Planuri de calatorie
Moderator: costy84
- ama27
- Membru

Planuri de calatorie
Pe 11-12 semptembrie intentionez sa plec intr-o calatorie pana in Maroc. Traseul va fi Ungaria-Austria-Germania-Luxembourg-Franta-Spania-Portugalia-Spania-Maroc.
Am mai fost si anii trecuti prin Europa si am vazut-o in mare parte; in nord am ajuns pana in Danemarca si in sud Spania pana in Valencia. Daca mai este vreun forumist care a fost in Maroc poate impartaseste din amintiri.
Am mai fost si anii trecuti prin Europa si am vazut-o in mare parte; in nord am ajuns pana in Danemarca si in sud Spania pana in Valencia. Daca mai este vreun forumist care a fost in Maroc poate impartaseste din amintiri.
- alex
- Membru legendar

- ama27
- Membru

Re: Planuri de calatorie
Plec cu masina mica (nu ca nu m-as baza pe Aro
)
-
gusteru
- Membru

Da matale un ochi pe aici http://forum.club4x4.ro/viewforum.php?f=58
cauta Expeditii , atlas adventure, africa reload, race to bamako
ai sa gasesti citiva care au fost recent, eu n-am mai dat pe acolo de vreo ceva ani, dar daca te intereseaza ceva anume poate imi mai aduc aminte. Pe unde vrei sa ajungi, cu o masina de oras banuiesc ca vrei sa bati mai mult orasele decit desertul.
cauta Expeditii , atlas adventure, africa reload, race to bamako
ai sa gasesti citiva care au fost recent, eu n-am mai dat pe acolo de vreo ceva ani, dar daca te intereseaza ceva anume poate imi mai aduc aminte. Pe unde vrei sa ajungi, cu o masina de oras banuiesc ca vrei sa bati mai mult orasele decit desertul.
- tudop
- Membru de elita

Deocamdata suntem in Franta, in prealabil am avut opriri in Munchen si Luxembourg. Urmeaza Spania, Portugalia si Maroc.
- tudop
- Membru de elita

Dupa intalnirea cu Romeiro in Portugalia, am purces spre Africa si momentan ne aflam in Essouira. Localitatea unde sta Romeiro arata foarte bine, iar el este un baiat super de treaba.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- tudop
- Membru de elita

poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

bravo! si drum bun in continuare.
da' nu ni-l prezinti si noua pe Romeiro? sau te referi la colegul nostru, Ramiro?!
da' nu ni-l prezinti si noua pe Romeiro? sau te referi la colegul nostru, Ramiro?!
ARO CLUB ROMANIA
- RUDY
- Membru de elita

Bun asa baieti,dar de padurile din Bucium nu va e dor?Poate ajungeti acasa pina la concursul de pe 1oct,saptamina trecuta am iesit cu Stef de vreo 3 ori,cu 4-5 masini parca e mai fain.Drum bun!
- tudop
- Membru de elita

George wrote: da' nu ni-l prezinti si noua pe Romeiro? sau te referi la colegul nostru, Ramiro?!
Lol, scuze, dar pot da vina pe Ama, el a scris postul de mai sus de pe laptopu' meu , ahahaha
- alex
- Membru legendar

poate se pierd in desert...si se intorc la anu'
baieti am auzit ca se face skydiving meserias pe acolo prin maroc. confirmati?
baieti am auzit ca se face skydiving meserias pe acolo prin maroc. confirmati?
happily mending an Aro 320 D127
-
gusteru
- Membru

acum vreo 5 ani am vazut citiva nebuni linga Esaouira, dar nu stiu daca erau cu sculele lor sau de la localnici.Oricum cu sau fara skydiving merita sa dai o tura prin maroc . daca ai un 4x4 ai destul de vazut
- tudop
- Membru de elita

Am supravietuit cu succes, multumim
In Maroc am stat fix 1 sapt., in rest am frecat menta prin EU sa adunam cit mai multe tari vizitate la palmares, lol.
La Essaouira nu am vazut decit kite-surferi la greu... ca bate vintul dinspre ocean de te doboara... nu am vazut nimic sky diving.. poate eram noi in afara sezonului, ca odata cu noi nu veneau decit babe si mosnegi din Olanda si Germania. Intradevar in Maroc cel mai fain e sa mergi cu un 4x4 pregatit de expeditie, relieful e principala lor avere, ca in rest bazaruri si palmieri gasesti si in alte tari. Muntii Atlas sunt cu adearat spectaculosi si merita sa te bagi in inima lor, iar desertul e ceva deosebit pt noi crescuti la umbra boschetilor si prin paduri pline cu ciuperci sau zapada
In rest civilizatia lor nu ne-a impresionat in mod deosebit, mizeria e la maxim, Romania pare o tara deosebit de curata pe linga Maroc, unii din marocani ajung sa te enerveze cu insistentele lor sa le cumperi nush ce sau sa te duca ei cu camila dromader, bla bla. Partea buna e ca par inofensivi, si in general chiar sunt... mai putin vinzatorii disperati de hasis din nord, care ne urmareau cite 3 cu masinile sa ne propuna afaceri profitabile.. doh.. Bine ca si noi atrageam cam multa atentie cu Fiatul nou rosu metalizat.. de altfel la intrarea inapoi in EU ne-au controlat la maxim, masina la scaner cu X-ray, bagaje scoase, ciini care au mirosit interiorul masini, etc...
Sunt multe chestii interesante sau suspecte care am vazut pe acolo, si ca o concluzie cel mai misto e sa mergi cu 2 masini de teren cu cort si tot ce trebuie... In zonele civilizate gasesti tot ce vrei, hoteluri calumea, benzinarii peste tot, e o bucata de Africa accesibila pt incepatori si amatori
La Essaouira nu am vazut decit kite-surferi la greu... ca bate vintul dinspre ocean de te doboara... nu am vazut nimic sky diving.. poate eram noi in afara sezonului, ca odata cu noi nu veneau decit babe si mosnegi din Olanda si Germania. Intradevar in Maroc cel mai fain e sa mergi cu un 4x4 pregatit de expeditie, relieful e principala lor avere, ca in rest bazaruri si palmieri gasesti si in alte tari. Muntii Atlas sunt cu adearat spectaculosi si merita sa te bagi in inima lor, iar desertul e ceva deosebit pt noi crescuti la umbra boschetilor si prin paduri pline cu ciuperci sau zapada
Sunt multe chestii interesante sau suspecte care am vazut pe acolo, si ca o concluzie cel mai misto e sa mergi cu 2 masini de teren cu cort si tot ce trebuie... In zonele civilizate gasesti tot ce vrei, hoteluri calumea, benzinarii peste tot, e o bucata de Africa accesibila pt incepatori si amatori
- alex
- Membru legendar

- tudop
- Membru de elita

Iti dai seama cite scenarii de a ajunge cu Aro in Maroc am macinat, pina la a-l cara cu platforma pina in Spania si de acolo pe roti, etc, samd... Dar pina una alta, asa o expeditie cere mai multe fonduri decit o fuga cu masina mica pe acolo, si deocamdata nu dispunem de cashu' necesar.