul este un cap tractor dotat cu motor Caterpillar si cu cabina supra inaltata. Ce este interesant la el este faptul ca in loc de scaunul pasageruluiavea o canapea in cabina si in plus aceasta era dotata cu aragaz, televizor, radio telefon, staie emisie receptie, radio casetofon si un mini frigider. Toate montate la doleanta unui client mai vechi al uzinei. Al doi lea prototip este un camion usor prezentat prin anii 95-96 ca fiind o solutie pentru micii producatori. A fost realizat in colaborare cu INAR si desi perioada de teste se apropia de sfarsit iar rezultatele erau satisfacatoare proiectul a fost abandonat.... Asa se cerea de sus. Desi abandonata ,masina a fost folosita ani la rand ca masina de interior pentru aprovizionarea cu piese a sectiei....Prototipuri
... Cand a fost observata de patron...a fost trimisa la garaj la Prescon ...cica pentru reparatii ...si nu s-a mai auzit nimic de ea...poate stiti voi ceva ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

poza cu 19.410'le e de la truckshow 2000.
interesanta autoutilitara.
interesanta autoutilitara.
- sefumic
- Membru

corect. Nu mai stiam cum ii spunea expozitiei.Doar ca acolo a fost prezentat fara frigider si televizor (ca nu sosisera pana la inceperea expozitiei ). Inca o poza de aceasta data de la TIB din 1994
- YoKoMy
- Membru legendar

O poza care poate fi o semnatura pentru cei pasionati de Roman (cum eram eu acum 2 ani, eram nebun dupa Roman)

- willy
- Membru

Altundeva nu sunt ROMAN,asa ca am pus si eu aici.
- willy
- Membru

Alte Roman DIESEL
-
Piniuli
- Incepator

Salut . Ma bucur sa aud asa ceva. Poate ne arati si progresul de pana acum. De ce documentatie ai nevoie. Am un prieten care are inclusiv schitele DAC-ului. Amandoi suntem si colectionari de machete. Astept cu nerabdare un raspuns. Noi suntem din Brasovdac444t wrote:Salutare la toata lumea sunt nou pe acest forum pe care l am descoperit intamplator,si ca un mare iubitor al camioanelor dac anul trecut am inceput constructia unei machete de dac 444t este gata in proportie de 70% dar din pacate nu pot continua din lipsa documentatiei ,m ar ajuta foarte mult niste poze ,daca are cineva?![]()
-
dac444t
- Incepator

Salut! si eu ma bucur ca mai exista cineva care stie ceva de 444t.shitele ar fi ca o mina de aur si bineinteles poze,eu nu sunt in romania da ca le as putea primi pe mail ar fi perfect. mii de multumiri!Macheta care se afla in lucru este prima mea macheta mai detaliata dupa o pauza de 10 sper sa mi fie cat mai aproape de modelul real>o gasiti aici: http://www.papermodel.ro/forum/index.ph ... ,82.0.html
- autom
- Membru Devotat

http://www.igsu.ro/documente/Disponibil ... 9.2010.swf
TEoretic sunt realtiv putin uzate. Sunt practic niste ateliere mobile care au un GENERATOR TRIFAZAT de 38KVA.
Interesati-va cum se pot lua. Daca e nevoie de primarie, convingeti un primar. E bun un generator mobil langa casa....La o adica poate sustine un mic spital, o retea electrica, etc.
TEoretic sunt realtiv putin uzate. Sunt practic niste ateliere mobile care au un GENERATOR TRIFAZAT de 38KVA.
Interesati-va cum se pot lua. Daca e nevoie de primarie, convingeti un primar. E bun un generator mobil langa casa....La o adica poate sustine un mic spital, o retea electrica, etc.
- badlion
- Membru de elita

Cam asa ar trebui sa arate...Autospeciala pentru evacuarea fumului, gazelor si pentru iluminat ASpFGI Roman 8135 FAautom wrote:http://www.igsu.ro/documente/Disponibil ... 9.2010.swf
- flo
- Membru legendar

Daca va luati asa ceva, aveti mare grija sa nu va electrocutati. Au fost cazuri care s-au finalizat cu popa.
- autom
- Membru Devotat

Am fost titular pe asa ceva si pot spune ca este simplu si elegant de lucrat. Trebuie respectate cateva norme elementare de protectie a muncii.
Pentru cine are nevoie, am instructiunile de lucru.
Pentru cine are nevoie, am instructiunile de lucru.