Aro pe BG

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Aro pe BG

Post by Lucian »

Se poate inmatricula un aro seria 24 cu d127 pe bg fara mari batai de cap? Masina radiata de la impozite de 2-3 ani. Vreau sa o pun pe picioare si sa o inscriu pe bg, cine imi explica si mie cum e cu inscrisul, am auzit ca nu esti tu trecut ca proprietar, ca te poti trezi fara masina.

Sper sa ma puteti ajuta, multumesc!
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat

costy84
Moderator
Moderator

Re: Aro pe BG

Post by costy84 »

Se mai practică o jmecherie, să nu mai aibe "nşpe" mii de maşini pe numele lui bulgaru contra unei sume de bani te ia in spaţiu şi inmatriculezi maşina la bulgari pe numele tău.
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Re: Aro pe BG

Post by Lucian »

Am inceput sa citesc cate ceva pe net despre inmatriculari la bulgari si am vazut ca te rezolvi cu 400-500 euro. Cu tot cu inscriere, itp, asigurare 1 an, impozit si cica in acte tot pe tine te trece, iti face procura de vanzare-cumparare, tot. Cei drept nu prea stiu cum sta treaba cu actele dar imi lucesc ochii, cred ca pot sa pun in miscare aro-ul iar pe drumurile patriei ;D ;D
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat

Post Reply