m 461-prezentare in stil you tube
Moderator: costy84
- ALB
- Membru de elita

Re: m 461-prezentare in stil you tube
foarte frumos videoclipul, daca nu il vedeam nu stiam ca se decapoteaza ims-ul:))
si nici celalalt aro 240

- Lucian
- Membru de elita

eu tot nu ma reusit sa scot prelata la m461.
Enervante prelate
Enervante prelate
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
- ALB
- Membru de elita

se scoate cam greu aveti grija sa nu o rupeti e lipita in partea stanga si dreapta vedeti in poza.eu am bagat varful de la forfecuta sin spate pana am ajuns acolo unde era lipita.sa nu bagati acolo unde va arata pe youtube ca o sa rupeti rama de la usa sau o indoiti 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Lucian
- Membru de elita

Aha, mersi mult,era sa indoi rama de la usa, apropo "ai grija" nu "aveti grija"ALB wrote:se scoate cam greu aveti grija sa nu o rupeti e lipita in partea stanga si dreapta vedeti in poza.eu am bagat varful de la forfecuta sin spate pana am ajuns acolo unde era lipita.sa nu bagati acolo unde va arata pe youtube ca o sa rupeti rama de la usa sau o indoiti
Ce este asta? Nu sunt mai mare ca tine
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
- Lucian
- Membru de elita

Am bagat forfecuta si in spate, am incercat si in laterale dar acolo e lipit bine si nu intra.
Nu am reusit sa o desfac si ma enerveaza
Nu am reusit sa o desfac si ma enerveaza
- ALB
- Membru de elita

dar daca desfaci cele doua suruburi de sub el sa ramana rotile cu podeaua pe loc si caroseria sa se desfaca si sa impingeti din interior poate asa merge. success!
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Nu cred ca smecheriile alea au fost facute sa fie demontabile. Probabil ca unele, care au fost lipite mai neglijent sa se desfaca. Pe altele cred ca riscati sa le stricati.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- ALB
- Membru de elita

nici eu nu cred...dar daca am vazut ca se poate..
eu nu am fortat daca am vazut ca nu merge am lasat o.dar pana la urma am reusit.si la acel aro 240 la fel! 
- gabi_gadea.
- Membru

solutia ,daca le stricati la *decapotare*e simpla:va cumparati mai multe exemplare de machete de ims
(ca acuma segasesc din belsug...)si aveti in felul asta *material de lucru*