ARO a murit?!
-
dragospetres
- Membru legendar

Re: ARO a murit?!
Si efectiv cate autoturisme ARO s-au cumparat de respectiva in 1988?Ca arhiva de la comert exterior cred ca mai exista.Si de ce n-au venit la privatizare ,daca erau asa interesati?
-
costy84
- Moderator

Pentru că cel mai probabil sunt bălării ca multe alte articole scrise in ziarele argesene in speranta că vor vinde cu 10 ziare mai mult dacă mai zic ceva de Aro.
- vercingetorix
- Membru legendar

Aro a murit si prin promisiunile politicienilor: http://www.evenimentulmuscelean.ro/inde ... orale.html
Nu invatam niciodata nimic si repetam la nesfarsit aceleasi greseli.
Nu invatam niciodata nimic si repetam la nesfarsit aceleasi greseli.
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
costy84
- Moderator

Ori Ciobanu este dus cu capu` ori ziaristu` a scris ce l-a tăiat capu`.
http://www.evenimentulmuscelean.ro/inde ... ummer.html
http://www.evenimentulmuscelean.ro/inde ... ummer.html
- ardeleanu
- Membru legendar

Parca ar fi un discurs din vremea impuscatului... 
Il inteleg ca iubeste ARO, dar de aici si pana a scrie asemenea deliruri este cale lunga.
Il inteleg ca iubeste ARO, dar de aici si pana a scrie asemenea deliruri este cale lunga.
- oncioiuo
- Membru legendar

Fiecare dintre cei deaici au momente in care gandesc ,,comunist" atunci cand cauta piese si nu gasesc deoarece UMM a fost distrus ! Foarte corect faptul ca erau prea multe rebuturi . Acum 20 de ani nu intorceam capu dupa ARO intrucat il gaseai stricat la orice margine de sant. O amintire ce o am in minte acum: comentam cu un coleg la adresa unui M 461 al bunicului sau care se strica zilnic, si apare un 244 care avea alt zgomot ! Era un motor de ford DIESEL cu tot cu cutie pus pe ARO si intradevar : nu trepida asfaltul sub el ca la UTB si nu ,,caraia" inainte si inapoi cutia de viteze !
Asta era ROMANIA in vremurile apuse cand fiecare avea un trai decent dar suferea / tanjea sa schimbe macazul catre ziua de astazi !
Asta era ROMANIA in vremurile apuse cand fiecare avea un trai decent dar suferea / tanjea sa schimbe macazul catre ziua de astazi !
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !
- MotreanuSorin
- Incepator

Stiti ce ma doare pe mine ? Referitor la intrebarea din titlul topicului
Sunt din ce in ce mai putini pasionati care iubesc aceasta masina (exceptand M-urile care pare-se au fost salvate si fiind masini bune inca mai sunt si in trafic).
Dintre pasionatii care iubesc aceasta masina sunt si mai putini cei care doresc sa pastreze peste ani masiniile pe care le detin.Lipseste acest simt important al TEZAURIZARII. De aceea ma tem ca Aro va muri definitiv in cele din urma si este mare pacat de acest brand national care,ca orice lucru romanesc la inceput a fost bun mai apoi,datorita felului nostru de a fi am mai facut pe ici-colo rabat la calitate iar fiabilitatea unor modele a scazut.
Trebuie ca macar acum,in ultimul ceas sa incercam,fiecare dupa posibilitatiile noastre sa salvam anumite modele si sa nu ne mai grabim sa le distrugem efectiv in offroad.Stiu ca pot face multe,dar astazi,cand peisele lipsesc cu desavarsire cred ca e cel mai potrivit sa le punam frumos la garaj si sa le scoalem doar la plimbari si parade. Aro este o adevarata masina de colectie si e pacat sa dispara definitiv si ultimele urme ale productiei romanesti in domeniu.cand se va intampla asta atunci putem afirma cu adevarat ca Aro a murit !
Ma uit de exemplu si nu vad pe nimeni care sa mai aiba de exemplu un aro din seria 24 cu partea frontala metalica si faruri rectangulare ( cum au fost primele modele). Mare..mare pacat ! Cam tot ce vad,cu exceptia M-urilor si ale celor luate d ela MAPN sunt masini de dupa '90
Sunt din ce in ce mai putini pasionati care iubesc aceasta masina (exceptand M-urile care pare-se au fost salvate si fiind masini bune inca mai sunt si in trafic).
Dintre pasionatii care iubesc aceasta masina sunt si mai putini cei care doresc sa pastreze peste ani masiniile pe care le detin.Lipseste acest simt important al TEZAURIZARII. De aceea ma tem ca Aro va muri definitiv in cele din urma si este mare pacat de acest brand national care,ca orice lucru romanesc la inceput a fost bun mai apoi,datorita felului nostru de a fi am mai facut pe ici-colo rabat la calitate iar fiabilitatea unor modele a scazut.
Trebuie ca macar acum,in ultimul ceas sa incercam,fiecare dupa posibilitatiile noastre sa salvam anumite modele si sa nu ne mai grabim sa le distrugem efectiv in offroad.Stiu ca pot face multe,dar astazi,cand peisele lipsesc cu desavarsire cred ca e cel mai potrivit sa le punam frumos la garaj si sa le scoalem doar la plimbari si parade. Aro este o adevarata masina de colectie si e pacat sa dispara definitiv si ultimele urme ale productiei romanesti in domeniu.cand se va intampla asta atunci putem afirma cu adevarat ca Aro a murit !
Ma uit de exemplu si nu vad pe nimeni care sa mai aiba de exemplu un aro din seria 24 cu partea frontala metalica si faruri rectangulare ( cum au fost primele modele). Mare..mare pacat ! Cam tot ce vad,cu exceptia M-urilor si ale celor luate d ela MAPN sunt masini de dupa '90
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- oncioiuo
- Membru legendar

sunt vreo 10 ani de cand caut sa iau un ARO cu farurile astrea si pana la urma am ajuns la M !
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !
- MotreanuSorin
- Incepator

Da..de aceea zic,aproape au disparut acele modele,dupa parerea mea foarte dragute.Am mai vazut recent un 244 cu caroserie tip vechi dar din pacate fata era deja "plasticata"
Acum 10-15 ani inca mai erau de gasit,m-as bucura ca un astfel de model sa fie recupearat de vreun pasionat,nu ma-ndoiesc ca mai sunt cateva uitate care ruginesc pe undeva
Inchei cu o poza a unui 244 clasic suprinsa din tren acum 3 ani aprox. ....felicitari proprietarului ! Din pacate nu am mai apucat sa pozez si fatza (clasica)
Acum 10-15 ani inca mai erau de gasit,m-as bucura ca un astfel de model sa fie recupearat de vreun pasionat,nu ma-ndoiesc ca mai sunt cateva uitate care ruginesc pe undeva
Inchei cu o poza a unui 244 clasic suprinsa din tren acum 3 ani aprox. ....felicitari proprietarului ! Din pacate nu am mai apucat sa pozez si fatza (clasica)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

244 cu faruri rectangulare e ffffffffffffffff greu de gasit,din cate stiu eu ar mai fi unul.
- Werner
- Aro Club Romania

Mai sunt! Un cunoscut din Austria are un 240, mai stiu înca un 240, amicul meu Wolfgang are un 241 si mai este ciurul meu. Cel bej este a lui Wolfgang, cum l-am gasit la vechiul proprietar. Astazi este restaurat. Al meu nu gaseste restaurator. Eu personal cunosc vreo 7-8 bucati!
- ydaniel
- Membru legendar

Ce frumos este cel bej
Il vinde?
Il vinde?
- Werner
- Aro Club Romania

Nu! Trebuia sa-l tin eu si sa-i dau amicului ruginila al meu!
Dar din pacate nu sunt capabil de acte tzepoase. Masina a avut decât o pata de rugina la o aripa. Totusi a desfacut-o toata, a sablat sasiul, a vopsit-o, conservat-o, asamblat-o, e gata.
Hai Daniel, sa te inbolnavesc un pic!
240 din poza e tot a lui si a fost ciur adevarat înainte.
Aici mai sunt 2-3 poze. https://www.flickr.com/photos/nb-fotos/ ... 61253@N04/
Hai Daniel, sa te inbolnavesc un pic!
Aici mai sunt 2-3 poze. https://www.flickr.com/photos/nb-fotos/ ... 61253@N04/
- ydaniel
- Membru legendar

foarte frumos