Tractorul romanesc..

Despre masinile fabricate dupa 1945 si pana-n prezent

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
vasile95
Incepator
Incepator

Re: Tractorul romanesc..

Post by vasile95 »

Interesant tractor, eu nici n-am auzit de modelul asta pana acum.
Ca sa trec la ceva mai nou... am gasit un U650 din 2005, cu motor Deutz de 80 CP, pus din fabrica, dupa cum spune proprietarul.
Am mai vazut cateva astfel de tractoare cu motor de asta, insa cabina e tare interesanta.
Image
Image
Image
Image

costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Asta cred ca este GEDA 80 varianta timpurie.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Site-urile GEDA si Tractorul U650 Brasov au disparut, Geda se pare ca se mai ocupa de achizitii de fier vechi iar ceilalti incearca sa se "promoveze" pe diverse site-uri de mica publicitate. Deasemeni nu am mai gasit nici pagina chinezilor de la Rasnov.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

:)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoKoMy
Membru legendar
Membru legendar

Post by YoKoMy »

niste tractoare pozate asta-primavara ~O)
Image
flo
Membru legendar
Membru legendar

Post by flo »

Superbe!
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

a mai fost pus modelul, este un fel de ratusca cea urata, o cabina de roman cu bot de furnicar...
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Minitractor U120, produs la Suceava,are motorul fabricat la Aerostar-Bacau.
http://www.anunturigratuite.ro/vand-min ... 120-407657
willy
Membru
Membru

Post by willy »

badlion wrote:a mai fost pus modelul, este un fel de ratusca cea urata, o cabina de roman cu bot de furnicar...
Cred ca e undeva intre TAF si un big-UNIMOG,mai 70% spre TAF.Oricum,mai ''manca o paine'' pana a-l ajunge pe U 650!Ca si utilizare pe parcurs de ani,in principal,existenta,s.a.Parca,totusi are tiranti si in ziua de azi cand se face agricultura cu calul,era bun si para/bun si asta,daca erau multe bucati facute si clar accesibile,ieftine,usor de intretinut plus 1-2 romanasi care se mai pricep la motoare/mecanica autohtona ,ca pe ele au invatat fie vorba,iesea ceva,dar asa...tot ratusca e care face mac-mac :D :D :D :D :D :D
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Mai oameni buni o fi el ratusca cea urata dar nu trebuie uitat ca NU a fost proiectat ca tractor agricol. El a fost facut ca vehicul de interventie in teren accidentat (pt Romagaz daca nu ma insel) si s-a folosit cabina de camion deoarece trebuia sa transporte mai multe persoane.
willy
Membru
Membru

Post by willy »

Ca fapt divers,cabina dubla e de dormit!cu pat dublu,ma rog :-j dar,aici proiectantul a gasit alta intrebuintare asa cum e la n marci auto in care e o echipa de lucru+sofer.Eu,cel putin,am zis spre o alura de TAF si vorba unui coleg daca nici TAF-ul nu TRECE de teren accidentat,atunci,ehe...Si da galben,e specific Romgaz Medias si la Petrom a fost,intreprinderi de-astea axate pe resurse,societati nationale ale a,b,c...parca le zice.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Astia de la Botosani cred ca vand mai mult decat vindea Geda sau Otb-ul la cat de des apar cu un anunt nou. Mai nou au trecut de la 2 la 4 faruri.
http://www.tocmai.ro/tractor-universal- ... 18617.html

Post Reply