itp

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
aroou
Membru
Membru

itp

Post by aroou »

mi-am pregatit masina pt itp..voi unde mai faceti inspectia tehnica in bucuresti..??

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: itp

Post by baciudibaciu »

Care masina ca stim si credem ca ai mai multe !?
aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

am un singur aro 244 cu motor de ford..am mai avut un lastun ..si mai detin o mobra in stare perfecta de functionare...
aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

respins la itp..frinele spate au diferenta...pivotii inferiori joc..noxe ok...

aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

ce ma enerveaza ...ca pivotii sunt noi nouti..si avind saibele alea otelite formeaza un arc care niciodata nu va tine pivotul strins asa cum vrea cei de la itp..la socuri mari pivotul lucreaza ..forteaza seibile otelite si da impresia de joc..am mai bagat cite o saiba..daca tot zice ca are joc voi baga saibe drepte o gramada pina va sta tapan...noxele m-au bucurat...sunt mult sub limita admisa...insa...am bagat 8l benzina..si2l alcool tehnic..oarecum este ecologica...scoate apa pe esapament cu miros te tuica....
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Vineri sunt si eu programat la ITP...Cu noxele stau bine sigur,cu franele pe fata stau ok (discuri) ...frana de mana este beton.....Directia am strans-o de nu mai am joc pt cel putin 500 km :-j ...singura buba ar ramane la rotile din spate pt ca ,,exista o diferenta mica intre ele la franare " vazuta pe sosea.....Astazi dau rotile jos si reglez sabatii cat mai aproape de tambur......

Se rezolva,dar cu pivotii inferiori chiar este de ras...
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

Nu va faceti probleme,e putin probabil sa riste cineva sa dea itp-ul fara revenire la un aro,ca bate la ochi :D .Chiar daca masina e perfecta(sa fim seriosi...)tot va trebui sa mai faci un drum.Bafta.
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Cautati" calea cea mai scurta", ca altfel"ieste"probleme la orice ITP, la orice masina,stiu asta din experienta,si cred ca majoritatea o stiti. Vorba lui Mosu , poate sa fie masina acum iesita pe banda si tot ti-o resping baietii de la ITP, fara o "vorba buna".
aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

ma duc vineri la revenire ...am reglat pivotii...si am pus ferodouri noi pe spate...asta mi-a verificat si spalatorul de parbriz...ciudat...dar daca imi mai spune de pivoti..ii schimb la ei...sa ii faca ei sa nu aiba joc....
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

Daca ies bine franele,facem pariu ca nici nu se mai uita la pivoti?
aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

sa dea domnul...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

aroou wrote:ma duc vineri la revenire ...am reglat pivotii...si am pus ferodouri noi pe spate...asta mi-a verificat si spalatorul de parbriz...ciudat...dar daca imi mai spune de pivoti..ii schimb la ei...sa ii faca ei sa nu aiba joc....
Pai daca ti-a verificat ,,spalatorul" ....este clar ...Cauta pe altii..

Cunosteam pe cineva care era mereu respins si,de fiecare data can trebuia sa faca ITP-ul o baga in service la ei si o lua cu ITP iclus...Zicea omul ,,Decat sa stau pe sub ea sa muncesc sa schimb,bucsi,pivoti,alea alea ...mai bine dau banul si sunt sigur ca iau.
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Ma credeti ca pe bune nu-l ia niciodata la statia ITP respectiva? Poate sa aibe pivotii sudati, si frina de mina la super coeficient de frinare. Vorba lui Serghei, daca sa uitat dupa spalator, e clar.
aroou
Membru
Membru

Post by aroou »

luat itp..frinele beton..pivotii tot mai miscau dar sa rezolvat ..pina in 2011..viteza si vint la freza..o sa imi fac un stoc de piese numai pt itp..le pun cind ma duc la itp si le scot dupa..
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Luat ITP .... ^:)^ directie beton,pivoti fara joc pe bune ..ca ai mei sunt alt model.....noxe ,nu-i venea sa creada (i-am dat si ture sa vada ca este ,,parfum"...Frane fata beton.Frane spate inegal..scos din cabina ,bagat in cabina alaturata ,platit doua ore manopera ,rezolvat in 30 minute 2 mecanici ..reglat saboti.Bagat inapoi pe stand (ca oricum m-am dus mai devreme si a facut un control la ea inainte sa porbneasca ,,PC_ul "...concluzia FRANE CA LA CARTE.Am mai stat cu el de vorba si i-am povestit de treaba cu stropitorul.Mi-a aratat ce se verifica la ARO functie de model si an de fabricatie .Oamenii stiu ce model a fost dotat cu scuipatoare pe luneta si care nu ...A zis ca ,,nu vroia sa te treaca " ..probabil era cineva cu ochii pe el.Daca masina nu are noxe,jocuri in directie si articulatii,probleme cu amortizoarele ,probleme la instalatia de franare ,lumini ..nu are cum sa te pice pt ca totul este scris negru pe alb si transmis la RAR ..Daca faci contestatie pe datele receptionate de RAR la masina ta ,si se constata ca datele sunt conforme cu cerintele RAR pt modelul respectiv,anul respectiv..etc ...inspectorul o fute rau.

Cand am iesuit pe poarte statiei ,am intalnit la nici 200 m un echipaj de politie care oprea baietii pe ddreapta ..Am dosit repede actele ,am deschis geamul si am trecut ca ,,unu cu ML-u ..intr-a doua la ralanti si cu o mana atarnand pe geam ,asa la fitza...S-au uitat la mine (unul din ei chiar surprins) si mi-au facut semn sa trec mai repede...Normal,masina spalata,curata,lucitoare..Frumoasa,de...ce pot zice..

Post Reply