ARO 10 diferential blocabil
-
prtsard
- Nou venit

ARO 10 diferential blocabil
As vrea sa achizitionez un aro 10 , insa as vrea sa iau unu cu diferential blocabil. Din cate m-am documentat eu numai varianta mk3 a avut dif blocabil.
Daca stie careva mai multe detalii,eventual la ce trebuie sa ma uit ca sa imi dau seama daca area sau nu dif blocabil.
Eventual ceva poze cu modele....
Daca stie careva mai multe detalii,eventual la ce trebuie sa ma uit ca sa imi dau seama daca area sau nu dif blocabil.
- Cotizo
- Membru Devotat

Re: ARO 10 diferential blocabil
Am eu unul.
- cristi-devildnb
- Membru de elita

pai pe diferential e un pistonas actionat de vacuum care trage o parghie.prtsard wrote:As vrea sa achizitionez un aro 10 , insa as vrea sa iau unu cu diferential blocabil. Din cate m-am documentat eu numai varianta mk3 a avut dif blocabil.
-
prtsard
- Nou venit

ceva poze cu pistonasul se poate ?
- traianj
- Membru

Daca despre aceasta este vorba ,(vezi poele) atunci inseamna ca eu am diferential blocabil si nu stiu, ce sa mai vorbim despre folosit.
Daca nu , scuze . Oricum m am tot intrebat ,ce o fi chestia aia ?
Daca nu , scuze . Oricum m am tot intrebat ,ce o fi chestia aia ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mosu
- Membru Devotat

Nu e,ala e rapartitorul de franare,dar daca ai sa cauti pe forum o sa gasesti si ce te intereseaza.Si poze si discutii despre sistemul de actionare si la ce foloseste cum si cand e bine sa fie folosit...asa ca spor la citit
-
prtsard
- Nou venit

pai poate imi dai si mie threadul respectiv ca eu zau ca nu l-am gasit
-
mosu
- Membru Devotat

Incearca sa folosesti functia cautare,scrie diferential blocabil si vezi ce iese...este utila si pentru alte probleme care poate s-au mai discutat.Daca nu gasesti asa o sa incerc si eu 
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Ar trebui sa vezi cam asa ceva.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
prtsard
- Nou venit

multumesc mult Dan. Dif blocabil era optional sau a fost pus pe toate modele mk3
-
mosu
- Membru Devotat

Nu au fost montate pe toate,in fond e vorba de Aro la care sunt diferente chiar si la cele la care nu ar trebui sa fie.
Daca ti-am recomandat cautarea am facut-o si crezand ca poti gasi si alte lucruri interesante pentru tine.
Daca ti-am recomandat cautarea am facut-o si crezand ca poti gasi si alte lucruri interesante pentru tine.
- myke
- Membru legendar

PUN POZA ASTA PENTRU A 4-A OARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Soryn
- Membru legendar

myke wrote:PUN POZA ASTA PENTRU A 4-A OARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
sow nenea Mike...din cate am ineles eu..e nevoie.de coroana..cu buza aia cu caneluri.
de modificat cota rulmentului de pa partea cu mansonu am prinso,... se poate face la o coroana standard, buza existenta. faute caneluri?,pt a o prelungi.cu alta mai lunga,..avand o portiune exterioara..pt nou rulment,...iar in marginea aialalta..caneluri pentru ..a cupla satelitu ..prin bucsa aia canelata (de legatura actionata de furca) cu coroana?
ori e prelungita...buza coroanei pentru rulment,..cu alta mai groasa.. avand diametru interior putin mai mic..decat cea de pa coroana,.incalzita......si bagata presat..peste cea a coroanei?..atunci ar exista riscul de a se roti.cu totu
am auzit si de varianta.aia coroana cu buza si caneluri ..dintr-o bucata...
cand te apuci si matale de productia de serie? acu..ca facusi rost de punte cu grup blocant de 24..sa nu crezi ca ai scapat de noi
- myke
- Membru legendar

Din pacate asta nu tine peste 70 de cai.Crapa satelitii.Dupa ce-mi gat garajul vreau sa ma apuc sa vad cum pot modifica 2 de 244 caci preconizez ca vor fi minim 2 comenzi in curindCT-03-TVY wrote:myke wrote:PUN POZA ASTA PENTRU A 4-A OARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
sow nenea Mike...din cate am ineles eu..e nevoie.de coroana..cu buza aia cu caneluri.
de modificat cota rulmentului de pa partea cu mansonu am prinso,... se poate face la o coroana standard, buza existenta. faute caneluri?,pt a o prelungi.cu alta mai lunga,..avand o portiune exterioara..pt nou rulment,...iar in marginea aialalta..caneluri pentru ..a cupla satelitu ..prin bucsa aia canelata (de legatura actionata de furca) cu coroana?
ori e prelungita...buza coroanei pentru rulment,..cu alta mai groasa.. avand diametru interior putin mai mic..decat cea de pa coroana,.incalzita......si bagata presat..peste cea a coroanei?..atunci ar exista riscul de a se roti.cu totu
am auzit si de varianta.aia coroana cu buza si caneluri ..dintr-o bucata...
cand te apuci si matale de productia de serie? acu..ca facusi rost de punte cu grup blocant de 24..sa nu crezi ca ai scapat de noi
Acuma privind cea de aro 10...ia legatura cu Adi Nicoara, el te poate ajuta.S-au mai modificat la Cugir.E un super domn cu un supercaracter
- Soryn
- Membru legendar

aide brre..vad ca in sectiunea cu modificari,.cam slab cu postarile...
iara mi-sa pus pa chelie,..chestia cu grupu blocabil..
am vazut ca mai sunt co-forumisti care cauta asa ceva, ce naiba bre,..
deci unde facem , pa la cugir,..mai e ceva uzina cu masini de prelucrat in care putem apela,... sau sa furat tot in tara asta,..
?
iara mi-sa pus pa chelie,..chestia cu grupu blocabil..
am vazut ca mai sunt co-forumisti care cauta asa ceva, ce naiba bre,..
deci unde facem , pa la cugir,..mai e ceva uzina cu masini de prelucrat in care putem apela,... sau sa furat tot in tara asta,..