ce avem de facut cu impozitul auto
- George
- Administrator

Re: ce avem de facut cu impozitul auto
http://www.ziare.com/impozit/impozit-au ... ro-1028751
nu comentati calitatea textului, ca este acelasi autor care a preluat aiurea comunicatul dinainte de AED, dar intentia este de retinut. si ca sa nu mai ziceti ca nu facem nimic, deja va spun ca am inceput. vom mai face si alte actiuni in care speram sa avem ajutorul presei, oricare ar fi ea.
nu comentati calitatea textului, ca este acelasi autor care a preluat aiurea comunicatul dinainte de AED, dar intentia este de retinut. si ca sa nu mai ziceti ca nu facem nimic, deja va spun ca am inceput. vom mai face si alte actiuni in care speram sa avem ajutorul presei, oricare ar fi ea.
ARO CLUB ROMANIA
- flo
- Membru legendar

Deschide-ti o petitie aici
http://www.google.ro/url?q=http://www.p ... eHzvmx-s6w
http://www.google.ro/url?q=http://www.p ... eHzvmx-s6w
-
alex26
- Membru

http://stirileprotv.ro/stiri/social/agr ... -vina.html
mare pacat de aceste aro-uri....este si a lui tarzy la inceputul materialului(de fapt si singurul care are o viatza buna in continuare fata de celelalte din material)
mare pacat de aceste aro-uri....este si a lui tarzy la inceputul materialului(de fapt si singurul care are o viatza buna in continuare fata de celelalte din material)
- George
- Administrator

tarzy, nu-i dai in judecata? tu te duci linistit la plimbare, pe munte, si apari la proteve. daca erai cu amanta, ce te faceai?! io zic sa nu-i ierti...
apropos...care e treaba cu drepturile de autor, pentru imagini preluate de pe iutub? pentru ca eu cred ca de acolo sunt luate...si mai ales ca sunt folosite in alt scop decat au fost ele postate.
apropos...care e treaba cu drepturile de autor, pentru imagini preluate de pe iutub? pentru ca eu cred ca de acolo sunt luate...si mai ales ca sunt folosite in alt scop decat au fost ele postate.
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

ai dreptate ... uite cum ma pot imbogatii peste noapte 
sigur ca de pe youtoube au preluat filmul si din moment ce eu l-am postat "public" nu prea cred ca as avea si sanse de castig.
Daca ma duc cu amanta nu postez apoi "public"
sigur ca de pe youtoube au preluat filmul si din moment ce eu l-am postat "public" nu prea cred ca as avea si sanse de castig.
Daca ma duc cu amanta nu postez apoi "public"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

dar nu tre sa precizeze sursa? si m-am mai gandit...ar putea fi preluate si de la razvan husea, pujtiul de la muscel tv, care cred ca e pe combinatie cu proteveul.
ma rog...am anuntat pr-ul...vedem ce si cum. ma enerveaza ca scopul acelor imagini era altul.
ma rog...am anuntat pr-ul...vedem ce si cum. ma enerveaza ca scopul acelor imagini era altul.
ARO CLUB ROMANIA
- Zmeu
- Banat

George are dreptate,Albinusa lu' Tarzy era la plimbare restul ARO-urilor din stire erau la munca.
Asocierea Albinusei cu Muncitoru' nu e tocmai "fericita".
Asocierea Albinusei cu Muncitoru' nu e tocmai "fericita".
- teodor
- Membru

Stie cineva cat este impozitul anual la un Aro 244 motor L 25 , daca este inmatriculat pe fundatie?
Exista si alte avantaje, dezavantaje ale inmatricularii pe fundatie?
Exista si alte avantaje, dezavantaje ale inmatricularii pe fundatie?
-
gigeius
- Incepator

Intrebare de 1000 de puncte, in urmatoarele zile vreau sa achizitionez un aro 243 motor de brasov, vreau sa il inmatriculez pe numele bunicii mele....
; si acum intrebare: stie cineva valoarea impozitului macar aproximativa pentru un pensionar la un astfel de Aro? Sau un site unde se poate calcula impozitul?. multumesc
Cius si numa fain...
Bafta in trafic
Cius si numa fain...
Bafta in trafic
Cius si numa fain...
Bafta in trafic....
Bafta in trafic....
- vercingetorix
- Membru legendar

Pai daca e motor Brasov, scobeste-te in buzunar dupa vreo 44 de meleoane pe an.gigeius wrote:Intrebare de 1000 de puncte, in urmatoarele zile vreau sa achizitionez un aro 243 motor de brasov, vreau sa il inmatriculez pe numele bunicii mele....; si acum intrebare: stie cineva valoarea impozitului macar aproximativa pentru un pensionar la un astfel de Aro? Sau un site unde se poate calcula impozitul?. multumesc
Cius si numa fain...
Bafta in trafic
Daca bunica ta e veterana de razboi sau revolutionar cu scutire de impozite, se merita, altfel nu vad utilitatea vizavi de impozitul auto.
Pensionarii nu beneficiaza de vreo scutire sau reducere, singura categorie exceptata fiind persoanele cu handicap ce-si cumpara masini cu comenzi adaptate de tip hycomat.
Pe criza asta, au taiat cam toate smecheriile...
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
gigeius
- Incepator

In cazul asta o sa renunt la motorul de Brasov....
....si la caroseria de 243....
am gasit caroserie 244 cu motor de peugeot, din cate am inteles pe aici pe forum impozitul este mai mic la aceasta motorizare.
mersi de info
Cius si numa fain...
Bafta in trafic...
mersi de info
Cius si numa fain...
Bafta in trafic...
Cius si numa fain...
Bafta in trafic....
Bafta in trafic....
- vercingetorix
- Membru legendar

La un motor de 2400 de cmc impozitul anual este acum 432 ron pe an.gigeius wrote:In cazul asta o sa renunt la motorul de Brasov........si la caroseria de 243....
am gasit caroserie 244 cu motor de peugeot, din cate am inteles pe aici pe forum impozitul este mai mic la aceasta motorizare.
mersi de info
Cius si numa fain...
Bafta in trafic...
E o varianta acceptabila pe vremurile astea.
Totusi, motorul de Brasov ramane...the king !
Bafta !
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

la motoarele cuprinse intre 2500 si 2999 impozitul este undeva la 2400 ron asta stiu ca am intrebat acum ceva timp si se refera la diesel si euro3 cred:)
la M cu 2512 capacitate e undeva in jur de 1100 ca ultima oara inainte sa fie istoric imi cereau vreo 520 pe el tot din memorie citat:)
dar daca e cineva care lucreaza la finante sau stie mai bine ar fi util sa vina cu o grila concreta sau ceva de genul.
la M cu 2512 capacitate e undeva in jur de 1100 ca ultima oara inainte sa fie istoric imi cereau vreo 520 pe el tot din memorie citat:)
dar daca e cineva care lucreaza la finante sau stie mai bine ar fi util sa vina cu o grila concreta sau ceva de genul.
- teodor
- Membru

Uita-te pe acte sa vezi daca e inmatriculat ca autoturism sau ca autoutilitara.
Daca e autoturism atunci impozitul este undeva la 4400 lei.
Daca e autoutilitara atunci impozitul v-a fii undeva la 500 lei.
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

la mine e autoturism cu 8 locuri trecut in talonteodor wrote:Uita-te pe acte sa vezi daca e inmatriculat ca autoturism sau ca autoutilitara.