Turul ROMANIEI in ARO

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: Turul ROMANIEI in ARO

Post by Dan CHIRIAC »

Pai, cine a respins-o bre? O coacem, ne gandim la toate aspectele...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Nu stiu ce e de copt sau de gindit... iti programezi ceva timp liber, stringi bagaje, harti, scule ;D faci plinul si ai plecat >:D De obicei partenerii de drum sunt cei cu care te intilnesti, vb la tel, pe YM, etc... e mai greu sa te arunci la asa calatorie cu cineva despre care nu poti zice ca il cunosti... zic eu..
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Tocmai ai enumerat ce e de "copt".
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Suna foarte bine, desi nu am autonomie prea mare cu al meu ARO :) ;D .. se rezolva cu niste canistre.
Daca se stabileste din timp perioada in care sa-mi iau concediu ( in cazul ca voi mai lucra atunci) eu unul as vrea sa merg intr-o astfel de iesire de cel putin 5 zile , dormit prin corturi sau masini.
Last edited by axxel4you on 11 Nov 2009, 19:10, edited 1 time in total.

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

:-j :-j Pai pun eu la bataie un generator de 2 kw ,flex,bormasina,aparat sudura ..si uite asa rezolvam cu atelierul mobil..Vinul alb il puneti voi baietii din moldova,..hai ca mai fac eu un efort si aduc apa pt spritz..In rest,eu nu cunosc ARO-ist sa nu aiba deja ,,sculele" in masina si ceva piese de schimb + harta si nr de telefon ale amicilor...!!!!!!!!

Mai era de copt perioada ca sa nu existe discutii vis-a-vis de EX DAY..Se mai poate lega aceasta iesire de actiunea Clubului...Adica ..Ultimele doua zile ale TURULUI sa prinda EXDAY !!!! Ca sa participam la EXDAY si de acolo sa plecam in TARA este cam nasol pt ca riscam sa ,,obosim" masinile pe coclauri .La EXDAY se face traseu mai greu..Si uite asa impacam pe toata lumea..Mergem de nebuni,venim si la EXDAY,si prindem doi iepuri..!!!!!!!!! Nu-i asa ca sunt inteligent ??!! Moama ce tare sunt ....
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

axxel4you wrote:Suna foarte bine, desi nu am autonomie prea mare cu al meu ARO :) ;D .. se rezolva cu niste canistre.
Daca se stabileste din timp perioada in care sa-mi iau concediu ( in cazul ca voi mai lucra atunci) eu unul as vrea sa merg intr-o astfel de iesire de cel putin 5 zile , dormit prin corturi sau masini.
Ma,ai autonomie daca mergi frumos chiar si pe drumuri de tara ..daca alergi ca disperatul in 6000 de ture normal ca alimentezi la fiecare 100 de km... ;D
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

SERGHEI wrote:
axxel4you wrote:Suna foarte bine, desi nu am autonomie prea mare cu al meu ARO :) ;D .. se rezolva cu niste canistre.
Ma,ai autonomie daca mergi frumos chiar si pe drumuri de tara ..daca alergi ca disperatul in 6000 de ture normal ca alimentezi la fiecare 100 de km... ;D
Deci asta este motivul de consuma asa mult .... ;D ;D ;D
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Ideea e foarte buna, dar totusi cred ca ar trebui sa fie doua-trei echipaje "de baza" adica oameni care stiu cu ce se mananca ARO si fac traseul cap-coada, si o planificare minima (eu de exemplu pot sa vin sa va astept la Buzau joi, dar voi sa nu veniti pana sambata pt ca v-ati....ratacit,etc). Ideea cu sosirea la Aro Experience nu mi se pare prea buna pentru simplul motiv ca am vazut ca se prefera deplasarea spre astfel de actiuni "in coloana" si voi stiti mai bine decat mine de ce...
Acu, na, am venit si eu cu sfaturi, ce sa zic...sper sa n-ai gura aurita, nea Serghei si sa fie 2010 mai de cacao ca 2009!
Succes!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Mircea Ardelean wrote:Ideea e foarte buna, dar totusi cred ca ar trebui sa fie doua-trei echipaje "de baza" adica oameni care stiu cu ce se mananca ARO si fac traseul cap-coada, si o planificare minima (eu de exemplu pot sa vin sa va astept la Buzau joi, dar voi sa nu veniti pana sambata pt ca v-ati....ratacit,etc). Ideea cu sosirea la Aro Experience nu mi se pare prea buna pentru simplul motiv ca am vazut ca se prefera deplasarea spre astfel de actiuni "in coloana" si voi stiti mai bine decat mine de ce...
Acu, na, am venit si eu cu sfaturi, ce sa zic...sper sa n-ai gura aurita, nea Serghei si sa fie 2010 mai de cacao ca 2009!
Succes!
Oameni care stiu cu ce se mananca ARO !!?? Pai nu-i bai ca daca nu vin cu noi doar dam un telefon si in orice colt de tara suntem, ei ajung in maxim 4 -5 ore ..Nu este regula deplasarea in coloana..Baciu sau Alex fac tara cu camionetele si nu-i mai cata nimeni la oua..Adevarat ,da mai frumos o coloana de masini .Da,nu inteleg treaba cu EXDAY si sosirea si mersul in coloana!!!!!!!Cat despre treaba cu ratacitul ..ma leshi !?? :-j Parca am fi in Rusia..un lindic de tara avem ,unde dracu sa te ratacesti ca in 12 ore o faci de la dreapta la stanga...???!!! :-j :-j
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

ca sa nu va simtiti ca in rusia, va anunt ca am echipament de campare pentru 10 persoane lejer.
adica:
-cort mare 5X4m cu structura metalica (se monteaza in 10 min) pentru luat masa pe vreme rea
-mese, scaune, tacamuri,vesela, etc etc.....oale si tigai, aragaz, canistre
-ceva corturi mici or mai fi ramas si ele, vreo 4-5 de 2-3 persoane
-gratar "profi" pentru min 20 fripturi

singura problema e sa fiu in tara atunci si sa ma mai ajute cineva, ca mor daca stau sa usuc corturi si sa curat echipament singur. desi baciu m-ar ajuta sigur... \:D/

asa ca....logistica oarecum ar fi ;D
happily mending an Aro 320 D127
Mircea Ardelean
Membru de elita
Membru de elita

Post by Mircea Ardelean »

Cu scuzele de rigoare:
"v-ati ratacit" = un pahar in plus,o noapte prea incarcata si o dimineata prea tarzie... eroare de orientare ;D
"deplasare in coloana..." = aici ne simtim mai siguri pe noi(nu ne mai opreste organu') si putem participa mai multi in gasca...La "EXDAY" s-a efectuat deplasarea in coloana de la CL (chiar daca toata lumea alerga ca apucatu' si deabia ma tineam cu frilandezu' dupa coloana de ARO-aie! ;D )
Inutil sa spun ca-mi surade ideea (si la cati de pe-aici nu le surade?) %%- good luck
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Mircea Ardelean wrote:Cu scuzele de rigoare:
"v-ati ratacit" = un pahar in plus,o noapte prea incarcata si o dimineata prea tarzie... eroare de orientare ;D
"deplasare in coloana..." = aici ne simtim mai siguri pe noi(nu ne mai opreste organu') si putem participa mai multi in gasca...La "EXDAY" s-a efectuat deplasarea in coloana de la CL (chiar daca toata lumea alerga ca apucatu' si deabia ma tineam cu frilandezu' dupa coloana de ARO-aie! ;D )
Inutil sa spun ca-mi surade ideea (si la cati de pe-aici nu le surade?) %%- good luck

Aaaaaaaaa pai asa zi breee..Un pahar ,o alea alea ..mda ..se poate intampla si asta ..Eu ma refeream la contactul cu altii ARO-isti pe traseu trecand pe la ei prin ,,poarta"..am cules si la drum..
RUDY
Membru de elita
Membru de elita

Post by RUDY »

Marfa ideea,daca e de mers pe aratura ma bag si eu,Serghei daca tu aduci apa ...eu aduc vinul,da trebuie sa ma apuc de antrenament serios sa va fac fatza ;D
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Serghei, pentru o treaba de asta, anuntata si pregatita din vreme, ai din Valea Jiului cel putin 3 masini , a cite doi oameni fiecare, cam fiecare cu logistica aferenta. Ideea este sa program din timp, de exemplu la mine la serviciu deja vineri se face programarea concediilor pe anul viitor, si ar fi util sa stiu macar luna sigur.Nici eu nu sint de acord sa interferam cu Aro experience day, si propun o luna mai putin aglomerata ca si luna august de concedii pentru aceasta escapada. Deci, fac concediul cu tine Serghei? :)>-
PS. daca baietii din Moldova aduc vinul. eu ma sacrific cu ceva tuica, se stie de care ;) , si cu citeva kile de virsli, asta cu conditia sa fie si Baciu pe aproape.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

amb13 wrote:Serghei, pentru o treaba de asta, anuntata si pregatita din vreme, ai din Valea Jiului cel putin 3 masini , a cite doi oameni fiecare, cam fiecare cu logistica aferenta. Ideea este sa program din timp, de exemplu la mine la serviciu deja vineri se face programarea concediilor pe anul viitor, si ar fi util sa stiu macar luna sigur.Nici eu nu sint de acord sa interferam cu Aro experience day, si propun o luna mai putin aglomerata ca si luna august de concedii pentru aceasta escapada. Deci, fac concediul cu tine Serghei? :)>-
PS. daca baietii din Moldova aduc vinul. eu ma sacrific cu ceva tuica, se stie de care ;) , si cu citeva kile de virsli, asta cu conditia sa fie si Baciu pe aproape.

Rudy,si eu trebuie sa ma antrenez ca dupa 2 sticle (de apa minerala ) trebuie sa iau o pauza... :)>-

Amb13: pai cu stabilirea datei avem o problema pt ca asteptam sa se hotarasca data pt EXDAY ca sa nu existe discutii.Odata ce au stabilit data hotaram si noi ce si cum .Tu hotaraste perioada de concediu cum iti este mai bine si tie si familiei.Om gasi noi 2-3 zile sa ne suprapunem si cu concediul tau in caz de forta majora...Mai asteptam si noi pana pe 1 Decembrie ca sa stabileasca si baietii iesirea Clubului si apoi hotaram si noi o perioada in interiorul careia sa stabilim cu totii niste date batute in cuie..Eventualele amanari ale EXDAY nu vor mai fi luate in calcul.In privinta voastra sigur nu isi facea nimeni probleme ca dupa cum vad voi iesiti cum aveti ocazia ,si o noapte doua la cort nu sunteti genul care sa refuzati.Orice s-ar intampla daca ne vom permite la anul sa mai bagam gaz in masini eu oricum o sa vin pe la voi la vara sa vad si eu de unde au plecat minierii spre Bucuresti..si poate fac si eu rost de o casca cu lampash..ce neamurile mele de la Motru nu m-au putut ajuta...Inca un nebun ca sa mearga pe coclauri cu mine gasesc eu ...Multumesc pt sustinere. :)>-

Post Reply