Petitie masini mai vechi de 20 ani
Moderator: costy84
- niscu
- Membru de elita

Petitie masini mai vechi de 20 ani
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
-
gusteru
- Membru

Re: Petitie masini mai vechi de 20 ani
in belgia, olanda, anglia, suedia, masinile de peste 25 ani sint scutite total de taxe, si platesc in jur de 15% din asigurare. e posibil si in alte tari dar nu stiu sigur. in olanda in functie de vechime se face revizia tehnica la intervale mai mari sau deloc.
- Lucian
- Membru de elita

Ce bine ca vor sa faca si ceva bun in tara asta unii.
Asta ar fi un lucru foarte bun pentru multe marci: aro,trabant,dacia,lada,wartburg,etc
Modelele vechi nu vor mai disparea asa usor daca o sa se intample asta
Asta ar fi un lucru foarte bun pentru multe marci: aro,trabant,dacia,lada,wartburg,etc
Modelele vechi nu vor mai disparea asa usor daca o sa se intample asta
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
- niscu
- Membru de elita

E o initiativa a celor de pe forumul de masini clasice. Comenduirea" vad ca a inceput cu exterminarea" masinilormai vechi de 5 ani [programul rabla]. Cred ca au alergie la termeni precum : clasic,istoric,protejat,patrimoniu,... fie ca vorbim de masini, arhitectura ,delta,Rosia montana,sau orice altceva.
Eu am votat motiunea , sa strig dintr-un cort in piata universitatii nu pot si nici nu mai e voie. Legea picnicului atinge si aici-"camparea in locuri neamenajate"-de fapt eu cred ca asta a fost miza, nu ecologizarea.Legea s-a dat imediat dupa manifestatiile din iarna.
Dar un vot nu e greu de dat. Iar daca s-o ajunge la defilari cu pancarde,..poate ne cunoastem acolo !
.
PS : Se pare ca la noi se aplica doar ce convine din legile UE. Benzina au scumpit-o ,ca era cea mai ieftina din UE ,dar scutirea de care vorbeste Traby" ,se pare ca nu e potrivita pentru tipul nostru de democratie"
Eu am votat motiunea , sa strig dintr-un cort in piata universitatii nu pot si nici nu mai e voie. Legea picnicului atinge si aici-"camparea in locuri neamenajate"-de fapt eu cred ca asta a fost miza, nu ecologizarea.Legea s-a dat imediat dupa manifestatiile din iarna.
Dar un vot nu e greu de dat. Iar daca s-o ajunge la defilari cu pancarde,..poate ne cunoastem acolo !
.
PS : Se pare ca la noi se aplica doar ce convine din legile UE. Benzina au scumpit-o ,ca era cea mai ieftina din UE ,dar scutirea de care vorbeste Traby" ,se pare ca nu e potrivita pentru tipul nostru de democratie"
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !
- Lucian
- Membru de elita

Ar fi bine sa iasa multi in strada cu bancarde si sa ne intalnim la Bucuresti
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
- Lucian
- Membru de elita

O initiativa demna de luat in seama.
Macar asta sa faca cei de "sus" pentru noi, cei de "jos" care iubim si care poate ne permitem numai acest fel de masini
Macar asta sa faca cei de "sus" pentru noi, cei de "jos" care iubim si care poate ne permitem numai acest fel de masini
-
lica_lkw
- Membru de elita

Fara suparare, dar cuvantul ''bancarde'' nu o sa-l gasesti in dex!Lucian wrote:Ar fi bine sa iasa multi in strada cu bancarde si sa ne intalnim la Bucuresti
Cei care nu au nimic impotriva ''feisbuc'' si mai au si cont pot da ''like'' si aici: http://www.facebook.com/pages/-Ajutati- ... 3990770463
- Lucian
- Membru de elita

Imi cer scuze pentru greseala!
Nu am fost atent.
Daca se poate modifica de un moderator as fi recunoscator
Nu am fost atent.
Daca se poate modifica de un moderator as fi recunoscator