Se poate inmatricula un aro seria 24 cu d127 pe bg fara mari batai de cap? Masina radiata de la impozite de 2-3 ani. Vreau sa o pun pe picioare si sa o inscriu pe bg, cine imi explica si mie cum e cu inscrisul, am auzit ca nu esti tu trecut ca proprietar, ca te poti trezi fara masina.
Sper sa ma puteti ajuta, multumesc!
Aro pe BG
Moderator: costy84
- Lucian
- Membru de elita

Aro pe BG
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
-
costy84
- Moderator

Re: Aro pe BG
Se mai practică o jmecherie, să nu mai aibe "nşpe" mii de maşini pe numele lui bulgaru contra unei sume de bani te ia in spaţiu şi inmatriculezi maşina la bulgari pe numele tău.
- Lucian
- Membru de elita

Re: Aro pe BG
Am inceput sa citesc cate ceva pe net despre inmatriculari la bulgari si am vazut ca te rezolvi cu 400-500 euro. Cu tot cu inscriere, itp, asigurare 1 an, impozit si cica in acte tot pe tine te trece, iti face procura de vanzare-cumparare, tot. Cei drept nu prea stiu cum sta treaba cu actele dar imi lucesc ochii, cred ca pot sa pun in miscare aro-ul iar pe drumurile patriei

Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"