ARO 10 vs 24
Moderator: costy84
- florin75
- Membru de elita

ARO 10 vs 24
De ce Mihai, inca mai simti rasuflarea rece a lui A10 in ceafa?mihai aro wrote: bine ai venit! si sper sa alegi 24 ca 10 sunt prea multe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bine ai venit Sorine!
- kato
- Membru Devotat

ARO 10 vs 24
tare as vrea sa vad un 10 dupa 24 -ul meu dar cred ca este posibil doar la sufa !!!!

- florin75
- Membru de elita

ARO 10 vs 24
Dupa ce-ti trece supararea, la vara, poate o sa vezi! Dar hai sa nu stricam topicul omului, eventual rugam moderatorii sa deschida un topic separat de 10 vs 24!kato wrote: tare as vrea sa vad un 10 dupa 24 -ul meu dar cred ca este posibil doar la sufa !!!!![]()
![]()
![]()
- tarzy
- Membru legendar

Re: ARO 10 vs 24
faca-se voia lui Florinb
cu toate ca .... e cam copilareasca comparatia asta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- kato
- Membru Devotat

lasa Trazy sa ne mai descretim si noi fruntile !
co doar no fi forum de maicute !!
co doar no fi forum de maicute !!
- florin75
- Membru de elita

De ce e copilareasca? Argumente, nu vorbe!tarzy wrote: faca-se voia lui Florinb
Eu sunt mic copil, recunosc, dar sunt destui pe aici care se dau cu A10 si fac off la modul serios! Ma gandesc la Suparici, la Georgenis si or mai fi!
- tarzy
- Membru legendar

pai este copilaresc ptr ca aceste masini sunt din clase si au fost facute ptr destinatii diferite
au mase diferite, au caracteristici tehnice diferite, au gabarite diferite, etc
daca vrei sa comparam ca si performante in off road .... atunci nu pe forum e cel mai potrivit loc
daca vrei sa comparam gradul de pasiune al posesorilor ... atunci trebuie sa recunosc, voi astia cu aro 10 sunteti mai sburdalnici
au mase diferite, au caracteristici tehnice diferite, au gabarite diferite, etc
daca vrei sa comparam ca si performante in off road .... atunci nu pe forum e cel mai potrivit loc
daca vrei sa comparam gradul de pasiune al posesorilor ... atunci trebuie sa recunosc, voi astia cu aro 10 sunteti mai sburdalnici
florin75 wrote:De ce e copilareasca? Argumente, nu vorbe!tarzy wrote: faca-se voia lui Florinb
Eu sunt mic copil, recunosc, dar sunt destui pe aici care se dau cu A10 si fac off la modul serios! Ma gandesc la Suparici, la Georgenis si or mai fi!
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- florin75
- Membru de elita

Pe sosea rareori ma depaseste un 24, in general d-alea noi cu motoare straine! Pe teren doar Aroul lui Mihai m-a impresionat! dar cred ca 80% din impresie a fost data de sofer, asa cum in cazul meu, la iesirea respectiva, 80% a fost vorba de erori de pilotaj (a II-a in loc de a I-a, ezitari, etc).
Tarzy, sa inteleg ca esti dornic sa iesim in teren cu Arourile, sa vedem care, ce si cum? Zi repede, pana nu da zapada!
Tarzy, sa inteleg ca esti dornic sa iesim in teren cu Arourile, sa vedem care, ce si cum? Zi repede, pana nu da zapada!
- tarzy
- Membru legendar

da ce ... pe zapada ti-e frica? 
bre Florine ... eu-s de felul meu mai nebataios ... si chiar nu-mi place sa ma bag in concursuri deastea de genul "ba a mea-i mai mare" .... nu de alta dar ... apoi imi pare rau de aia de pleaca pleostiti
iar daca chiar vrei sa compari performantele masini ... pai solutia nu e sa merg eu cu masina mea si tu cu a ta ... ci acelasi sofer cu ambele masini, pe rand bine'nteles, nu de alta dar in treaba asta soferul poate face diferenta
PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie

bre Florine ... eu-s de felul meu mai nebataios ... si chiar nu-mi place sa ma bag in concursuri deastea de genul "ba a mea-i mai mare" .... nu de alta dar ... apoi imi pare rau de aia de pleaca pleostiti
iar daca chiar vrei sa compari performantele masini ... pai solutia nu e sa merg eu cu masina mea si tu cu a ta ... ci acelasi sofer cu ambele masini, pe rand bine'nteles, nu de alta dar in treaba asta soferul poate face diferenta
PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie
Last edited by tarzy on 30 Oct 2007, 00:03, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- florin75
- Membru de elita

Ma indoiesc ca ai vazut-o in retrovizoare, eram pe sosea oricum, si eu am ramas in urma sa bag benzina! Si daca tot m-ai provocat, parca un A244 alb nu putea sa urce o panta minuscula la intrarea in padure si a venit la vale inapoi!tarzy wrote: da ce ... pe zapada ti-e frica?
PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie![]()
PS N-am nimic cu zapada, macar sa vii tu la munte!
- tarzy
- Membru legendar

sa intelegem ca acel 244 a ramas de bolovan acolo ... sau aala de era intre scaun si volan si-a tras singur 2 palme a cuplat 4x4 si apoi a urcat panta fluierand 
matale crezi ca eu spus degeaba ca ptr o comparatie pertintenta trebuie musai elimenam factorul sofer?
matale crezi ca eu spus degeaba ca ptr o comparatie pertintenta trebuie musai elimenam factorul sofer?
florin75 wrote:Ma indoiesc ca ai vazut-o in retrovizoare, eram pe sosea oricum, si eu am ramas in urma sa bag benzina! Si daca tot m-ai provocat, parca un A244 alb nu putea sa urce o panta minuscula la intrarea in padure si a venit la vale inapoi!tarzy wrote: da ce ... pe zapada ti-e frica?
PS: cand am fost la BZ de 1 mai ... nu tin minte sa fi vazut masina ta decat in retrovizoare, pe traseu ... as intewlege ... ca vorba aia ... eram coloana ... dar apoi ... sosea .... chiar nu vad alta explicatie![]()
PS N-am nimic cu zapada, macar sa vii tu la munte!
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Dan CHIRIAC
- Administrator

He, he, he, vad ca topicul debuteaza in forta.
Imi aduc aminte ca un astfel de subiect am deschis eu pe DTRN acum vre-o doi ani. Cu ocazia aia s-au cam incins niste spirite. Cred ca unii isi mai amintesc...
Imi aduc aminte ca un astfel de subiect am deschis eu pe DTRN acum vre-o doi ani. Cu ocazia aia s-au cam incins niste spirite. Cred ca unii isi mai amintesc...
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
georgenis
- Membru de elita

Eu sincer merg cu Aro 10 al meu dupa un 24 (nu stiu daca merge 24 dupa mine...
). Sunt gata oricand de test. Eu stiu pe unde am ajuns cu 10 si 24 nu cred ca ajungea pe acolo, din cauza greutatii si gabaritului.
- tarzy
- Membru legendar

deci ... asa cum am mai spus .... e o copilarie sa facem astfel de comparatii
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)