Si iata cum a decurs aceasta intalnire ,la care au participat pe langa cei ce sunt deja obisnuitii casei ,adica :Tarzy ,Dan George, Gorisor,Adielc ,eu Gabi axel si Iulian Plastec, nenea BEBELUUUUUUUU -fumator inrait,nenea Teodor si invitat special si de onoare BOGDAN .
Pentru inceputuri am admirat cu oarecare invidie -fiti barbati si recunoasteti , AROul lui Gorisor care privit din BOT numai ARO nu zici ca mai este .FELICITARI inca o data !
A urmat o scurta inspectie pe la lampile semnalizare si pozitie fata de la torpiloru: lui Dan ,urmate de priviri semificative -zic eu la masina lui Bebeluu ce are multe carii si probleme pe/la elementele de caroserie . Dupa atatea cuvintari ne-am indreptat in pas vioi catre locatie bine stiuta si binecuvantata ,pentru a ne trage sufletul in fata unor beri reci ,care nu au intarziat sa apara pe mese ,aduse de zambitoarea savarina !
Din acest punct discutiile au inceput sa capete in volum si tonalitati fiind mai dificil de urmarit ,retinut si redat .
cert este ca propunerea lui george nu a gasit prea multi adepti -de data asta , mare parte dintre noi avand deja un program facut pentru ziua de 1 MAI !
Trebuie sa remarc faptul ca iulian a fost un baiat model - de data asta si nu a mai umblat dupa fuste ,Gorisor s-a riscat la o BERE ...fara alcool si mai ales ca spre sfarsitul intalniri sfaturile, indemnurile si pildele a curs din toate partile spre o singura persoana ,care se pare ca are nevoie de asa ceva !
Stai pe aproape fratele nostru ca noi nu te vom lasa de izbeliste .EVERYBODYLOVESOMEBODY
pana data viitoare sa auzim de bine
ps dragi colegi va anunt si pe aceasta cale ca incepand de maine este deschis pentru oricine SEZONUL DE IESIRI IN NATURA . Nu mai mucegaiti in casa pe la TV,calculatoare sau pe langa fustele muierilor .HAI ...
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d