Petitie masini mai vechi de 20 ani

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
niscu
Membru de elita
Membru de elita

Petitie masini mai vechi de 20 ani

Post by niscu »

Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !

gusteru
Membru
Membru

Re: Petitie masini mai vechi de 20 ani

Post by gusteru »

in belgia, olanda, anglia, suedia, masinile de peste 25 ani sint scutite total de taxe, si platesc in jur de 15% din asigurare. e posibil si in alte tari dar nu stiu sigur. in olanda in functie de vechime se face revizia tehnica la intervale mai mari sau deloc.
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

Ce bine ca vor sa faca si ceva bun in tara asta unii.
Asta ar fi un lucru foarte bun pentru multe marci: aro,trabant,dacia,lada,wartburg,etc
Modelele vechi nu vor mai disparea asa usor daca o sa se intample asta
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
niscu
Membru de elita
Membru de elita

Post by niscu »

E o initiativa a celor de pe forumul de masini clasice. Comenduirea" vad ca a inceput cu exterminarea" masinilormai vechi de 5 ani [programul rabla]. Cred ca au alergie la termeni precum : clasic,istoric,protejat,patrimoniu,... fie ca vorbim de masini, arhitectura ,delta,Rosia montana,sau orice altceva.
Eu am votat motiunea , sa strig dintr-un cort in piata universitatii nu pot si nici nu mai e voie. Legea picnicului atinge si aici-"camparea in locuri neamenajate"-de fapt eu cred ca asta a fost miza, nu ecologizarea.Legea s-a dat imediat dupa manifestatiile din iarna.
Dar un vot nu e greu de dat. Iar daca s-o ajunge la defilari cu pancarde,..poate ne cunoastem acolo ! :)
.
PS : Se pare ca la noi se aplica doar ce convine din legile UE. Benzina au scumpit-o ,ca era cea mai ieftina din UE ,dar scutirea de care vorbeste Traby" ,se pare ca nu e potrivita pentru tipul nostru de democratie"
Pasiunile ne definesc,ne apropie si ne fac sa nu imbatranim degeaba !

Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

Ar fi bine sa iasa multi in strada cu bancarde si sa ne intalnim la Bucuresti
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

O initiativa demna de luat in seama.
Macar asta sa faca cei de "sus" pentru noi, cei de "jos" care iubim si care poate ne permitem numai acest fel de masini
lica_lkw
Membru de elita
Membru de elita

Post by lica_lkw »

Lucian wrote:Ar fi bine sa iasa multi in strada cu bancarde si sa ne intalnim la Bucuresti
Fara suparare, dar cuvantul ''bancarde'' nu o sa-l gasesti in dex! [-X
Cei care nu au nimic impotriva ''feisbuc'' si mai au si cont pot da ''like'' si aici: http://www.facebook.com/pages/-Ajutati- ... 3990770463
Lucian
Membru de elita
Membru de elita

Post by Lucian »

Imi cer scuze pentru greseala!
Nu am fost atent.
Daca se poate modifica de un moderator as fi recunoscator

Post Reply