INTALNIREA DE JOI ANUL DOMNULUI 2010

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: INTALNIREA DE JOI ANUL DOMNULUI 2010

Post by baciudibaciu »

Mircea Ardelean wrote:Fratilor, luati-va gandul de la poze.Sunt doar doua bucati si NU se pot posta din cauze tehnice, binecunoscute, care inca sunt. Hai ca v-i le arat la AEx ;D , sant in telefon(daca nu reusesc sa-l pierd si pe asta)
Plastec, daca va intalniti maine, fa si tu un brief, sa mai vedem si noi ce se mai discuta, vad ca "batranii" nu se mai agita cu povesteala... %%- good luck
NENE !
eu asteptam pozele sa am ce povesti ,pe marginea lor dar am fost urmariti de GHENEOANE !
Ce sa-i faci ,asa e cand nu respecti regulile si ...
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

astept vesti proaspete...Plastec, actioneaza!! %%- good luck
Zmeu
Banat
Banat

Post by Zmeu »

Mircea Ardelean wrote:astept vesti proaspete...Plastec, actioneaza!! %%- good luck
La intalnirea de ieri Gorishor a baut o bere...fara alcool ^:)^ :)>-
sunt inca in stare de shoc
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Poze cu masinile prezente la intalnire , sper ca reusiti sa observati ce bine arata bara lui Gore :) .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Bullbar nu gluma.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Fain...
Nene Dan, vad ca ai gasit vopsea d'aia care imita perfect noroiul ;D
...si alBEEnuta pare mai fericita %%- good luck

nu vad utilajul lui Plastec :-??
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Si iata cum a decurs aceasta intalnire ,la care au participat pe langa cei ce sunt deja obisnuitii casei ,adica :Tarzy ,Dan George, Gorisor,Adielc ,eu Gabi axel si Iulian Plastec, nenea BEBELUUUUUUUU -fumator inrait,nenea Teodor si invitat special si de onoare BOGDAN .
Pentru inceputuri am admirat cu oarecare invidie -fiti barbati si recunoasteti , AROul lui Gorisor care privit din BOT numai ARO nu zici ca mai este .FELICITARI inca o data !
A urmat o scurta inspectie pe la lampile semnalizare si pozitie fata de la torpiloru: lui Dan ,urmate de priviri semificative -zic eu la masina lui Bebeluu ce are multe carii si probleme pe/la elementele de caroserie . Dupa atatea cuvintari ne-am indreptat in pas vioi catre locatie bine stiuta si binecuvantata ,pentru a ne trage sufletul in fata unor beri reci ,care nu au intarziat sa apara pe mese ,aduse de zambitoarea savarina !
Din acest punct discutiile au inceput sa capete in volum si tonalitati fiind mai dificil de urmarit ,retinut si redat .
cert este ca propunerea lui george nu a gasit prea multi adepti -de data asta , mare parte dintre noi avand deja un program facut pentru ziua de 1 MAI !
Trebuie sa remarc faptul ca iulian a fost un baiat model - de data asta si nu a mai umblat dupa fuste ,Gorisor s-a riscat la o BERE ...fara alcool si mai ales ca spre sfarsitul intalniri sfaturile, indemnurile si pildele a curs din toate partile spre o singura persoana ,care se pare ca are nevoie de asa ceva !
Stai pe aproape fratele nostru ca noi nu te vom lasa de izbeliste .EVERYBODYLOVESOMEBODY ;D
pana data viitoare sa auzim de bine
ps dragi colegi va anunt si pe aceasta cale ca incepand de maine este deschis pentru oricine SEZONUL DE IESIRI IN NATURA . Nu mai mucegaiti in casa pe la TV,calculatoare sau pe langa fustele muierilor .HAI ...
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

axxel4you wrote:Poze cu masinile prezente la intalnire , sper ca reusiti sa observati ce bine arata bara lui Gore :) .
La Bukarest sunt la moda pavilioanele albe? ;D Frumos, frumos!
hbogdan
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hbogdan »

Nene Baciule, onoarea a fost de partea mea. ^:)^
Salutari tuturor tovAROsilor, ma bucur mult ca incet-incet cunosc si eu OMUL din spatele NICK-ului.
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

tarzmobilul zici ca e caine de vanatoare....sta cu botul pe jos si adulmeca miere..... ;D

sau cu coada pe sus, depide de ce se vede mai intai....

sau ati pus un cric sub coada, sa nu mai poata sa plece... :-j
happily mending an Aro 320 D127
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Mircea, ia fa tu bine si iti cumpara un ARO. Apoi iti explic eu de unde faci rost de vopsea din aia cum este pe Torpilor...
... cred ca Tarzmobilul adulmeca pe la coada ARO-ului lui gorishor. Cine stie ce ganduri o fi avut, ca doar a venit primavara...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

asa este .... a venit primavara si rapita e in floare

Pacat ca nu prea a plouat
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Dan CHIRIAC wrote:Mircea, ia fa tu bine si iti cumpara un ARO. Apoi iti explic eu de unde faci rost de vopsea din aia cum este pe Torpilor...
... cred ca Tarzmobilul adulmeca pe la coada ARO-ului lui gorishor. Cine stie ce ganduri o fi avut, ca doar a venit primavara...

nenea Dan, totdeauna m-ai facut sa ma simt intr-un fel (adica egal cu voi) , pentru asta te-am respectat mereu, ok, n-am utilaj, asta e, dar si tu, Brutus??? Gaz pe foc,... fratilor, m-ati incoltit...nea Baciu pe privat, nea George prin viu grai, nenea Dan acu si el, asta e ... :-[
Zmeu
Banat
Banat

Post by Zmeu »

Care ne vedem maine la o savarina sau ecler????..... depinde cine e de serviciu la bar sau ce ne mai lasa tata BaciuDibaciu
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Plastec, tata, cum e? daca ai vazut ca nu e rost de savarina, parca ar merge si un ecler cu ciocolata?
In alta ordine de idei, pe mine nu cred ca ma vedeti azi. Mai am de lucru prin casa si parca i-as da bice sa termin odata...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Locked