ARO a murit?!

informatii de ultima ora legate de masini,in special 4x4
Post Reply
motul
Membru Devotat
Membru Devotat

Emisiune despre ARO !!!

Post by motul »

Dragi colegi pe data de 14 octombrie 2012 (duminică), pe PRO TV, la ora 18:00, la emisiunea "România te iubesc", se va prezenta cum a luat sfârșit firma ARO. Aşa că dragi colegi, uitați-vă să vedem ce adevăruri sau neadevăruri vor mai ieşi la iveală.
PS. Dacă cumva, alt coleg a mai postat acelaşi mesaj, îmi cer scuze, eu am dat o raită pe forum, dar nu mi-a sărit în ochi.
ARO= Automobile Romanesti Off-road. Adevarat spus!!!

George
Administrator
Administrator

Re: ARO a murit?!

Post by George »

uite, aici era, motule. cine cauta, gaseste. nu trebuie sa-ti sara in ochi ceva, ca sa fii sigur ca s-a mai postat.
ARO CLUB ROMANIA
florian
Membru legendar
Membru legendar

Post by florian »

adevaruri sau neadevaruri...putin mai conteaza. in cei ca noi este nadejdea ca aceasta marca sa nu fie uitata. daca reusim sa-i facem si pe copii nostri sa-si aminteasca de ARO , deja putem spune ca am facut ceva. cu nepotii, o sa fie mai greu....
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

nu stiu cum e cu copiii si nepotii dar eu nu numai ca imi amintesc dar si imi doresc. Totusi nu multi copii,adolescenti sunt interesati de aro
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat

deluca
Membru de elita
Membru de elita

Post by deluca »

se gaseste careva sa inregistereze si sa puna pe iutub emisiunea, pentr cei care nu au protv?
Razvan95
Membru de elita
Membru de elita

Post by Razvan95 »

Oriunde, oricand ... ARO!
lica_lkw
Membru de elita
Membru de elita

Post by lica_lkw »

O varianta mai simpla de vizionare: http://www.youtube.com/watch?v=vPc0o9cg3DY
deluca
Membru de elita
Membru de elita

Post by deluca »

vorba lui nastase: "mi-ati stricat ziua"
vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Post by vercingetorix »

Vorba DNA-ului : "Prejudiciu zero" !
Chiar asa, e cineva prejudiciat? Din contra, toti cei implicati si-au umflat buzunarele...
Mai putin fostii salariati, probabil acum aduna capsuni.
Inclusiv disparitia celor peste 100 de vapoare romanesti din dosarul ''Flota'' este tot prejudiciu zero...
Avem o tara beton, daca furi 100 de lei faci puscarie, daca furi 100 de vapoare sau uzina Aro nu patesti nimic !
Daca nu Aro, atunci ce ?
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

vercingetorix
Membru legendar
Membru legendar

Post by vercingetorix »

Unul dintre cele mai bune articole scrise despre uzina Aro : http://www.adevarul.ro/actualitate/Aro_ ... 20057.html
E o sinteza a celor intamplate de-a lungul timpului la Aro, cauzele, faptasii, totul...
Pacat doar ca cei ce ar trebui sa se autosesizeze o fac doar la comanda, nu din oficiu, conform legii.
Daca nu Aro, atunci ce ?
badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

si cateva poze interesante!
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Numai ca unele amanunte nu se spun.... De exemplu, ca Statul Român nu a sters datoriile la alte firme, de unde cumpara ARO subansamble. Perez când vroia sa cumpere subansamlbe, i se spunea ca nu se poate, ca ARO mai are X datorii la ei. Iar de Autobuzul Bucuresti nu zice nimeni ca s-a vândut tot unei Firme de apartament? Sau a mai auzit cineva de concernul maxim "Prelude2000" din Bucuresti???? Astea au fost toate mânuite de coruptia din România si din Comunitatea Europeana, care nu dorea concurenti. MAFIA nu are sediul în Sicilia, îl are la Buxellles si la Strassburg.
costy84
Moderator
Moderator

Post by costy84 »

Destul de usor sa dai vina pe Ceausesti pentru esec. Din emisiunea de la Pro Tv si din articolul de mai sus am dedus ca cei care au lucrat la Aro au o parere destul de buna despre ei si vinovatii pentru faliment sunt mereu altii (Ceausescu, Iliescu, Nastase, Perez etc). In articol se spune ca aveau pregatit un model nou "gen Nissan Terano" , pai daca vorbeste despre "Oltcit-ul Mare" ala nu prea are nimic "gen Nissan Terano" si nici mare noutate nu era fiind mecanica Aro 24 cu o caroserie noua (nici aia originala fiind facuta uitandu-se la Oltcit). Daca ar fi avut ceva nou asa cum era Aro 24 in comparatie cu M461 da ar fi fost indreptatiti sa se vaite ca aveau un proiect nou dar cand vii cu "aceeasi Marie dar cu alta palarie" mai bine te abtii de la a te victimiza. Se mai vaita acolo ca le-a dat flit coana Leana cand au prezentat Aro 12, pai normal ca le-a dat flit pentru ca era o prostie si complicau lucrurile cu aceea masina deoarece mai mult ca sigur caroseriile ar fi trebuit furnizate de Pitesti. Daca s-ar fi prezentat cu un Aro 10 in patru usi la fel ar fi reactionat coana Leana? In toti anii astia de la falimentul Aro pe diverse surse o parte din cei de acolo se tot lamenteaza peste tot pe unde sunt bagati in seama ca altii sunt de vina pentru esec dar ei au facut o treaba excelenta, si cu toate astea dupa Aro 10 nu au fost in stare sa mai realizeze ceva nou ci au incercat sa prezinte numai improvizatii facute din ce se fabrica deja.

Domnul Badita spune in articol ca a facut Aro 24 inspirandu-se din Fiat Campagnola, sa fiu al naibi daca gasesc vreo asemanare intre astea doua! (sau poate a uitat el din ce s-a inspirat :D )
alex4wd2001
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by alex4wd2001 »

Ultima si cea din urma problema de fond a fost trecuta cu vederea: ideea "unificarii" - 10 si 24 pe acelasi sasiu. Caz in care 10 (cu caroserie mai stramta) devenea un non-sens, in conditiile in care atingea niveluri de consum si taxare similare cu ale mai spatiosului 24. Si, parerea mea, nici "botul umflat" al lui 10 Super nu arata prea bine...
Treaba cea mai grea e ganditu'

Post Reply