ARO 10 diferential blocabil
- 44dac
- Membru

Re: ARO 10 diferential blocabil
Nu am citit acest articol pana acum, dar postul care include si pozele cu diferentialul blocabil imi apartin, au fost scrise pe forumul 4x4mania. Acest diferential l-am montat pe masina pe care am vandut-o lui Cotizo, acum vreo 3 ani. Diferentialul il am de la Adi Nicoara din Cugir, de la care am mai luat unul si pentru dieselul meu de 1,9.
- claus4fly
- Membru Devotat

cred ca inca nu ai vazut nici topic-ul asta: http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=53&t=6110.
daca esti amabil sa dai niste detalii, ti-as ramane recunoscator, ca maine vreau sa dau gaura in punte!
daca esti amabil sa dai niste detalii, ti-as ramane recunoscator, ca maine vreau sa dau gaura in punte!
- 44dac
- Membru

Saptamana viitoare montez un blocabil pe un Aro 10, o sa fac poze cu toate operatiile.
- karpatenwolf
- Membru

Exact -pozele facute de Dan la masina lui Cotizo cu furca facuta de Badea Alexe daca nu ma-nsel.Ce mica e lumea
Pozele cu reglajul de unghiuri nu si le mai poate insusi nimeni ptr ca sunt eu in poza Dane 
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- CRISX
- Membru de elita

poate ajuta pe cineva poze cu blocantul original :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Soryn
- Membru legendar

ansamblul gata de montat
atentie, coroana si pinionul de atac,. difera ,in functie de cutia de viteze, 4 sau 5,. si motorizarile
sensul de rotatie al grupurilor difera practic,.automat si dantura coroanei si a pinionului de atac
atentie, coroana si pinionul de atac,. difera ,in functie de cutia de viteze, 4 sau 5,. si motorizarile
sensul de rotatie al grupurilor difera practic,.automat si dantura coroanei si a pinionului de atac
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.