Moderators: cristi-devildnb, Werner, mariusjaz

.
Piniuli wrote:Desi nu sunt un posesor de Aro imi place mult Aro si in general ce e romanesc. Preferatul meu e primul model de Aro 240. Adica cel cu fatza din poza de mai jos. Poza e facuta recent in incinta facultatii de Autovehicule Rutiere din Brasov, care este probabil si proprietarul. Pun poza si cu speranta ca poate cineva ar putea face ceva cu acest rar Aro 243, care nu este intr-o stare deloc buna. Daca s-a mai discutat de acest Aro scuze, si va rog sa-mi indicati si mie link-ul.
sau daca se vinde

woww m-ati inebunit cu topicul asta m-ati inebunit de vreo saptamana citesc forumul vostru si am decis sa ma alatur raman tampit de cate lucruri frumoase si interesante aflu de la voi si mai ales devotamentul si desavarsirea cu care le prezentati. am ochii cat cepele de atat citit. bravo bravo bravo mainclin

antavi wrote:fratilor nu pot decat sa spunwoww m-ati inebunit cu topicul asta m-ati inebunit de vreo saptamana citesc forumul vostru si am decis sa ma alatur raman tampit de cate lucruri frumoase si interesante aflu de la voi si mai ales devotamentul si desavarsirea cu care le prezentati. am ochii cat cepele de atat citit. bravo bravo bravo mainclin
![]()
![]()
![]()
![]()

Return to Autoturismele de teren ARO
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest