Parca a fost si Alex la intalnire sau nu l-am vazut eu bine ?baciudibaciu wrote:Si ne-am intalnit si astazi 13.05.2010 .
Surpriza a fost Mul lui Karol care a placut ochilor nostrii si al celor ce treceau prin prejma lui .Adevarul este ca ARATA INTRUN FEL .... A povestit prin viu grai problema ce o are cu sistemul de franare al puntii spate si m inteles cat de neplacut este . Trebuie sa il ajutam , sa rezolve problema ,cu ideii si/sau sugestii MACAR !
Axel care nu vrea sa isi strice formele a dat bir cu fugiti din fata ispitelor culinare ramanand noi : Tarzy,George,Plastec Gorisor Karol si subsemnatul sa facem onorurile .Printre altele a fost adus in discutie si ARO experience day , care se apropie cu pasi repezi-prea repezi pentru unii.
La plecare am admirat si pozat masina de mai jos ,dar din pacate fugariti de niste strpi mari de ploaie a trebuit sa ne uram rapid LA REVEDERE si ..
ps Multam fain Gorisor
INTALNIREA DE JOI ANUL DOMNULUI 2010
Moderator: costy84
- axxel4you
- Membru legendar

Re: INTALNIREA DE JOI ANUL DOMNULUI 2010
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

am zis ca nu slabesc nimic deocamdata pana nu am timp de ea ca daca e ceva si o ia razna sa am timp sa ma si ocup nu asa pe fuga.George wrote:e marfa, ca e de la rushi, nu?!![]()
![]()
adevarul e ca e faina masina. da' n-ai incercat sa slabesti conducta, sa vezi reactia? sau n-ai chei la tine?
mie imi place intai sa inteleg fenomenul si abia dupa ma apuc de jumulit pana ajung la "miez"
ps:- alea erau citate din comentariile chibitilor:)
- baciudibaciu
- Membru legendar

Corect !axxel4you wrote:Parca a fost si Alex la intalnire sau nu l-am vazut eu bine ?baciudibaciu wrote:Si ne-am intalnit si astazi 13.05.2010 .
Surpriza a fost Mul lui Karol care a placut ochilor nostrii si al celor ce treceau prin prejma lui .Adevarul este ca ARATA INTRUN FEL .... A povestit prin viu grai problema ce o are cu sistemul de franare al puntii spate si m inteles cat de neplacut este . Trebuie sa il ajutam , sa rezolve problema ,cu ideii si/sau sugestii MACAR !
Axel care nu vrea sa isi strice formele a dat bir cu fugiti din fata ispitelor culinare ramanand noi : Tarzy,George,Plastec Gorisor Karol si subsemnatul sa facem onorurile .Printre altele a fost adus in discutie si ARO experience day , care se apropie cu pasi repezi-prea repezi pentru unii.
La plecare am admirat si pozat masina de mai jos ,dar din pacate fugariti de niste strpi mari de ploaie a trebuit sa ne uram rapid LA REVEDERE si ..
ps Multam fain Gorisor
multam fain de atentionare
Am facut modificarea si imi cer si scuze totodata !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Werner
- Aro Club Romania

E superb IMSul! Totul original si cum se vede în stare foarte buna! Pacat ca masina e pazita de câine, ca mi-as face drum la Bucuresti pentru capacele acelea! 
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

AHA:) deci sa inteleg ca sunt vanat?:) nu e chiar totul original:) adica filtrul de ulei e schimbat:) nici bujiile nu mai sunt ce erau atunci:) fisele sunt deastea mai noi fara pipe si "neste" becuri schimbate in rest e ca in 1963:) si cred ca din ce in ce mai mult si franele sunt ca in 63:)
oricum va multumesc pentru aprecieri dar cainele tot liber il las:)
oricum va multumesc pentru aprecieri dar cainele tot liber il las:)
- Zmeu
- Banat

Karol imi pare bine ca ai reusit s aajungi la o intalnire de joi dar mai ales ca ai reusit sa vi si cu "fiara" dupa tine. Zilele astea o sa fac o poza cu "guma" pe care ti-o pot da pe post de rezerva, este singura buna de pe Zmeu. Iti multumesc ca nu ne-ai propus sa dam o tura de Farfurie cu agregatul, pt ca eu nu ma opream pana acasa.
Foarte frumoasa fieratania...sa-ti traiasca
Foarte frumoasa fieratania...sa-ti traiasca
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

"PLASTEC" Multam fain de aprecieri:) sa stii ca vis a vis de plimbare nu e pierduta ideea dar stai intai sa rezolv cu frana spate sa nu mai blocheze asa aiurea si dupa facem si plimbari:) dar daca mergem pana la tine si acolo cand ajungem facem un gratar si bem niste bere... discutam:)
in ce priveste biscuitele:) multumesc si te rog sa imi spui si cu ce sunt dator
ps:- am gasit niste furtun pt tine ca parca te vaitai:) e interior de 6-7 mm si e cu infasurare de panza dar nu e prea mult cam 1,5 m daca iti face trebuinta sau iti e util zimi sa stiu sa il iau de la garaj ca altfel musca din el catelul:)
in ce priveste biscuitele:) multumesc si te rog sa imi spui si cu ce sunt dator
ps:- am gasit niste furtun pt tine ca parca te vaitai:) e interior de 6-7 mm si e cu infasurare de panza dar nu e prea mult cam 1,5 m daca iti face trebuinta sau iti e util zimi sa stiu sa il iau de la garaj ca altfel musca din el catelul:)
- Zmeu
- Banat

merci de furtun, cat despre biscuite nu imi esti dator cu nimic doar ca trebuie sa ai rabdare pana=l dau jos ca nu am cu ce sa-l inlocuiesc
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

cum adica nu ai cu ce sa il inlocuiesti?Plastec wrote:merci de furtun, cat despre biscuite nu imi esti dator cu nimic doar ca trebuie sa ai rabdare pana=l dau jos ca nu am cu ce sa-l inlocuiesc
adica acest cauciuc e montat undeva?
daca da inseamna ca trebuie sa i mai multi lafel?:) sau sa inteleg ca e pe roata de rezerva?:) ca daca e asa facem schimb :)iti dau cauciucul meu de rezerva pe biscuitele tau de rezerva:)
hai ca ne aberam si eu sigur ma aberez ca e cred a 3 bere...bruna desigur:)vorbim joi ca e mai simplu:)
- baciudibaciu
- Membru legendar

Dargi mei colegi : va anunt ca -din pacate maine voi lipsiiiiiiiiiiiiiiiiii !
distractie placuta si ...pofta buna !
ps Karol si plastec va rog sa ....prin pmuri .multam fain
distractie placuta si ...pofta buna !
ps Karol si plastec va rog sa ....prin pmuri .multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Zmeu
- Banat

stai fara griji tata Baciu ca impart cu Karol berile
1 bere tie Karol 1 bere mie
2 beri tie Karol 1+2 beri mie
3 beri tie Karol 1+2+3 beri mie
1 bere tie Karol 1 bere mie
2 beri tie Karol 1+2 beri mie
3 beri tie Karol 1+2+3 beri mie
-
KAROLOKW
- Membru Devotat

cu parere de rau astazi nu voi putea sa vin la intalnire sau cel putin incerc sa vin dar nu voi putea sa stau totul depinde de general:)
"nenea Baciu" am inteles cu scuzele de rigoare,totul se va desfasura pe PM am crezut ca e gluma si rade toata lumea:)
"Plastec" furtunul e la mine:P deci cred ca numaratoarea cu berile nu e valabila:):):) adica cine nu e cuminte bataie cu furtunul:):):) parca imi amintesc de masinile albalux si de vremea cand eram mic si luam furtune pe carca:)
"nenea Baciu" am inteles cu scuzele de rigoare,totul se va desfasura pe PM am crezut ca e gluma si rade toata lumea:)
"Plastec" furtunul e la mine:P deci cred ca numaratoarea cu berile nu e valabila:):):) adica cine nu e cuminte bataie cu furtunul:):):) parca imi amintesc de masinile albalux si de vremea cand eram mic si luam furtune pe carca:)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Da. Eu iarasi nu am sa va deranjez.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- gorishor
- Administrator

Vad ca se miscoreste grupul pizzangiilor. Eu vin cu Aro. Dan si Baciu, multumesc pentru patratica.
Gore
YO3IGR
B 244 ARO
YO3IGR
B 244 ARO
- alex4wd2001
- Aro Club Romania

WOW! Aro al lui Gorishor, vin si eu sa vad... Tot nu am voie b.r.r.c., dar simt nevoia sa iau o gura de aer. Poate si de pizza.
Treaba cea mai grea e ganditu'