ARO a murit?!
-
costy84
- Moderator

Re: ARO a murit?!
interesanta reactia fostilor directori de la aro.
http://www.evenimentulmuscelean.ro/inde ... c-aro.html
http://www.evenimentulmuscelean.ro/inde ... c-aro.html
- George
- Administrator

giuvelca a fost director general si la dacia, de acolo plecand la aro. probabil ca a avut "o misiune" pe acolo... 
ARO CLUB ROMANIA
- Cristian1
- Membru de elita

-
costy84
- Moderator

giuvelca ca giuvelca da si ceilalti o dau la coteala, de cine le este frica ? 
o varianta ar fi ca au furat cu totii si le este frica de parnaie?
o varianta ar fi ca au furat cu totii si le este frica de parnaie?
- George
- Administrator

nu e despre aro, insa scenariul e acelasi:
http://www.soim.ro/story.php?title=oras ... fier-vechi
http://www.soim.ro/story.php?title=oras ... fier-vechi
ARO CLUB ROMANIA
- ydaniel
- Membru legendar

ce trist 
- KGB
- Incepator

Dureros oricum in situatia asta sunt mult mai multe localitati printre care si orasul meu Husi,unde aproximativ la fel s a distrus totul (daca nu ar fi Pol.de frontiera,pompieri,unitatea de chimie,politie ,bugetarii,o fabricuta de vinuri,si cateva sectii mici ar fi zero ),pe vremuri aveam Filatura de bumbac ,Fabrica de confectii ,Incaltatminte,Conserve,Lactate,Vinuri,si altele,intradevar dureros....
- Cristian1
- Membru de elita

Aproape la fel este si orasul meu, Agnita, din 4 fabrici mari si tari nici una nu mai functioneaza...
Era vorba de : IMIX- era o fabrica ce facea tot felul de piese metalice, de la turele de tanc pana la piese de masini de cusut, ROMBOX - pielarie, FIPA- incaltaminte si AGNITEX- este, sau era, intreprinderea de manusi si ciorapi. Toate erau fabrici mari si tari cunoscute peste tot, acum in afara de IMIX, care este dezmembrat pt fier vechi, o mai ramas celelalte 3 fabrici care banuiesc ca in curand o sa ajunga si ele pieptanate de autogen.
Noi aici mai avem noroc cu alte cateva fabricute, ateliere, nimicuri deastea care se chinuie sa tina orasul.
Mai avem umpic de noroc si cu turismul, in curand o sa fie gata de reconditionat 4 vagoane de mocanita, si de refacut linia cu ecartament in gust pana la Sibiu. La fel ne mai ajuta cat de putin, agricultura, mia mult pe cei care au pamant si animale.
PS: Era sa uit, ca si peste tot, avem nu 1 ci 2 fabrici de parchet/cherestea care ne cam taie dumbravile....
Era vorba de : IMIX- era o fabrica ce facea tot felul de piese metalice, de la turele de tanc pana la piese de masini de cusut, ROMBOX - pielarie, FIPA- incaltaminte si AGNITEX- este, sau era, intreprinderea de manusi si ciorapi. Toate erau fabrici mari si tari cunoscute peste tot, acum in afara de IMIX, care este dezmembrat pt fier vechi, o mai ramas celelalte 3 fabrici care banuiesc ca in curand o sa ajunga si ele pieptanate de autogen.
Noi aici mai avem noroc cu alte cateva fabricute, ateliere, nimicuri deastea care se chinuie sa tina orasul.
Mai avem umpic de noroc si cu turismul, in curand o sa fie gata de reconditionat 4 vagoane de mocanita, si de refacut linia cu ecartament in gust pana la Sibiu. La fel ne mai ajuta cat de putin, agricultura, mia mult pe cei care au pamant si animale.
PS: Era sa uit, ca si peste tot, avem nu 1 ci 2 fabrici de parchet/cherestea care ne cam taie dumbravile....
NO LIMITS, NO RULES, NO ROADS
-
costy84
- Moderator

- alex4wd2001
- Aro Club Romania

Bun, poate ca era inevitabil sfarsitul prin faliment al starii cetoase si de incertitudine din ultimii ani ai marcii ARO. Dar acest sfarsit ar fi trebuit sa fie "punctul zero" al unui nou inceput. Ori, tema marcii ARO nu-l preocupa deloc pe dl. Ratiu... Gandire de perspectiva, nu gluma! Pare a fi genul de personaj in stare sa cumpere o baza spatiala dezafectata pentru a face acolo depozit de muraturi...
Treaba cea mai grea e ganditu'
- Werner
- Aro Club Romania

Poze din astea cu ruina fabricii am facut si eu destule.....! Ultima data am fost în 2009 acolo. De atunci nu vrea sa ma mai du la Câmpulung...!
- pantelimon
- Membru legendar

- raduAro
- Membru

ARO a murit?
Se pare ca nu inca .Joi a avut loc o conferinta la Aula Universitatii din Brasov despre energie alternativa ,La iesirea din Aula am observat o masina cunoscuta , cand m-am apropiat semana leit cu ARO , bineinteles cu mici modificari dar masina e ra construita pe sasiu de ARO .aroul apartinea unei companii din Brasov .
Se pare ca nu inca .Joi a avut loc o conferinta la Aula Universitatii din Brasov despre energie alternativa ,La iesirea din Aula am observat o masina cunoscuta , cand m-am apropiat semana leit cu ARO , bineinteles cu mici modificari dar masina e ra construita pe sasiu de ARO .aroul apartinea unei companii din Brasov .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by raduAro on 12 Nov 2011, 21:57, edited 1 time in total.
- raduAro
- Membru

- Werner
- Aro Club Romania

Nimic necunoscut (pentru mine)! Est un proiect al Domnului Ing. Ciobanu, Directorul AMROM daca va aduceti aminte. De mult a avut un plan de a produce o masina ieftina pentru fermieri, pe baza lui ARO. Cabina este de Dragon, se vede clar! Nu stiu din ce motive nu s-a mai realizat atunci proiectul.